Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Αλβανός κατέσφαξε τη σύντροφο γνωστού δημοσιογράφου στην Πάτρα -Της έκοψε την καρωτίδα

 Σοκ έχει προκαλέσει στην Πάτρα η φρικτή δολοφονία μίας 43χρονης μητέρας. Ενας Αλβανός, ο οποίος ισχυρίζεται πως διατηρούσε σχέση με το θύμα, κατακρεούργησε με μαχαίρι την άτυχη γυναίκα μέσα στο σπίτι της, στην περιοχή Μποζαΐτικα.Στη συνέχεια ο δράστης παραδόθηκε στις Αρχές, ο οποίος και ομολόγησε τη στυγερή δολοφονία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η άτυχη γυναίκα διατηρούσε σχέσεις με τον γνωστό δημοσιογράφο της Πάτρας και των εκδοτών της εφημερίδας «Κήρυκας», Ανδρέα Βρη.

Ολα συνέβησαν το πρωί όταν ο δράστης επισκέφθηκε το σπίτι της 43χρονης, Ναταλίας Βοτσινά. Ο ίδιος ισχυρίστηκε στην Αστυνομία, πως τον τελευταίο ενάμιση χρόνο διατηρούσε σχέση με το θύμα και πως περιστασιακά εργαζόταν στο σπίτι της γυναίκας και στο κατάστημά της. Μάλιστα, υποστήριξε πως αφορμή του άγριου εγκλήματος στάθηκε ένας έντονος καβγάς που είχαν μεταξύ τους.

Η άτυχη Ναταλία Βουτσινά

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο που τους υπέδειξε ο Αλβανός στο Ρίο, βρήκαν την άτυχη γυναίκα, η οποία ήταν μητέρα ενός 10χρονου κοριτσιού, μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι της. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, είχε δεχθεί χτυπήματα από μαχαίρι στην πλάτη, στο στήθος, ενώ ο δράστης με το τρίτο χτύπημα της έκοψε την καρωτίδα.

Πηγή φωτογραφιών και βίντεο: Patrastimes, Thebest
iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ