Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Συνελήφθη 19χρονος στον Ορχομενό για κλοπή και παράνομη οπλοκατοχή



Συνελήφθη 19χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κλοπή και παράνομη οπλοκατοχή στον Ορχομενό Βοιωτίας

Μετά από αιφνιδιαστική έρευνα στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (1) πιστόλι φωτοβολίδων, (1) πλαστικό ομοίωμα πιστολιού, (2) αυτοσχέδια γκλοπς, φυσίγγια και κάλυκες διαφόρων διαμετρημάτων, κινητά τηλέφωνα κ.α.

Συνελήφθη, χθες (01-11-2013) το απόγευμα στον Ορχομενό Βοιωτίας, από αστυνομικούς του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, ένας 19χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή και παράνομη οπλοκατοχή.

Ειδικότερα χθες το απόγευμα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, πραγματοποιήθηκε νομότυπη αιφνιδιαστική έρευνα στην οικία του 19χρονου στον Ορχομενό, κατά την διάρκεια της οποίας, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

ένα πιστόλι φωτοβολίδων και ένα πλαστικό ομοίωμα πιστολιού,
δύο αυτοσχέδια γκλοπς (ένα ξύλινο και ένα μεταλλικό), μήκους (53) και (45) εκατοστών αντίστοιχα,
τέσσερα φυσίγγια και έξι κάλυκες, διαφόρων διαμετρημάτων,
τέσσερα κινητά τηλέφωνα,
ένα ράδιο CD αυτοκινήτου με την βάση του και δύο προσόψεις ράδιο CD αυτοκινήτων.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι τα ανωτέρω κινητά τηλέφωνα, το ράδιο CD και οι δύο προσόψεις ράδιο CD αυτοκινήτων, που ο 19χρονος είχε επιμελώς κρύψει εντός της οικίας του, αποτελούν προϊόντα κλοπών.

Για την υπόθεση ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Ορχομενού, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα το πρωί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ