Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Συννεφιά με τοπικές βροχές και καταιγίδες


Συννεφιασμένος προβλέπεται ο καιρός σήμερα Τρίτη, με αραιές νεφώσεις που θα πυκνώσουν το απόγευμα, ενώ στα βορειοδυτικά της χώρας προβλέπονται βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Στην Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις, όπου κατά τόπους θα είναι πιο πυκνές με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 8 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βόρεια, όπου θα είναι κατά τόπους ισχυρές, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 17 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν κυρίως στα δυτικά, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 16 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται αραιές νεφώσεις, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ