Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Σέξι αστυνομικίνα... παρενοχλεί τον Σάκη Ρουβά!




Για μια σακούλα πατατάκια


Από το «κανείς δεν μπορεί να φάει μόνο ένα» στον σέξι σωματικό έλεγχο του απόλυτου Σάκη για μία σακούλα πατατάκια. 
Ο διάσημος τραγουδιστής είναι ο πρωταγωνιστής της νέας διαφημιστικής καμπάνιας των Lay's και το σποτ από την ημέρα που κυκλοφόρησε έχει κάνει πάταγο. 
Στο βίντεο, ο Σάκης Ρουβάς "φτιάχνει τη μέρα" μιας αστυνομικού, η οποία αφού του κάνει έναν ιδιαίτερα σέξι σωματικό έλεγχο, του.... κλέβει τα πατατάκια!
Απολαύστε τον...
Διαβάστε Περισσότερα »

Εβαλε όπλο στον κρόταφο Βούλγαρου πολιτικού και πάτησε τη σκανδάλη-βίντεο

Νεαρός έβαλε πιστόλι στον κρόταφο Βούλγαρου πολιτικού [βίντεο]

Στη Σόφια σημείωθηκε η πρώτη απόπειρα πολιτικής δολοφονίας στην ιστορία της σύγχρονης Βουλγαρίας. Ενας νεαρός άνδρας έβαλε το πιστόλι αερίου στον κρόταφο του αρχηγού του «Κινήματος Δικαιωμάτων και Ελευθεριών» (ΚΔΕ) Αχμέτ Ντογκάν, την ώρα που ήταν στο βήμα του ομιλητή στην Πανεθνική διάσκεψη του κόμματός του.
Μάλιστα, ο νεαρός άνδρας πάτησε δύο φορές τη σκανδάλη, ωστόσο, για καλή τύχη του κ. Ντογκάν το όπλο δεν εκπυρσοκρότησε.
Ο αρχηγός του «Κινήματος Δικαιωμάτων και Ελευθεριών» αντέδρασε αμέσως, έπιασε και κατέβασε το χέρι του νεαρού, μετά τις δύο αποτυχημένες του προσπάθειες να τον πυροβολήσει, ενώ στη συνέχεια, σε ελάχιστο χρόνο, επάνω στο δράστη έπεσαν άνδρες της φρουράς του κ. Ντογκάν, αλλά και στελέχη του κόμματος, τον αφόπλισαν και τον ξυλοκόπησαν άγρια.
Ο άνδρας που συνελήφθη από την αστυνομία, είναι ένας 25χρονος από το Μπουργκάς, ο οποίος έφερε πάνω του δύο μαχαίρια.

Διαβάστε Περισσότερα »

Θρίαμβος του ΗΡΑΚΛΗ ΘΗΒΑΣ 78-63 τον ΙΩΝΙΚΟ ΛΑΜΙΑΣ

Διαβάστε Περισσότερα »

Σάλος στο διαδίκτυο από πρόστυχη φωτογραφία ,που όμως είναι...

Σάλο προκάλεσε η «πρόστυχη» φωτογραφία στο διαδίκτυο. Δείτε τη φωτογραφία και προσπαθήστε να δείτε τι είναι τελικά μόνοι σας....

Ένας χρήστης ανέβασε τη φωτογραφία στο Reddit γράφοντας ότι ένας φίλος του ένωσε τους καναπέδες του και το αποτέλεσμα ήταν πρόστυχο!



koufa.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Σοκ στη Μυτιλήνη: Άγνωστοι αποπειράθηκαν να απαγάγουν δύο παιδιά από νηπιαγωγείο!

Πανικός έχει καταλάβει τους γονείς των μικρών παιδιών στη Μυτιλήνη, μετά την επιβεβαίωση από την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λέσβου ότι, δυο άγνωστοι επιχείρησαν να παρασύρουν στο αυτοκίνητό τους δύο μικρούς μαθητές μόλις σχόλασαν από νηπιαγωγείο της πόλης!

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά...

ένα κόκκινο αυτοκίνητο μάρκας Mazda, είχε σταματήσει έξω από το σχολείο, και οι δυο επιβάτες του ρώτησαν τους πιτσιρικάδες που έβγαιναν, αν συνοδεύονται και αν ήθελαν να τους μεταφέρουν εκείνοι. 

Όμως, οι μητέρες τους βρίσκονταν κοντά, και αμέσως έβαλαν τις φωνές με αποτέλεσμα οι άγνωστοι να φύγουν βιαστικά!

Για το περιστατικό ενημερώθηκε από τις μητέρες των δύο παιδιών την περασμένη Τετάρτη η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Μυτιλήνης, που κινητοποιήθηκε αμέσως τοποθετώντας αστυνομικούς έξω από τα σχολεία στη λήξη των μαθημάτων, για να παρακολουθούν διακριτικά τυχόν ύποπτες κινήσεις, ενώ ερευνά και για τον εντοπισμό των επιβατών του ύποπτου αυτοκινήτου. 

Αλλά και η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης καλεί τις διευθύνσεις των σχολείων να μεριμνήσουν ώστε να συνοδεύονται οι μαθητές τους κατά την αποχώρησή τους.
Διαβάστε Περισσότερα »

Ο Χρήστος Σταϊκούρας διόρισε τη γυναίκα του στη βουλή!



 



Ως μετακλητή υπάλληλος του Κοινοβουλίου έχει προσληφθεί από το 2009 η σύζυγος του αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα , Άρτεμις Πάνου ενώ οργανική θέση στην Κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας έχει η σύζυγός του γενικού γραμματέα της κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Παραπολιτικά» η Άρτεμις Πάνου δεν απασχολήθηκε ποτέ στην Βουλή αλλά αποσπάστηκε αμέσως στο γραφείο του ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Τσουκαλά.

Όμως, όπως αναφέρει η εφημερίδα, δεν βρίσκεται στις Βρυξέλλες αλλά προσφέρει τις υπηρεσίες της από το...σπίτι με την αμοιβή της να φτάνει στις 3.000 ευρώ το μήνα.

Η σύζυγός του γενικού γραμματέα της κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκου, Μαρίνα Παπαϊωάννου προσελήφθη ένα μήνα πριν την εντολή του πρωθυπουργού να κοπούν τα οικογενειακά ρουσφέτια στη Βουλή.

Εργάζεται σε οργανική θέση στην Κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας με τις απολαβές της να φτάνουν στα 1700 ευρώ.



 
iefimerida.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Παραμένουν όλοι οι εργαζόμενοι στο ΤΤ με μείωσεις 30% στους μισθούς τους

Παραμένουν όλοι οι εργαζόμενοι στο ΤΤ με μείωσεις 30% στους μισθούς τους

Αποδέχθηκαν την πρόταση για μείωση 30% στις αποδοχές των εργαζομένων στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο προκειμένου να διατηρηθούν όλες οι θέσεις εργασίας οι συνδικαλιστικές ενώσεις της τράπεζας κατά τη διάρκεια της κρίσιμης συνάντησης που είχαν το Σάββατο το μεσημέρι με την διοίκηση. Mετά από μεγάλη προσπάθεια του υπουργείου Οικονομικών, της Τράπεζας της Ελλάδος και της διοίκησης της Τράπεζας, η Τρόικα δέχθηκε να διατηρηθούν όλες οι θέσεις εργασίας στο ΤΤ, αρκεί να μειωθούν κατά 30% οι αποδοχές των εργαζομένων. Για το λόγο αυτό το Σάββατο το μεσημέρι πραγματοποίηθηκε συνάντηση ανάμεσα στη διοίκηση της Τράπεζας και στις συνδικαλιστικές ενώσεις προκειμένουν να εξεταστεί αν θα γίνει δεκτή από τους δεύτερους η πρόταση της Τρόικα
Διαβάστε Περισσότερα »

Τελικά Αποτελέσματα στην Α' και Β΄κατηγορίας Βοιωτίας

Α' Βοιωτιας
τα Αποτελεσματα της 17ης Αγωνιστικης

ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ - ΠΑΜΒΑΓΙΑΚΟΣ     1-0 
ΕΝΩΣΗ ΑΣΑ - ΑΟ ΘΗΒΑ                              1-1 
ΔΟΞΑ ΜΟΥΡΙΚΙΟΥ - ΚΙΘΑΙΡΩΝΑΣ ΚΑΠΑΡΕΛΛΙΟΥ 2-1
ΠΑΟΚ ΚΟΚΚΙΝΟ - ΔΑΦΝΗ ΕΡΥΘΡΩΝ    3-0 
ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ - ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ   3-0
ΠΑΝΑΛΙΑΡΤΟΣ - ΑΕ ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ          0-3 
ΑΟ ΠΛΑΤΑΙΕΣ - ΑΕ ΣΚΟΥΡΤΑ                    5-0 
ΙΟΛΑΟΣ ΘΗΒΑΣ- ΠΑΟΚ ΚΥΡΙΑΚΙΟΥ      0-4

η Βαθμολογια σε 17 Αγωνες

1. ΕΝΩΣΗ ΑΣΑ                                      41
2. ΑΟ ΠΛΑΤΑΙΕΣ                                 39
3. ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ                          37
4. ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ                                 35
5. ΠΑΟΚ ΚΥΡΙΑΚΙΟΥ                        34
6. ΑΟ ΘΗΒΑ                                          30
7. ΚΙΘΑΙΡΩΝΑΣ ΚΑΠΑΡΕΛΛΙΟΥ  28
8. ΔΑΦΝΗ ΕΡΥΘΡΩΝ                        27
9. ΔΟΞΑ ΜΟΥΡΙΚΙΟΥ                       26
10. ΑΕ ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ                         24
11. ΠΑΜΒΑΓΙΑΚΟΣ                            20
12. ΠΑΟΚ ΚΟΚΚΙΝΟ                          19
13. ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ         13
14. ΙΟΛΑΟΣ ΘΗΒΑΣ                             4
15. ΠΑΝΑΛΙΑΡΤΟΣ                               2
16. ΑΕ ΣΚΟΥΡΤΑ                                    1

18η Αγωνιστικη
Σαββατο 26 Ιανουαριου

ΑΟ ΘΗΒΑ - ΠΑΟΚ ΚΟΚΚΙΝΟ
ΕΝΩΣΗ ΑΣΑ - ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΛΕΥΚΤΡΩΝ
ΠΑΜΒΑΓΙΑΚΟΣ - ΔΟΞΑ ΜΟΥΡΙΚΙΟΥ
ΚΙΘΑΙΡΩΝΑΣ ΚΑΠΑΡΕΛΛΙΟΥ - ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ
ΔΑΦΝΗ ΕΡΥΘΡΩΝ - ΠΑΝΑΛΙΑΡΤΟΣ
ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ - ΑΟ ΠΛΑΤΑΙΕΣ
ΑΕ ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ - ΙΟΛΑΟΣ ΘΗΒΑΣ
ΠΑΟΚ ΚΥΡΙΑΚΙΟΥ - ΑΕ ΣΚΟΥΡΤΑ

Αποτελεσματα Β' Κατηγοριας Βοιωτιας


Αποτελεσματα Β' Βοιωτιας
σε Επιμελεια Μηνα Παπαθωμα

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ - ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙ   2-0
ΑΟ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΙ - ΑΟ ΥΠΑΤΟ                                  0-8
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΑΚΡΑΙΦΝΙΟΥ - ΠΑΝΓΕΩΡΓΙΚΟΣ   2-3
ΝΙΚΗ ΛΑΦΥΣΤΙΟΥ - ΑΟ ΚΑΣΤΡΟ                                1-3
ΑΟ ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ - ΑΟ ΠΑΥΛΟ                                    4-0
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΟΥ - ΑΟ ΑΣΚΡΗΣ       2-3
Διαβάστε Περισσότερα »

Τα ταϊλανδέζικα ταξί tuk tuk κάνουν κούρσες στην Αθήνα

Τα ταϊλανδέζικα ταξί tuk tuk κάνουν κούρσες στην Αθήνα

Τα tuk tuk είναι έτοιμα να κατακτήσουν και την Αθήνα. Τα τρίτροχα ταϊλανδέζικα ταξί που πρωτοεμφανίστηκαν τη δεκαετία του '60, κυκλοφορούν εδώ και λίγο καιρό στην Αθήνα.
Μάλιστα από τα τέλη του επόμενου μήνα θα αποκτήσουν τη δική τους πιάτσα στο κέντρο της Αθήνας. Οι υπηρεσίες που παρέχουν είναι τουριστικές βόλτες και διαδρομές εντός της πόλης, Μάλιστα ορισμένοι τα νοικιάζουν για να πραγματοποιήσουν τα ψώνια τους στο κέντρο.
«Η εταιρεία μας ξεκίνησε το 2010 στο Αμστερνταμ όπου λανσάραμε για πρώτη φορά τα tuk tuk. Επειτα τα ταξάκια έκαναν την εμφάνισή τους στην Αμβέρσα της Ισπανίας, στις Κάνες, στο Σεντ Τροπέ και αλλού», εξηγεί στο Έθνος, η κ. Ζωή Κατσακιώρη, μάνατζερ της εταιρείας που έφερε τα ταϊλανδέζικα ταξί στην Αθήνα.
Καταναλώνουν βενζίνη και υγραέριο, ενώ κατά το επόμενο χρονικό διάστημα θα κυκλοφορήσουν και tuk tuk που θα κινούνται και με μπαταρία.
Το κόστος της ενοικίασής τους ξεκινά από τα 45 ευρώ την ώρα, κόστος το οποίο μπορούν να μοιραστούν μέχρι και έξι επιβάτες αφού μέχρι τόσα άτομα μεταφέρει το ταξί.

Διαβάστε Περισσότερα »

Το εξοχικό του Αρχιεπισκόπου στη Βοιωτία

Η «ιερή» πισίνα σε σχήμα τρούλου στο εξοχικό του Ιερώνυμου[εικόνα]

Δίπλα στη θάλασσα ,σε ένα μικρό οικισμό της Βοιωτίας, ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος έχει χτίσει εδώ και χρόνια το ησυχαστήριο του στο οποίο περνά πολλές ημέρες του καλοκαιριού.
Το σπίτι, που σύμφωνα με πληροφορίες από κατοίκους της περιοχής, χτίστηκε από την εποχή που ο Αρχιεπίσκοπος ήταν μητροπολίτης Θηβών κ  Λεβαδείας είναι διώροφο, διαθέτει τεράστιο σαλόνι με τζάκι, τρία υπνοδωμάτια, μεγάλη κουζίνα, μπάνιο και αυλή με θέα στο απέραντο γαλάζιο του Κορινθιακού.
Μάλιστα έχει κατασκευαστεί και ελικοδρόμιο στο μοναστήρι των Αγίων Θεοδώρων ενώ στο στον κήπο του σπιτιού υπάρχει και μια εντυπωσιακή πισίνα του σε σχήμα τρούλου και με θέα τη θάλασσα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά», η εντυπωσιακή αυτή κατοικία είναι κυριολεκτικά χτισμένη μία ανάσα από την παραλία της Ζάλτσας. Πρόκειται για ένα οίκημα που εύκολα θα χαρακτήριζαν κάποιοι ως βίλα, αφού διαθέτει τεράστιο κήπο, ξενώνες και τη μεγάλη πισίνα όπου απολαμβάνει το μπάνιο του ο Αρχιεπίσκοπος.

Διαβάστε Περισσότερα »

Έκθεση ...καταπέλτης απ΄το ΔΝΤ

Ιδιαίτερα επικριτική ήταν η έκθεση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για την πρόοδο των μεταρρυθμίσεων στη χώρα μας, επισημαίνοντας ότι οι καθυστερήσεις και η αδυναμία επίτευξης των στόχων θα έχει συνέπεια να δημιουργηθεί χρηματοδοτικό κενό ύψους 9,6 δισ. ευρώ.

  • Απολύσεις, μόνιμο χαράτσι και μείωση μισθών ζητά το ταμείο...
Στην έκθεση προόδου βάσει της οποίας δόθηκε η δόση, το ΔΝΤ τοποθετεί την ύφεση στο... 4,25% και την ανεργία στο 26,6% το 2013. Κάνει λόγο για σωρευτική μείωση του ΑΕΠ κατά 20% λόγω της κρίσης. Ωστόσο, το Ταμείο ζητά απολύσεις στο δημόσιο (μόνο 200 εργαζόμενοι τέθηκαν σε διαθεσιμότητα το 2012 έναντι κυβερνητικού στόχου για 15.000), να μονιμοποιηθεί το χαράτσι αλληλεγγύης, ενώ το σύνολο των νέων μέτρων αναμένεται να φτάσει στα 3,9 δισ. ευρώ τη διετία 2015-2016.

Το ΔΝΤ, εν ολίγοις, δεν βλέπει πουθενά σημαντική πρόοδο εκτός από την αγορά εργασίας, όπου υπήρξε εντυπωσιακή «προσαρμογή» των μισθών. Ωστόσο, η μείωση των τιμών δεν ήταν ανάλογη της μείωσης των μισθών, οι οποίοι αναμένεται φέτος να μειωθούν επιπλέον κατά 6,6%.
Παράλληλα, τονίζει τις καθυστερήσεις που καταγράφονται στην απελευθέρωση των αγορών, στον φοροεισπρακτικό μηχανισμό και στις αποκρατικοποιήσεις.

Η ελληνική οικονομία αντιμετωπίζει ακόμη σημαντικούς κινδύνους, αφού είναι ευάλωτη στην κρίση εμπιστοσύνης, αν ληφθούν υπόψιν ο κίνδυνος στην εφαρμογή μεταρρυθμίσεων και το εύθραυστο πολιτικό σκηνικό. Μάλιστα, εντοπίζει σε τρία σημεία τους μεγάλους κινδύνους της εφαρμογής του ελληνικού προγράμματος.

1) Πολιτική αστάθεια και άρση της στήριξης των μεταρρυθμίσεων.

2) Καθυστέρηση στην αποκατάσταση της εμπιστοσύνης.

3) Αύξηση των δημοσιονομικών πολλαπλασιαστών επιδεινώνοντας το περιβάλλον εφαρμογής του προγράμματος (Υπενθυμίζεται εδώ ότι το ΔΝΤ πρόσφατα είχε αποδόσει τις απποτυχίες στις εκτιμήσεις του στους αστάθμιτους δημοσιονομικούς πολλαπλασιαστές)
Το ελληνικό χρέος αναμένεται να αυξηθεί φέτος στο 178,5% του ΑΕΠ, από το 157,5% του ΑΕΠ το 2012, και να υποχωρήσει σταδιακά στο 124% του ΑΕΠ το 2020. Ωστόσο, σύμφωνα με το ίδιο, το χρέος μπορεί να παραμείνει στο 150-160% του ΑΕΠ εάν συνεχιστούν οι αποκλίσεις κάτι που θα οδηγήσει στην άμεση ανάγκη απομείωσης του ελληνικού χρέους που κατέχει ο επίσημος ευρωπαϊκός τομέας.

Στην έκθεσή του το ΔΝΤ αναφέρει ότι «σε γενικές γραμμές το ελληνικό πρόγραμμα κινείται στη σωστή κατεύθυνση, αλλά ιδιαίτερα στο κομμάτι των αποκρατικοποιήσεων υπάρχουν σημαντικά προσκόμματα. Συνολικά 10 δισ. ευρώ θα έρθουν από 3.150 ακίνητα, στα οποία θα μπει «πωλητήριο» τα επόμενα 2-3 χρόνια και επιπλέον 8 δισ. ευρώ αναμένονται από επιπλέον 10.000 ακίνητα τα οποία προετοιμάζονται για ιδιωτικοποίηση στη συνέχεια. Σωρευτικά αναμένεται να φτάσουν στα ταμεία του δημοσίου 6 δισ. ευρώ στο τέλος του 2014, 10 δισ. ευρώ στο τέλος του 16 και 23,5 δισ. ευρώ έως το 2020.

Μάλιστα, ο επικεφαλής του Ταμείου για την Ελλάδα, κ. Π. Τόμσεν, υποστήριξε ότι η Ευρώπη για πρώτη φορά αναγνώρισε πως το ελληνικό χρέος δεν είναι βιώσιμο χωρίς να γίνουν απευθείας παρεμβάσεις «με τον έναν ή άλλο τρόπο». Οπου αυτό σημαίνει είτε μείωση επιτοκίων, είτε «κούρεμα». Παράλληλα, ο κ. Τομσεν υποστήριξε πως το χρηματοδοτικό κενό που εκτιμάται σε 5,5-9,5 δισ ευρώ δεν δημιουργεί πρόβλημα στη στήριξη του προγράμματος από το ΔΝΤ, καθώς η χρηματοδότηση της Ελλάδας για τους επόμενους 12 μήνες είναι εξασφαλισμένη.

Στο σκέλος των μέτρων, το ΔΝΤ επισημαίνει ότι για να μη χρειαστεί να γίνουν νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων, θα πρέπει η κυβέρνηση να προχωρήσει σε «σημαντικό αριθμό απολύσεων και δραστικό περιορισμό της φοροδιαφυγής». Η ορθολογικότερη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού του δημοσίου τομέα θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική από το ΔΝΤ, ενώ υποστηρίζει ότι Λυδία Λίθος για την επιτυχή έκβαση του προγράμματος είναι η αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής.

Επίσης, τον Αύγουστο του 2013 θα πρέπει να εξειδικευτούν και τα νέα μέτρα ύψους 4 δισ. ευρώ για την περίοδο 2015-2016. Αυτά θα φορούν επέκταση υφιστάμενων μέτρων, όπως η εισφορά αλληλεγγύης, αλλά και σε νέες παρεμβάσεις στο σύστημα κοινωνικής πρόνοιας, όπου αυτό μεταφράζεται σε συντάξεις και κοινωνικά επιδόματα.

Ειδική αναφορά γίνεται για την πολιτική αστάθεια που έθεσε εκτός τροχιάς το πρόγραμμα, καθώς και στις καθυστερήσεις στην αναδιάρθωση του φορολογικού μηχανισμού, στις ιδιωτικοποιήσεις και στη διαχείριση των δημοσίων δαπανών.

Για μία ακόμη φορά η φοροδιαφυγή και η παραοικονομία βρίσκεται στην κορυφή της έκθεσης του ΔΝΤ. Μάλιστα αναφέρεται ότι η παραοικονομία φθάνει στο 25% του ΑΕΠ%, ενώ γιατροί δικηγόροι, μηχανικοί, λογιστές και αυτοαπασχολούμενοι κερδίζουν 2,5 φορές περισσότερα από το εισόδημα που δηλώνουν. Πάντως, το Ταμείο θεωρεί ότι πλέον το πρόγραμμα έχει επιστρέψει στη σωστή τροχιά, αλλά θα πρέπει να εφαρμοστεί αυστηρά για να μην υπάρξουν νέα προβλήματα.

Παράλληλα, αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι στην έκθεσή του, το Ταμείο υποστηρίζει ότι εάν στην επισκόπηση που θα γίνει στα μισά του 2013 επί του προγράμματος αποκρατικοποιήσων διαπιστωθεί ότι παραμένουν τα προβλήματα και δεν τρέχουν οι ιδιωτικοποιήσεις, τότε η κυβέρνηση θα πρέπει «να εξετάσει ριζικές αλλαγές στη διακυβέρνηση» του Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων, συμπεριλαμβανομένου και «της αντικατάστασης των σημερινών μάνατζερ με ξένους ειδικούς».

Παράλληλα, το Ταμείο ασκεί κριτική για το γεγονός ότι δεν πέφτουν οι τιμές, αναφέροντας μάλιστα ότι οι μισθοί έχουν υποχωρήσει πολύ πιο γρήγορα από ότι οι τιμές των προϊόντων.

Διαβάστε Περισσότερα »

Άνοιξε ο δρόμος για Γοργοπόταμο - Με αλυσίδες για Καρπενήσι




Η κυκλοφορία είχε διακοπεί από χθες το βράδυ στις 8:00΄ μέχρι σήμερα το πρωί, λόγω υπερχείλισης του Σπερχειού....


Αποκαταστάθηκε από τις 7:00΄ το πρωί και πάλι η κυκλοφορία προς Γοργοπόταμο, ωστόσο η τροχαία είναι στο πόδι, αφού ο Σπερχειός είναι "θυμωμένος" και σε πολλά σημεία, όπως στο Φραντζόλυλο, στις Κομποτάδες και αλλού είναι στα όριά του.


Με αλυσίδες διεξάγεται η κυκλοφορία από Λαμία προς Καρπενήσι, αφού χθες έπεσε αρκετό χιόνι από τον Τυμφρηστό και πάνω, μέχρι και την Ευρυτανική πρωτεύουσα.

Το πρόβλημα παρουσιάζεται από το 59ο έως το 65ο χλμ, από τη Ράχη μέχρι τη σήραγγα "Παύλος Μπακογιάννης" , όπου οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαιτέρως προσεχτικοί και να τα οχήματα να έχουν αλυσίδες.
Διαβάστε Περισσότερα »

Πάνω από 25.000 Τρικαλινοί περιμένουν στην ουρά για τρόφιμα


Όλο και περισσότεροι Τρικαλινοί προσφεύγουν σε συλλόγους και φορείς, για μερικά κιλά… ρύζι, λάδι και μακαρόνια!

Η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων συνεχίζει τη δωρεάν διανομή τροφίμων, μέσω του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης σε φορείς της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, που με τη σειρά τους θα τα διανείμουν σε 25.259 δικαιούχους.

Πιο συγκεκριμένα, χθες Παρασκευή στις αποθήκες πολυτέκνων στη Νέα Ζωαγορά δόθηκαν 24.808 κιλά ρυζιού στον Σύλλογο Πολυτέκνων και άλλα 24.240 κιλά ρυζιού στους παρακάτω φορείς του Νομού:

Στον Σύλλογο Γονέων με τρία παιδιά, στο Διογένειο Οικοτροφείο – ΕΠΑΨΥ, στο Γηροκομείο Ι.Μ. Τρίκκης και Σταγών, στην Τράπεζα Αγάπης Αγίου Αθανασίου Αγίας Μονής, στο Φιλόπτωχο Ταμείο Ι.Ν. Αγίου Κωνσταντίνου, στην Τράπεζα Αγαπής Αγίου Αθανσίου Πυργετού, στην Τράπεζα Αγάπης Συλλόγου Ενοριτών Αγίου Αθανασίου Μπάρας, στην Τράπεζα Αγάπης Ι.Ν. Αγίας Επισκέψεως και στον Σύνδεσμο Αγάπης και Διακονίας.

Το πρόγραμμα διανομής δωρεάν τροφίμων σε απόρους του νομού Τρικάλων, υλοποιείται από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και την ευθύνη για το νομό Τρικάλων έχει η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας Π.Ε Τρικάλων.

  trikalavoice.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Ξέχασε τη μάσκα σπίτι και έκανε ληστεία φορώντας έναν...κουβά -βίντεο

Ξέχασε τη μάσκα σπίτι και έκανε ληστεία φορώντας έναν...κουβά [βίντεο]

Ενας διαβόητος διαρρήκτης πρέπει να είναι πάντα προετοιμασμένος , ακόμη και όταν ξεχνάει τα βασικά σύνεργα για μια ληστεία.
Αυτό έκανε ο 23χρονος Ρίτσαρντ Μπουντρώ ο οποίος όταν εοιμαζόταν να εισβάλει στο μαγαζί του πρώην αφεντικού του για να αρπάξει τα λεφτά από το ταμείο συνειδητοποίησε ότι δεν είχε φέρει μαζί του την μάσκα για να καλύψει το πρόσωπο του.
Δεν πτοήθηκε και φόρεσε έναν... κουβά στο κεφάλι του για να «ξεγελάσει» τις κάμερες ασφαλείας.
Πλήρως καμουφλαρισμένος με ειδική στολή και γάντια ο Μπουντρώ μπήκε στο εστιατόριο και ξάφρισε την ταμειακή μηχανή.
Εκείνο που δεν γνώριζε, βέβαια, είναι ότι ήδη οι κάμερες του εστιατορίου είχαν ήδη καταγράψει το πρόσωπό του με αποτέλεσμα η αστυνομία να τον συλλάβει στο σπίτι τουλίγες ώρες αργότερα.

Διαβάστε Περισσότερα »

Συνεδριάζει το ΔΣ του Δήμου Λεβαδέων

Με την παρούσα, σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί την 23η Ιανουαρίου 2013, ημέρα Τετάρτη και ώρα 6.00 μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Λεβαδέων – «Παλαιό Δημαρχείο, Πλ.Εθνικής Αντιστάσεως 1».
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:
1. Ανατροπή Αναλήψεων Υποχρέωσης του Προϋπολογισμού οικ. έτους 2012 του Δήμου Λεβαδέων.
2.Λήψη απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά: “Σύμβαση ρύθμισης παλαιών οφειλών και είσπραξης τρεχουσών οφειλών του Δήμου Λεβαδέων και της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης – Αποχέτευσης Λιβαδειάς προς την ΕΥΔΑΠ και ανανέωσης υδροδότησης της πρώην κοινότητας Κυριακίου”.
3.Έγκριση της 43/2012 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου που αφορά:  Αναγνώριση οδού ως κοινόχρηστη αγροτική προ του έτους 1923 στην περιοχή Σαλαβέρο ή Πύργος της Τοπικής Κοινότητας Δαύλειας.
4.Ανάκληση της υπ΄αριθμ. 304/2007 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά την: «Παραχώρηση χρήσης ακινήτου ιδιοκτησίας του Δήμου Λεβαδέων κείμενου στη θέση Τσακάλι του Δημοτικού Διαμερίσματος Λαφυστίου στον ΑΠΟ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ».
5.Λήψη απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου για την επιλογή των μελών της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας. (άρ. 50 του Ν.1566/85)
6. Λήψη απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου για την επιλογή των μελών της Επιτροπής Διαβούλευσης.
(άρ. 76 του Ν.3852/10)
7.Ορισμός μελών  στις συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συνδέσμου Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων
(αρ 13-17 του Ν.4071/12).
                                              Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
              
Καλλιαντάσης Δημήτριος
Διαβάστε Περισσότερα »

150 φιλέτα κοτόπουλο και δεκάδες ταψιά φαγώθηκαν χθες στο εστιατόριο της Βουλής

150 φιλέτα κοτόπουλο και δεκάδες ταψιά φαγώθηκαν χθες στο εστιατόριο της Βουλής

Προσπαθώντας να σκοτώσουν χρόνο μέχρι να φτάσει η ώρα της χθεσινοβραδινής ψηφοφορίας για την παραπομπή σε προανακριτική του Γιώργου Παπακωνσταντίνου πολλοί βουλευτές προτίμησαν να περάσουν από το εστιατόριο της Βουλής.
Στην κουζίνα τα ταψιά είχαν αδειάσει από νωρίς και ο υπάλληλος έλεγε «150 μερίδες φιλέτο κοτόπουλο έφυγαν». Δεκάδες βουλευτές είχαν στριμωχτεί και στο εντευκτήριο επί ώρες και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το αλκοόλ άρχισε να ρέει από νωρίς.

Διαβάστε Περισσότερα »

Tα νέα Ευρωπαικα Διπλώματα Οδήγησης !...


ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΕΩΣ ΤΟ ...2033 ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ...
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή παρουσίασε σήμερα στις Βρυξέλλες τις νέες άδειες οδήγησης που, από αύριο, θα εκδίδονται σε ολόκληρη την ΕΕ.
Τα νέα διπλώματα οδήγησης θα έχουν σχήμα πλαστικής «πιστωτικής κάρτας» με τυποποιημένη...
ευρωπαϊκή μορφή και αυστηρότερη προστασία της ασφάλειας.
Η νέα ευρωπαϊκή άδεια θα αντικαταστήσει σταδιακά τα πάνω από 100 διαφορετικά χάρτινα και πλαστικά μοντέλα που, επί του παρόντος, χρησιμοποιούνται από περισσότερους από 300 εκατομμύρια οδηγούς σε όλη την ΕΕ. Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της δέσμης μέτρων (3η οδηγία ΕΕ για την άδεια οδήγησης), η οποία τίθεται σε ισχύ με στόχο την ενίσχυση της ελεύθερης κυκλοφορίας, την αντιμετώπιση της πλαστογράφησης όσον αφορά τις άδειες οδήγησης και τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας σε ολόκληρη την ΕΕ.

Προβλέπεται ότι όλες οι υφιστάμενες άδειες δεν επηρεάζονται, αλλά η μετάβαση στη νέα μορφή θα γίνει τη στιγμή της ανανέωσης ή, το αργότερο, το 2033.
Η ευρωπαϊκή άδεια οδήγησης είναι δυνατό να προσαρμόζεται, ώστε να ενσωματώνει εθνικά σύμβολα που θα αποφασίζονται από κάθε κράτος- μέλος. Παράλληλα, η νέα άδεια οδήγησης περιλαμβάνει ορισμένα χαρακτηριστικά ασφάλειας, ώστε να είναι «απαραβίαστη» και να αποφεύγεται η πλαστογράφηση.

Επιπλέον, υποστηρίζεται από τη δημιουργία ενός ευρωπαϊκού ηλεκτρονικού συστήματος ανταλλαγής δεδομένων, για τη διευκόλυνση της ανταλλαγής πληροφοριών μεταξύ των εθνικών διοικήσεων. Με τον τρόπο αυτόν απλουστεύεται η διαδικασία διαχείρισης των αδειών οδήγησης για τα άτομα που αλλάζουν τόπο διαμονής από ένα κράτος- μέλος σε άλλο. Επίσης, θα ενισχυθεί σημαντικά η αποτροπή του «τουρισμού αδειών οδήγησης» και της πλαστογράφησης, για παράδειγμα, με την επιβολή της νέας, αυστηρότερης απαγόρευσης να εκδίδει ένα κράτος μέλος άδεια για κάποιον του οποίου η άδεια έχει ήδη ανακληθεί, ανασταλεί ή υποβληθεί σε περιορισμούς από άλλο κράτος- μέλος. Σύμφωνα με τους νέους κανόνες, οι άδειες πρέπει να ανανεώνονται για οδηγούς αυτοκινήτων και μοτοσικλετιστές, κάθε 10- 15 χρόνια, ανάλογα με το κράτος- μέλος.
Για τους οδηγούς λεωφορείων και φορτηγών, οι άδειες πρέπει να ανανεώνονται ανά πενταετία και, για την ανανέωση, είναι αναγκαία η ιατρική εξέταση.
Πρόκειται για διοικητική ανανέωση, για την οποία δεν απαιτείται καμία συμπληρωματική δοκιμασία. Η ανανέωση εξασφαλίζει ότι τα στοιχεία της άδειας, οι φωτογραφίες κλπ. παραμένουν επίκαιρα, τα χαρακτηριστικά ασφαλείας μπορούν να επικαιροποιούνται τακτικά με βάση τις νέες τεχνολογίες και τα κράτη- μέλη διαθέτουν συνεχώς επικαιροποιημένες πληροφορίες σχετικά με τις άδειες σε κυκλοφορία. Εξάλλου, το καθεστώς της ευρωπαϊκής άδειας οδήγησης ενισχύει την προστασία των πλέον ευάλωτων κατηγοριών χρηστών του οδικού δικτύου. Στις σχετικές διατάξεις περιλαμβάνονται: - Μεγαλύτερο όριο ηλικίας για άμεση πρόσβαση- μέσω πρακτικών και θεωρητικών δοκιμασιών- σε άδειες για τις ισχυρότερες μοτοσικλέτες, από το ισχύον 21ο, στο 24ο έτος της ηλικίας.

- Αύξηση του ορίου ηλικίας, καθώς και εισαγωγή επιπλέον σταδίων στη διαδρομή για την προοδευτική πρόσβαση. Το νέο καθεστώς απαιτεί εμπειρία οδήγησης τουλάχιστον τεσσάρων ετών- αντί δύο- με λιγότερο ισχυρές μοτοσικλέτες, πριν από την έκδοση άδειας οδήγησης για τις ισχυρότερες.

- Τα μοτοποδήλατα αποτελούν νέα κατηγορία οχημάτων και οι υποψήφιοι για άδεια μοτοποδηλάτου θα καλούνται, στο εξής, να υποβληθούν σε θεωρητική εξέταση. Τα κράτη- μέλη μπορούν επίσης να καθιερώσουν δοκιμασίες δεξιοτήτων και συμπεριφοράς και ιατρικές εξετάσεις. Η ΕΕ ορίζει ως ελάχιστη ηλικία τα 16 έτη, με τη συμπλήρωση των οποίων οι άδειες αναγνωρίζονται αμοιβαία από όλα τα κράτη- μέλη (τα κράτη- μέλη μπορούν να μειώσουν το όριο στα 14 στη χώρα τους).

Προηγουμένως, δεν υπήρχαν ελάχιστες απαιτήσεις της ΕΕ για τα μοτοποδήλατα.
Οι εξεταστές οδήγησης θα πρέπει να πληρούν ελάχιστα πρότυπα, όσον αφορά τα αρχικά προσόντα τους και την περιοδική κατάρτισή τους. Με το μέτρο αυτό, θα καθιερωθεί στο νέο σύστημα ο έλεγχος ποιότητας...
Διαβάστε Περισσότερα »

«Ντέρμπι» ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ...



Οριακό προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ δίνει η νέα δημοσκόπηση της Μetron Analysis που θα δει το φως της δημοσιότητας το Σάββατο.

Σύμφωνα με...

όσα δημοσιεύει η εφημερίδα «Επενδυτής» στην πρόθεση ψήφου, ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 0,1% και συγκεντρώνει το 18,8% των ερωτώμενων. Ακολουθεί η Νέα Δημοκρατία σε απόσταση «αναπνοής» με 18,7%.

Ακολουθούν, η Χρυσή Αυγή με 7,2%, το ΠΑΣΟΚ με 5,2%, οι Ανεξάρτητοι Ελληνες με 4,3%, η ΔΗΜΑΡ με 3,8% και το ΚΚΕ με 3,6%.

Το 14,8% απαντά ότι δεν θα ψηφίσει, ενώ το ποσοστό των αναποφάσιστων αγγίζει το 6,8%.

Σε ότι αφορά τις δημοτικότητες των πολιτικών αρχηγών ο Φώτης Κουβέλης διατηρεί την πρωτιά (46% θετικές γνώμες), αλλά η δημοτικότητά του μειώνεται σε σχέση με προηγούμενες μετρήσεις. Ανάλογη πορεία ακολουθούν και οι άλλοι πολιτικοί αρχηγοί,εκτός της Αλέκας Παπαρήγα που εμφανίζει πιο δημοφιλής σε σχέση με τον Σεπτέμβριο.

Σε κάθε περίπτωση, δεύτερος πιο δημοφιλής αναδεικνύεται ο Αντώνης Σαμαρά με 44% θετικές γνώμες και τρίτος ο Αλέξης Τσίπρας με 36% θετικές γνώμες...
Διαβάστε Περισσότερα »

Ηγουμενίτσα - Τον μαχαίρωσε στο λαιμό λόγω ενός... αιτήματος φιλίας στο Facebook

Τον μαχαίρωσε στο λαιμό λόγω ενός... αιτήματος φιλίας στο Facebook

Σε τραγωδία παραλίγο να καταλήξει ένας καυγάς μεταξύ δύο νεαρών στην Ηγουμενίτσα, όταν ο ένας από τους δύο έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε τον άλλο στο λαιμό. Εκπληξη προκαλεί η αφορμή για τη διαμάχη μεταξύ τους, η οποία δεν ήταν τίποτα παραπάνω από ένα... αίτημα φιλίας στο Facebook.
Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Πέμπτης στην Ηγουμενίτσα. Πρωταγωνιστές ένας 23χρονος και ένας 28χρονος. Σύμφωνα με το ipeirotika.gr, οι διαφορές που είχαν οι δύο άνδρες έχουν να κάνουν με κάποια μηνύματα που εστάλησαν μέσω Facebook.
Βάσει των ίδιων πληροφοριών ο 23χρονος δράστης κατέθεσε στην Αστυνομία πως δεν γνώριζε το θύμα, αλλά του επιτέθηκε νομίζοντας πως είναι αυτός που έστελνε αιτήματα φιλίας στο προφίλ της φίλης του στο Facebook.
Από την πλευρά του το θύμα, μιλώντας σε τοπικό ραδιόφωνο, υποστήριξε πως δεν γώριζε ούτε τον δράστη, ούτε την φίλη του και ότι δεν ήταν αυτός που της έστελνε αιτήματα φιλίας στο Facebook.
Ο παθών μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών όπου και νοσηλεύεται.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ