Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Συνελήφθησαν τρία "καλόπαιδα"στον Ορχομενό για απόπειρα κλοπής σε οικία ηλικιωμένης

Συνελήφθησαν τρεις (3) ημεδαποί ROMA για απόπειρα κλοπής από οικία ηλικιωμένης στην ευρύτερη περιοχή του Ορχομενού Βοιωτίας

Εξιχνιάστηκε μία ακόμα περίπτωση κλοπής, η οποία είχε γίνει προ τριημέρου σε οικία ηλικιωμένου

Συνελήφθησαν, χθες (10-12-2013) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή του Ορχομενού Βοιωτίας, από αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνση Βοιωτίας, τρεις (3) ημεδαποί ROMA , δύο γυναίκες, ηλικίας 30 και 24 ετών αντίστοιχα και ένας 27χρονος άντρας, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής και κλοπή, κατά συνατουργία.

Ειδικότερα χθες το μεσημέρι, οι τρεις (3) ημεδαποί, αποπειράθηκαν να εισέλθουν από κοινού σε οικία 86χρονης ημεδαπής, πλην όμως έγιναν αντιληπτοί τόσο από την ηλικιωμένη, όσο και από τους περιοίκους και τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση, με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Αστυνομικές δυνάμεις που ενημερώθηκαν για το περιστατικό, απέκλεισαν την ευρύτερη περιοχή και ενεργώντας άμεσα εκτεταμένες αναζητήσεις, εντόπισαν το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο κινούμενο με τους δράστες σε επαρχιακό δρόμο της περιοχής και τους συνέλαβαν.

Οι τρεις (3) ημεδαποί, αναγνωρίστηκαν από την ηλικιωμένη και από την περαιτέρω αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι πρωινές ώρες προ τριημέρου, είχαν εισέλθει σε οικία 79χρονου ημεδαπού, στην ίδια περιοχή και είχαν αφαιρέσει ένα (1) γυναικείο δαχτυλίδι, αξίας (150) ευρώ.

Το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο των δραστών κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς προς διάπραξη κλοπών, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή των ανωτέρω στην τέλεση και άλλων παρόμοιων αξιόποινων πράξεων.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λιβαδειάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ