Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Νεκρή γυναίκα στο Άργος από την κακοκαιρία


Η έντονη κακοκαιρία στο Άργος άφησε πίσω της ένα θύμα. Νεκρή ανασύρθηκε, πριν από λίγη ώρα, γυναίκα από υπόγειο - εφαπτόμενο με ακάλυπτο χώρο. Ο ακάλυπτος χώρος συγκέντρωσε πολύ νερό λόγω της κακοκαιρίας, με αποτέλεσμα να υποχωρήσει το τοιχίο και η άτυχη γυναίκα να πνιγεί.

Το θύμα εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια επιχείρησης άντλησης υδάτων, από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ήταν ηλικίας περίπου 50 ετών.Αυτή την ώρα γίνεται ταυτοποίηση στοιχείων της νεκρής, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι σερβικής καταγωγής.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας  η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε αρκετές κλήσεις από τις περιοχές που επλήγησαν από την κακοκαιρία, όπως την Κυπαρισσία, το Άργος, την Κόρινθο και το Κιάτο.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, στην περιοχή της Κυπαρισσίας η υπηρεσία επιχείρησε σε 13 αντλήσεις υδάτων και στην Κόρινθο σε 15.

Στο Άργος η Πυροσβεστική χρειάστηκε να επέμβει σε 15 περιστατικά απεγκλωβισμού ατόμων που είχαν παγιδευτεί στα οχήματά τους, από την άνοδο των υδάτων, ενώ παράλληλα επιχείρησαν σε 25 αντλήσεις.

Στο Κιάτο οι πυροσβεστικές δυνάμεις επενέβησαν σε 30 αντλήσεις και έναν απεγκλωβισμό, ενώ στη Σπάρτη διενήργησαν 10 αντλήσεις υδάτων και σε έναν απεγκλωβισμό δύο ατόμων από ένα αυτοκίνητο.

Στη Σπάρτη, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, έχουν ολοκληρωθεί οι επιχειρήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ