Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Βροχές και καταιγίδες με πτώση της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα

Με άστατο καιρό υποδεχόμαστε τον Οκτώβρη, αφού σήμερα Τρίτη, προβλέπονται βροχές και καταιγίδες από το πρωί στα Δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και την ανατολική νησιώτικη χώρα

Στην Αττική προβλέπονται πρόσκαιρες νεφώσεις με βροχές τις πρωινές ώρες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις, όπου παροδικά θα είναι αυξημένες με πιθανότητα βροχής κυρίως τις πρωινές ώρες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα, όπου τις πρωινές ώρες θα είναι ισχυρά, από το βράδυ θα εξασθενήσουν,ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 12 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές, καταιγίδες, αλλά και διαστήματα βελτίωσης, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και διαστήματα βελτίωσης, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 14 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές ή καταιγίδες και βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα και από τα βόρεια, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 19 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές ή καταιγίδες αρχικά στα βόρεια και βαθμιαία στα υπόλοιπα. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι ισχυρά, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ