Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Στην Ελλάδα έρχεται ο αμερικανικός κολοσσός Earth Friendly Products




Εργοστάσιο παραγωγής στην Ελλάδα σκοπεύει να ανοίξει μέσα στο 2014 ο αμερικανικός κολοσσός προιόντων καθαριότητας Earth Friendly Products, ο οποίος παράγει φιλικά προς το περιβάλλον απορρυπαντικά και διαθέτει πέντε εργοστάσια στις ΗΠΑ.



Ο Έλληνας ιδιοκτήτης της εταιρείας Dr. Van Vlachakis, με καταγωγή από την Κρήτη, επανέρχεται επιχειρηματικά στην... χώρα του, προκειμένου να ιδρύσει παραγωγική μονάδα για τα κορυφαία σε πωλήσεις στις ΗΠΑ οικολογικά καθαριστικά Ecos.

Η νέα μονάδα, θα τροφοδοτεί με προιόντα την ευρωπαική αγορά, ενώ εξαγωγές θα γίνονται και στις χώρες της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής.

Ήδη λειτουργεί από το Σεπτέμβριο στην Αθήνα το πρώτο διεθνές γραφείο (εκτός ΗΠΑ), ενώ έως το τέλος του έτους θα ολοκληρωθεί η αγορά οικοπέδου στο οποίο θα ανεγερθεί η μονάδα παραγωγής.

Η επένδυση αναμένεται να ξεπεράσει τα 10 εκατ. ευρώ και να δώσει δουλειά σε περισσότερα από 200 άτομα.

Σημειώνεται πως τα προϊόντα Ecos, εδώ και λίγους μήνες έχουν κάνει την εμφάνισή τους στα ράφια επιλεγμένων αλυσίδων σούπερ μάρκετ ενώ η τοποθέτησή τους συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό.


Η παραγωγή των καθαριστικών της Earth Friendly Products δεν βασίζεται στα παράγωγα του πετρελαίου, αλλά σε φυτικά συστατικά από εσπεριδοειδή, καλαμπόκι αλλά και καρύδα. Η σειρά περιλαμβάνει απορρυπαντικά πλυντηρίου ρούχων, πλυντηρίου πιάτων, για πλύσιμο στο χέρι, προϊόντα γενικού καθαρισμού υψηλής συμπύκνωσης κλπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ