Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Α.Ε. Λιβαδειάς-Στα Νέα Μουδανιά γράφει Ιστορία

Ιστορική ημέρα η Κυριακή 13/10/2013 για την Αθλητική Ενωση Λιβαδειάς. Η ομάδα μπάσκετ των αντρών του συλλόγου θα δώσει τον πρώτο της αγώνα στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας, ένα πολύ μεγάλο επίτευγμα, ενός στόχου που επιτυγχάνεται μετά από προσπάθειες πέντε (5) ετών, από τη σεζόν 2008-2009, όταν η ομάδα ξανα-αγωνίσθηκε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής μετά από 12 χρόνια.

Αυτή την Κυριακή 13/10 αρχίζει το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής καθώς θα διεξαχθούν οι αγώνες για την 1η αγωνιστική του προγράμματος. Η Α.Ε.Λ. ξεκινά αυτό το νέο «ταξίδι» σε «άγνωστα νερά», από τον 2ο (βόρειο) όμιλο, με εκτός έδρας αναμέτρηση. Θα ταξιδεύσει στα Νέα Μουδανιά όπου στο τοπικό κλειστό γυμναστήριο θα τεθεί αντιμέτωπη με την ομάδα του Αθλητικού Σύλλογου «Ευρώπη 87» Πευκοχωρίου, επίσης νεοφώτιστη στην κατηγορία από τον 2ο όμιλο του βορρά της Γ’ Εθνικής.

Το συγκρότημα του Παναγιώτη Ζωντού προετοιμάστηκε σκληρά για να είναι έτοιμο για την πρεμιέρα του δύσκολου πρωταθλήματος και άπαντες δηλώνουν έτοιμοι.



Θυμίζουμε οτι η «πρωτάρα» στην κατηγορία Α.Ε.Λ. (πρωταθλήτρια 2012-3 του 2ου όμιλου του νότιου όμιλου της Γ’ Εθνικής) στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής της σεζόν 2013-4 θα αντιμετωπίσει τις ομάδες:

Γ.Σ. Βόλου "Η Νίκη", Α.Ε. "Δόξα" Λευκάδας (υποβιβάστηκαν από την Α2 Εθνική),

Α.Ο. Αιγάλεω, Σ.Α. Στρατώνιου, Α.Π.Σ. "Αίας" Εύοσμου, Α.Σ. Μαχητές Δόξα Πεύκων, Σ.Φ. Κατερίνης Πιερικός/Αρχέλαος (παρέμειναν),

Μ.Α.Σ. "Αργοναύτης” Καλαμαριάς, Α.Σ. Αργος Ορεστικό, Α.Σ. "Ηρακλής" Κοζάνης (προβιβάστηκαν από τον 1ο όμιλο του βορρά της Γ’ Εθνικής),

Α.Σ. "Ευρώπη" Πευκοχωρίου, Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης και Γ.Σ. Ελευθερούπολης (προβιβάστηκαν από τον 2ο όμιλο του βορρά της Γ’ Εθνικής).
viotiki-ora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ