Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι Αστυνομικοί έλεγχοι στη Στερεά

Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι σε όλους τους Νομούς της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας

Προσήχθησαν (185) άτομα και συνελήφθησαν (40) άτομα για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων, κλοπές καταδικαστικές αποφάσεις, πλαστογραφία και άλλα αδικήματα

Οι αστυνομικοί έλεγχοι στοχεύουν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας

Σε συνέχεια προχθεσινού Δελτίου Τύπου μας που αφορούσε σε αποτελέσματα ευρείας αστυνομικής επιχείρησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε όλους τους Νομούς της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, οι συγκεκριμένοι στοχευμένοι έλεγχοι συνεχίστηκαν με αμείωτη ένταση καθ’ όλη την διάρκεια της χθεσινής ημέρας έως και σήμερα το πρωί για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.

Στους ανωτέρω ελέγχους συμμετείχαν αστυνομικοί από διάφορες Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, μεταξύ των οποίων και οι επιχειρησιακές Ομάδες Ο.Π.Κ.Ε. και ΔΙ.ΑΣ., ενώ συγκροτήθηκαν ειδικά συνεργεία γενικών και ειδικών αστυνομικών ελέγχων, με έμφαση, επίσης, στην βεβαίωση σοβαρών τροχονομικών παραβάσεων.

Κατά την διάρκεια των ευρείας κλίμακας ερευνών και ελέγχων, προσήχθησαν συνολικά (185) άτομα και συνελήφθησαν (40) άτομα και συγκεκριμένα:

    Έξι (6) άτομα , για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.
    Επτά (7) άτομα , για εκκρεμείς καταδικαστικές αποφάσεις.
    Έντεκα (11) αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στην χώρα μας και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής στην χώρα καταγωγής τους.
    Ένα (1) άτομο , για κλοπή.
    Ένα (1) άτομο , για παράβαση του νόμου περί όπλων.
    Ένα (1) άτομο , για πλαστογραφία.
    Ένα (1) άτομο , για κυκλοφορία παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων.
    Επτά (7) άτομα , για παραβάσεις περί Κ.Ο.Κ.
    Τρία (3) άτομα , για Υγειονομικές παραβάσεις.
    Ένα (1) άτομο , για παραβάσεις περί Γ.Ο.Κ.
    Ένα (1) άτομο , για παράβαση Νομοθεσίας περί Δημόσιας Υγείας.

Επιπλέον Κατασχέθηκαν :

    Μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης.
    Ναρκωτικά δισκία.
    Μία (1) πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος.
    Ένα (1) αμφιβόλου γνησιότητας χαρτονόμισμα των (50) ευρώ.

Οι δράσεις αυτές είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ