Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Δήμος Λεβαδέων:Καταγραφή νοικοκυριών για τη διασφάλιση ηλεκτροδότησης σε ευπαθείς ομάδες


Η βαθιά οικονομική κρίση έχει οδηγήσει πολλά νοικοκυριά σε αδυναμία αποπληρωμής των τιμολογίων ηλεκτρικής ενέργειας με αποτέλεσμα να διακόπτεται η ηλεκτροδότηση τους, δημιουργώντας τεράστια προβλήματα καθημερινής αξιοπρεπούς διαβίωσης των οικογενειών αυτών.

Ο Δήμος Λεβαδέων στο πλαίσιο της κοινωνικής και προνοιακής του αρμοδιότητας και σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς θα προχωρήσει άμεσα στην καταγραφή των νοικοκυριών που αντιμετωπίζουν προβλήματα ηλεκτροδότησης ώστε να υπάρξει επανασύνδεση με το δίκτυο της ΔΕΗ το συντομότερο δυνατό. 

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων έχει ήδη αποστείλει επιστολή προς τη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Λιβαδειάς για την αποστολή στοιχείων όλων των νοικοκυριών στα οποία έχει διακοπεί η ηλεκτροδότηση.

Παρακαλούμε, για την όσο το δυνατό πιο γρήγορη αντιμετώπιση του προβλήματος, όσοι συμπολίτες μας αντιμετωπίζουν πρόβλημα ηλεκτροδότησης της κατοικίας τους να απευθύνονται με αίτησή τους στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού, κ. Αργύρη Σταματίου (Σοφοκλέους 15, 4ος όροφος, τηλ.: 22613-50807).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ