Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

ΡΟΜΑ έκλεψαν ηλικιωμένο στα ΕΛΤΑ Θήβας



Συνελήφθησαν τρεις (3) ημεδαποί, ένας άνδρας και δύο γυναίκες, για κλοπή από ηλικιωμένο στη Θήβα

Οι κατηγορούμενοι αφαίρεσαν χρηματικό ποσό από 71χρονο ημεδαπό μέσα στο κατάστημα των ΕΛ. ΤΑ. Θηβών

Συνελήφθησαν, χθες (11-10-2013) το πρωί στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, τρεις (3) ημεδαποί ROMA και συγκεκριμένα ένας 41χρονος άνδρας και δύο γυναίκες ηλικίας 30 και 22 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για κλοπή σε βάρος ηλικιωμένου.

Ειδικότερα, χθες περίπου στις 10:30΄ το πρωί, το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών ενημερώθηκε τηλεφωνικά από υπάλληλο των ΕΛ. ΤΑ. Θηβών, ότι λίγη ώρα πριν είχε διαπραχθεί κλοπή από άγνωστο/ους δράστη/ες εντός του καταστήματος σε βάρος 71χρονου ημεδαπού, από τον οποίο αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (100) ευρώ.

Μετά από άμεσες αναζητήσεις, οι αστυνομικοί εντόπισαν κοντά στο κατάστημα τους τρεις κατηγορούμενους, οι οποίοι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα είχαν διαπράξει την ανωτέρω κλοπή και συνελήφθησαν, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό που είχαν αφαιρέσει νωρίτερα και αποδόθηκε στον 71χρονο.

Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ εξετάζεται η τυχόν συμμετοχή των δραστών στην τέλεση και άλλων παρόμοιων αξιόποινων πράξεων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.


1 σχόλιο:

  1. γιατι λες τις κουραδες με ποδια ημεδαπους;; οταν εισαι ημεδαπος σημαινει οτι εισαι ιδιοκτητης κατ ελαχιστο στην ευρυτερη περιοχη με τους υπολοιπουσ οι οποιοι διαμενουν γυρω σου, κατα συνεπεια τους σεβεσαι και αυτουσ και το χωρο και δε το κανεισ κολοχανειο όπωσ είναι κατω απο τη γεφυρα...κατα συνεπεια μη μασ εξισωνεισ με αυτα τα διποδα. φιλικα μητσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ