Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Επανασύνδεση του ρεύματος σε πολίτες του Δήμου Αλιάρτου


        Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε ,με τη συμμετοχή εκπροσώπων όλων των αρμοδίων φορέων, διευκρινίστηκαν οι διαδικασίες επανασύνδεσης του ρεύματος για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Συγκεκριμένα:
-    Δικαιούχοι της επανασύνδεσης είναι συμπολίτες στην κύρια κατοικία των οποίων, έχει γίνει διακοπή της ηλεκτροδότησης λόγω χρέους.

-    Οι δικαιούχοι μπορούν να απευθύνονται στις υπηρεσίες του Δήμου ή της Περιφέρειας και να δηλώνουν τα στοιχεία τους και τον αριθμό της παροχής τους. Για τον Δήμο Αλιάρτου αρμόδιος είναι ο αντιδήμαρχος Αραπίτσας Γεώργιος (τηλέφωνο 2268350212).

-    Επιπλέον οι Δήμοι θα συγκεντρώσουν λίστες δικαιούχων από τις κοινωνικές δομές των Δήμων, της Εκκλησίας, του Ερυθρού Σταυρού και άλλων φορέων και θα καταρτίσουν συγκεντρωτικά κατάλογο δικαιούχων που θα στείλουν στην ΔΕΗ.
-    Η ΔΕΗ αφού καλέσει τους δικαιούχους να προσκομίσουν τα αναγκαία δικαιολογητικά θα προχωρήσει στην άμεση επανασύνδεση του ρεύματος. Επιπλέον αναστέλλονται όλες οι διακοπές ρεύματος  για την περίοδο των εορτών.

-    Για όσους έχουν προχωρήσει σε διακοπή συμβολαίων με τη ΔΕΗ ή δεν έχουν ακόμη συνδεθεί θα πρέπει να το δηλώσουν και θα ακολουθηθεί ξεχωριστή διαδικασία. Στη σύσκεψη κατέστη σαφές πως δεν πρέπει να γίνει καμία διακοπή ρεύματος τουλάχιστον για την περίοδο του χειμώνα .
      Ο Δήμος Αλιάρτου θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε καμία οικογένεια να μη μείνει χωρίς ηλεκτροδότηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ