Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Φιλόπτωχο Ταμείο Ι.Ν.Αγίας Τριάδας Βαγίων

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ ΒΑΓΙΩΝ
ΕΝΟΡΙΑΚΟ ΦΙΛΟΠΤΩΧΟ ΤΑΜΕΙΟ

Αμήν λέγω υμίν, εφ' όσον εποιήσατε ενί τούτων των αδελφών μου των ελαχίστων, εμοί εποιήσατε"
[Ματθ. 40] Ματθ.40

Αγαπητοί μου αδελφοί ζούμε σε μια εποχή οικονομικής καταστάσεως δύσκολης όπου όλοι μας προσπαθούμε να ανταπεξέλθουμε στις διάφορες υποχρεώσεις μας.
Υπάρχουν όμως αδελφοί μας που στερούνται ακόμη και τα πιο στοιχειώδη ως προς την επιβίωση τους.
Στην ενορία μας λειτουργεί το ΕΝΟΡΙΚΟ ΦΙΛΟΠΤΩΧΟ ΤΑΜΕΙΟ με επταμελές συμβούλιο και καταστατικό εγκεκριμένο από την Ιερά Μητρόπολη μας, οπού προσπαθεί να ανακουφίσει τον ανθρωπινό πόνο αλλά και να κάνουμε πραγματικότητα την Ευαγγελική Εντολή της Αγάπης και της φροντίδας προς τον πάσχοντα συνάνθρωπο μας στο πρόσωπο του οποίου βλέπουμε τον ίδιο τον Χρήστο μας.
Μια φορά το μηνά μοιράζει σε 30 οικογένειες τρόφιμα ,ενώ μια φορά την εβδομάδα δίνουμε έτοιμο,σπιτικό φαγητό ενώ βοηθάει και με χρηματικά βοηθήματα .
Επειδή οι ανάγκες είναι πολλές προστρέχουμε στην βοήθεια σας και σας ζητούμε να μας βοηθησεται ώστε να συνεχίσουμε και να αυξήσουμε αυτό το έργο που επιτελούμε Έτσι όποιος μπορεί να φέρει στο Ναό μας τρόφιμα ( μακαρόνια μανέστρα. ρύζι όσπρια ,ζάχαρη,γάλατα. και άλλα η οικονομικά ότι μπορεί πάντα με την σχετική απόδειξη είναι ευπρόσδεκτοι και θα μνημονεύεστε στους δωρητές και ευεργέτες του φιλανθρωπικου έργου της Ενορίας μας άλλα κυρίως θα εγγραφείτε στον ουράνιο κατάλογο του Χριστου μας.

Με την Αγαπη του Χριστού μας και με την Ευχη να ανταποκριθηται στο καλεσμα αυτο
για το Δ.Σ ΤΟΥ Ε.Φ.Τ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΡΧΙΜΑΝΔΙΤΗΣ
ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ ΚΑΡΑΜΑΡΟΥΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ