Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΑΟ ΘΗΒΑ-ΑΕΚ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΘΗΒΑΣ

Ανοικτή πρόσκληση στους συμπολίτες μας  !!!

 Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013 στο Δημοτικό Στάδιο Θήβας

Απευθυνόμαστε σε όλους  τους συμπολίτες μας, με το ρόλο που μας έδωσαν τα πάνω από 800 μέλη της Ένωσης Μικρασιατών  Θήβας τους οποίους σεβόμαστε ,τιμούμε και υπηρετούμε εκπροσωπώντας τους απο αυτόν τον Σύλλογο.

Η παλαίμαχοι της ΑΕΚ έρχονται στην πόλη μας για να συνεισφέρουν σε ένα και για έναν σκοπό !!!

Το Μουσείο Μικρασιατικής Μνήμης Θήβας .

Για μας τους Μικρασιάτες είναι  όνειρο ζωής η δημιουργία  ενός Μουσείου που θα στεγάσει τις Μνήμες , τα κειμήλια , τα  έγγραφα που διαθέτει η Ένωση και τα ενθυμήματα που μας έχουν προσφέρει απλόχερα τα μέλη μας . Οφείλουμε να τα διασώσουμε να διασφαλίσουμε την φύλαξη και την δυνατότητα να εκτεθούν σε ένα χώρο που θα αποτελεί και σημείο αναφοράς των Μικρασιατών της πόλης μας. 

Σας ζητούμε  να τιμήσουμε τόσο τους παλαιμάχους της ΑΕΚ όσο και την ΑΕΚ ως ιδέα.

Θέλουμε την συμμετοχή και την συμπαράσταση  σε αυτόν το στόχο,  των συμπατριωτών μας Μικρασιατών , των Αεκτζήδων και των συμπολιτών μας που πιστεύουν ότι αξίζει τον κόπο, με την ελάχιστη συμμετοχή τους να συνεισφέρουν σε κάτι που θα μείνει παρακαταθήκη στην ιστορική μας πόλη .

Η δική μας προσπάθεια θα συνεχιστεί αμείωτη γιατί έχουμε επικεντρωθεί στην υλοποίηση του στόχου. Ελπίζοντας ότι θα συμβάλουμε σε αυτό που λέμε όλοι για ανάπτυξη της ιστορικής μας πόλης μέσα από δράσης πολιτισμού, θα συνεχίσουμε με αμείωτη την αγάπη και την αγωνία μας, η Θήβα να γίνει σημείο αναφοράς και στον Μικρασιατικό τουρισμό σε συνδυασμό με τις δυνατότητες που θα προσφέρει το νέο Αρχαιολογικό Μουσείο της πόλης μας.

Υπηρετούμε την Μικρασιατική καταγωγή μας μέσα από την δεδομένη αγάπη και προσφορά μας στην γενέτειρα πόλη μας τη Θήβα, και  με δεδομένη την αγωνία για το καλύτερο που ελπίζουμε όλοι να έρθει σύντομα..  



Σας ευχαριστούμε για την συμπαράσταση και τη συμμετοχή σας !!!



Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Μικρασιατών Θήβας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ