Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Κάποιοι να βγάλουν τις φανέλλες και να φύγουν… Βέροια – Λεβαδειακός 4-3




Αυτά μόνο στον Λεβαδειακό μπορεί να συμβούν και συμβαίνουν κατ” επανάληψη. Δεν είναι δυνατόν σε έδρες σαν τη Βέροια να πετυχαίνεις τρια γκολ και να χάνεις τον αγώνα. Αυτό ξεπερνάει την καθε λογική πέρα από τα όρια. Δεν είναι δυνατόν να δέχεσαι τέτοια αστεία γκολ και μάλιστα όταν δεν μπορεί να τα βάλει ο αντίπαλος να τον βοηθάς εσύ με αυτογκολ. Δεν είναι δυνατόν. Τι μπορούμε να πούμε περισσότερα; Τίποτα απολύτως…

Απλά κάποιοι πλέον παίκτες θα πρέπει να βγάλουν τη φανέλα τους (με την καλή έννοια για να μην παρεξηγηθούμε) και να αποχωρήσουν από τη Λιβαδειά γιατί δεν μπορούν να σταθούν σε ένα τέτοιο επίπεδο. Κι αν δεν το κάνουν αυτοί οι ίδιοι ας το κάνει από τώρα ο Νίκος Καραγεωργίου και να μας παρουσιάσει μια διαφορετική ομάδα χωρίς πλέον κάποιους και ας περιμένει και την μεταγραφική περίοδο. Ούτως ή άλλως τις τριάρες και τις τεσσάρες τις έχεις εκτός έδρας. Δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα…

Τα πλάνα των προπονητών
Για την Βέροια ο Ράτκο Ντόστανιτς ξεκίνησε το παιχνίδι με συστημα 4-2-3-1 με τον  Αναστασόπουλο κάτω από τα δοκάρια και τους Σισοκό, Γεωργιάδη, Αμαραντίδη και  Ορέστες, τετράδα στην άμυνα. Ο Όστοϊτς με τον Τραπ ήταν τα δύο αμυντικά χαφ στη μεσαία γραμμή με το Σιοντη μπροστά τους σε ελευθέρα ρόλο, τους Μπεν και Μπαργκάν στα άκρα και τον Μρντακοβιτς στην κορυφή της επίθεσης.
Για το Λεβαδειακό ο Νίκος Καραγεωργίου ξεκίνησε με σύστημα 4-3-3 με τον Πρζιρόβσκι κάτω από τα δοκάρια και τεράδα στην αμυντική γραμμή τους, Σανγκινέντι, Μουλόπουλος Λαμπρόπουλο και Πετράτσι. Οι τρεις στη μεσαία γραμμή ήταν οι  Κονέ, Σκέμπης και Κάντζι και στην επίθεση οι  Μάρτινς, Μάντζιος και  Γιάντσης.

Γκολ με το …καλησπέρα!
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις καλύτερες προοπτικές για το Λεβαδειακό που μόλις στο 2ο λεπτό άνοιξε το σκορ και πάγωσε ακόμα περισσότερο τους ήδη παγωμένους οπαδούς της Βέροιας.
Ο Κονέ εκτέλεσε φάουλ από αριστερά και ο Σανγκινέτι που είχε προωθηθεί με κεφαλιά νίκησε τον Αναστασόπουλο και έγραψε το 0-1.
Η συνέχεια και μέχρι το 30ο λεπτό ανήκε εξ ολοκλήρου στη Βέροια που είχε κλείσει το Λεβαδειακό στο μισό γήπεδο και έψαχνε τον τρόπο να φτάσει στην ισοφάριση. Οι περισσότερες επιθέσεις των γηπεδούχων βέβαια γίνονταν με ανορθόδοξο τρόπο με αποτέλεσμα να μην δημιουργούνταν κίνδυνοι για την εστία των Βοιωτών.
Η σημαντικότερη στιγμή για την Βέροια ήταν στο 24ο λεπτό με τον Αμαραντίδη να κάνει ωραία προσπάθεια και να μπαίνει από αριστερά στην περιοχή, όμως ο Πρζιρόβσκι σταμάτησε το σουτ που επιχείρησε.

Ο Λεβαδειακός κατάφερε μετά το 30′ να ισορροπήσει το ματς και μάλιστα στο 38ολεπτό έφτασε πολύ κοντά στο 0-2, όμως ο Αμαραντίδης πρόλαβε τον Κάντζι πριν σουτάρει.

Μετά από ένα κακό ποιοτικά 1ο ημίχρονο το δεύτερο μέρος του παιχνιδιού επεφύλασσε πολλές συγκινήσεις στους λιγοστούς φιλάθλους που βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου της Βέροιας.
Στο 51ο λεπτό με τον Μρντάκοβιτς να βρίσκει και πάλι το δρόμο προς τα δίχτυα η Βέροια ισοφάρισε σε 1-1, όμως στο 60 λεπτό ο Ορτέγκα δύο λεπτά μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο έδωσε εκ νέου προβάδισμα στο Λεβαδειακό.
Στο 63ο λεπτό ο Καλτσάς με κεφαλιά έφερε και πάλι το παιχνίδι στα ίσια, και στο 69ο λεπτό με το αυτογκόλ του Πετράτσι η Βέροια πήρε κεφάλι στο σκορ με 3-2.
Στο 79′ ο Μρντάκοβιτς βρήκε σε θέση γκολ τον Μπεν ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να κλειδώσει τη νίκη των Ημαθών καθώς το μόνο που κατάφερε στη συνέχεια ο Λεβαδειακός ήταν να μειώσει σε  4-3 στις καθυστερήσεις με τον Καπό.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Α. Παππάς (Αθηνών)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Παυλίδης, Τραπ, Γεωργιάδης – Πετράτσι, Μάρτινς

Βέροια (Ράικο Ντόστανιτς): Αναστασόπουλος, Σισοκό, Γεωργιάδης, Σιόντης (46’ Καλτσάς), Μρντάκοβιτς, Μπεν, Αμαραντίδης, Ορέστες, Μπαργκάν (54’ Ζεζίνιο), Όστοϊτς (75’ Παυλίδης), Τραπ

Λεβαδειακός (Νίκος Καραγεωργίου): Πρζιρόβσκι, Σανγκινέτι, Μουλόπουλος, Σκέμπης, Λαμπρόπουλος, Κονέ (74’ Καπό), Πετράτσι, Μάρτινς, Μάντζιος, Γιάντσης (58’ Ορτέγκα), Κάντζι (85’ Βασιλείου)
stereasports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ