Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Βραδιά Όπερας στον Ορχομενό

ΔΗΜΟΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ-ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
-Το Κοινόν Των Βοιωτών Για Τον Πολιτισμό Και Το Περιβάλλον

Eκδήλωση Στο Πολιτιστικό Κέντρο Ορχομενού

Σε εποχές σύγχυσης, όπως η σημερινή, όταν κλονίζεται η ίδια η ενότητα του ευρωπαϊκού πολιτισμού, είναι χρήσιμο να αναδεικνύονται, με καίριες και μελετημένες ενέργειες, οι δεσμοί ανάμεσα στους πολιτισμούς των διαφόρων κρατών που επέτρεψαν να γίνεται λόγος για ευρωπαϊκή «ιδέα| ή «πνεύμα». Στη σφαίρα της τέχνης δεσμοί τέτοιας ξεχωριστής σημασίας είναι και αυτοί που αφορούν την πρόσληψη των αρχαιοελληνικών μύθων από την όπερα.
Στη διάρκεια των νεώτερων χρόνων οι αρχαίοι μύθοι γίνονται μουσικό θέατρο, η ελληνική φαντασία και σκέψη γίνεται δυτικός τρόπος έκφρασης.
Εκλεκτά δείγματα αυτής της διασύνδεσης παρουσιάζουμε στην παράσταση της 21ης Ιουλίου σ’ έναν τόπο, τον Ορχομενό Βοιωτίας, που με το όνομα και την ιστορία του δικαίως θα μπορούσε να διεκδικήσει τον τίτλο ενός εκ των λίκνων του ελληνικού πολιτισμού.
Στην εκδήλωση αυτή που θα γίνει στο Πολιτιστικό Κέντρο Ορχομενού, και ώρα 8.30 μ.μ, θα τραγουδήσουν τους ρόλους της Μήδειας, της Αντιγόνης, της ωραίας Ελένης, του Ορφέα, της Ασπασίας, κ.α , από έργα των Μότσαρτ, Μοντεβέρντι, Γκλουκ, Τραέττα, Κερουμπίνι, Όφφενμπαχ, Καρρέρ, οι διακεκριμένοι καλλιτέχνες Τζένη Δριβάλα(σοπράνο), Κατερίνα Κουρή (σοπράνο), Κασσάνδρα Δημοπούλου(μέτζο-σοπράνο) και Φίλιππος Μοδινός (τενόρος), Συνοδεύει στο πιάνο η Τζούλη Καράλη. Στο μέρος της αφήγησης η Μαρία Κουρή, μουσικολόγος, Λέκτωρ στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.
Διαβάστε Περισσότερα »

Προχωράει του Ρούτγες με τον Λεβαδειακό


Τα τυπικά έχουν απομείνει για την μεταγραφή του Νέιθαν Ρούτγες στον Λεβαδειακό.


Τις επαφές για την απόκτηση του Νέιθαν Ρούτγες συνεχίζουν στον Λεβαδειακό, ώστε ο Αυστριακός χαφ να αποτελέσει την όγδοη μεταγραφή της ομάδας του Τάκη Λεμονή.

Η υπόθεση φαίνεται πως βρίσκεται στην τελική ευθεία, αφού ο 30χρονος παίκτης δήλωσε σε ολλανδικό Μέσο:

«Ευχαριστήθηκα τον χρόνο μου στη Μάαστριχ, άλλα έπαθα... σοκ όταν κατάλαβα τι μπορώ να κερδίσω στην Ελλάδα. Μπορώ να εξασφαλίσω οικονομικά την οικογένειά μου. Ο εκπρόσωπός μου είναι σε επαφή με το Λεβαδειακό, ώστε να δούμε αν υπάρξει εξέλιξη».
sport-fm.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Ο Βοιωτός Κωνσταντίνος Μίγας-17ος στον κόσμο στα 2.000μ. στιπλ παίδων



Η εθνική μας ομάδα ανοιχτού στίβου στην κατηγορία παίδων-κορασίδων μπορεί να μην κατέκτησε κάποιο μετάλλιο στους αγώνες για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που έγιναν στο Ντόνετσκ της Ουκρανίας την περασμένη εβδομάδα ωστόσο άφησε αισιόδοξα μηνύματα για τη συνέχεια.

Το σημαντικότερο από όλα έχει να κάνει με την ικανότητα των νεαρών αθλητών και αθλητριών μας να ανταπεξέλθουν σε μεγάλο βαθμό σε μια διοργάνωση με υψηλό επίπεδο, σε μια διοργάνωση που το μετάλλιο δεν είναι αυτοσκοπός καθώς αυτό που έχει σημασία είναι η αποκόμιση εμπειριών που θα φανούν χρήσιμες στο μέλλον.

Η 5η θέση της Δήμητρας Ζώτου στον τελικό της σφυροβολίας με την σπουδαία βολή στα 67,20 μέτρα, η 6η θέση του Ζαχαρία Τσαμουδάκη στα 10.000 μέτρα βάδην, η εμφάνιση του Δημήτρη Βλάχα στα 400 μέτρα και των Κίλογλου και Κοτίτσα στα 800 μέτρα δείχνουν αθλητές με ικανότητα και ταλέντο. Ταλέντο που διαθέτουν στο σύνολο τους τα παιδιά τα οποία συμμετείχαν στους αγώνες, ανεξάρτητα αν δεν κατάφεραν να το «αποτυπώσουν» ως αποτέλεσμα στον αγωνιστικό χώρο. Το σίγουρο είναι πως το μέλλον τους ανήκει.



Ενα από αυτά τα παιδιά είναι και ο Κωνσταντίνος Μίγας. Ο Λιβαδείτης, αθλητής, του Αθλητικού Κολυμβητικού Ομιλου Λιβαδειάς, ο οποίος εκπροσώπησε την χώρα μας στο αγώνισμα των 2.000 μέτρων με φυσικά εμπόδια (στιπλ).

Ο αθλητής του Δημήτρη Σκαπέτη, ο οποίος πήγε στο Ντόνετσκ με επίδοση 5.56.80, που την είχε πετύχει στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Π-Κ, δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα, δεν τον «πήγε» και η κούρσα, έκανε χρόνο 5.58.80 και έτσι κατέλαβε, τελικά, την 17η θέση.

17η θέση στον κόσμο, όμως, δεν είναι κάτι απλό για ένα νεαρό αθλητή ο οποίος γυμνάζεται στο δημοτικό στάδιο Λιβαδειάς που έχει πολλές ελλείψεις και για κάποιο διάστημα, μάλιστα, αναγκαζόταν και πήγαινε να προπονηθεί στο στάδιο της Θήβας, ή του Σχηματαρίου.

Ο Κώστας Μίγας μπορεί να μην έμεινε ικανοποιημένος από αυτή του την εμφάνιση αλλά αυτά γίνονται στον αθλητισμό. Θα πρέπει να σηκώσει το κεφάλι και να κοιτάξει μπροστά διότι, όντως, το μέλλον του ανήκει...



Θυμίζουμε οτι φέτος αναδείχθηκε:

1. Πρωταθλητής Ελλάδας στα 4.000 μέτρα στην κατηγορία των παίδων με χρόνο 12 λεπτά και 25 δευτερόλεπτα, στον αγώνα που έγινε στις 24/2/2013 στις "Σκαμνιές" στην Πύλη Τρικάλων για το πανελλήνιο πρωτάθλημα δρόμου σε ανώμαλο έδαφος

2. Πρωταθλητής Ελλάδας στους παίδες στα 2.000 μέτρα με φυσικά εμπόδια (στιπλ) με χρόνο 5.56.80 στον αγώνα που έγινε το Σάββατο 22/6 στο δημοτικό στάδιο των Τρικάλων για το πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων.

(Η επίδοση αυτή τον «έστειλε» και στο Ντόνετσκ αφού το όριο ήταν 5.58.00)

 (Το πανελλήνιο ρεκόρ στο αγώνισμα στην κατηγορία κατέχει με χρόνο 5:52.64 από τις 15/07/2001 ο επίσης, λιβαδείτης, Γιώργος Διαλεκτός με τον οποίο γυμνάζονται μαζί).

3. Δευτεραθλητής Ελλάδας στα 3.000 μέτρα παίδων με χρόνο 9.06.07 στον αγώνα που έγινε την Κυριακή 23/6 στο δημοτικό στάδιο των Τρικάλων για το πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων και

4. Πρωταθλητής Ελλάδας στα 1.500 μέτρα στα Λύκεια, με χρόνο 4.08.68, στους αγώνες που έγιναν στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας στις 24-25/42013 για το πανελλήνιο σχολικό Λυκείων.



- Αυτό που υπάρχει μπροστά, τώρα, είναι οι αγώνες για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην κατηγορία Ανδρών-Γυναικών που θα γίνει αυτό το σαββατοκύριακο 20-21/7 στο Ολυμπιακό στάδιο της Αθήνας, αλλά και η Βαλκανική συνάντηση παίδων-κορασίδων που θα γίνει στην Ανδριανούπολη (2/8).



Αναλυτικά η παρουσία της εθνικής μας ομάδας στους αγώνες στο Ντόνετσκ για το παγκόσμιο Π-Κ

Κορασίδες

5η 67,20 μ./ 63,13 μ. Δήμητρα Ζώτου (Σφυροβολία - ΓΣ Μανδρών)

20η 39,05 μ. Δήμητρα Ζώτου (Δισκοβολία - ΓΣ Μανδρών)

20η 59,95 μ. Ραφαηλία Γρηγοριάδου (Σφυροβολία - Αίολος Μακεδονίας)

Παίδες

6ος 45.14.15 Ζαχαρίας Τσαμουδάκης (10χλμ Βάδην- ΓΑΣ Ιλισός)

10ος 15,29 μ./ 15,23 μ. πρ. Γιάνης Γιαζιτζόγλου (Τριπλούν – ΦΣ Καλλιθέας)

10ος 55,22 μ. /56,76 μ. πρ. Κυριάκος Ζώτος (Δισκοβολία-ΓΣ Μανδρών)

13ος 1.53.05/ 1.53.95 πρ.Γιώργος Κίλογλου (800 μ. -  ΓΣ Σέρρες 93)

16ος (κατάταξη)69,39 μ. Γιάννης Κυριαζής (Ακοντισμός-ΟΦΚΑ Οδυσσέας)

16ος (κατάταξη)4,70 μ. Πέτρος  Χατζίου (Επί κοντώ-Αθλοκίνηση Μυτιλήνης)

17ος 5.58.80 Κώστας Μίγας (2.000μ. στιπλ-Α.Κ.Ο. Λιβαδειάς)

22ος 48.33/ 47.92 πρ. Δημήτρης Βλάχας (400 μ.- ΕΚΑ Δωδώνη)

24ος (κατάταξη)3.58.80 Βαγγέλης Μυλωνάς (1.500μ-ΑΟ Π. Φαλήρου)

27ος (κατάταξη)66,85 μ. Γιάννης Μπέϊκος (Σφυροβολία-Αίολος Μακεδονίας)

Ακυρώθηκε στον ημιτελικό/1.52.08 πρ. Χρήστος Κοτίστας (800μ-ΓΣ Δεσκάτης)

Ακυρώθηκε Αλέξης Προδανάς (Σφυροβολία-ΓΣ Μανδρών)

Εγκατέλειψε Στράτος Κελεπούρης (10χλμ Βάδην-Φίλιππος Βέροιας)
viotiki-ora.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Σαμαράς-«Γ… το κεφάλι μου,ο μ…»! βίντεο

Λάθος βίντεο

Απίστευτη γκάφα κατά τη διάρκεια του διαγγέλματος του πρωθυπουργού. Σε μια κρίσιμη στιγμή κατά την οποία ανακοίνωνε τη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση, διέκοψε την ομιλία του, απομακρύνθηκε από το μικρόφωνο και αναφώνησε: «Γ… το κεφάλι μου, μ…»!
video platformvideo managementvideo solutionsvideo player
Διαβάστε Περισσότερα »

Ατύχημα ξανά στην περιφερειακή Θηβών Λιβαδειάς- "Κάντε κάτι για τον δρόμο καρμανιόλα "

 Ακόμα μία φορά στην περιφερειακή οδό Θηβών Λιβαδειάς σημειώθηκε ατύχημα με νταλίκα να πέφτει σε χαντάκι. Ευτυχώς δεν υπήρχαν τραυματισμοί αλλά κάτι πρέπει να γίνει μήπως στο δρόμο αυτό;
Πριν δέκα μέρες ακριβώς ένα άλλο ατύχημα είχε συμβεί στο ίδιο σημείο. Πολλοί οι παράγοντες που προκαλούν ατυχήματα σε αυτό το σημείο. Η ολισθηρότητα του δρόμου σε συνδυασμό με την ακαταλληλότητα του και την ανυπαρξία του ερείσματος, πιθανόν να προκάλεσαν το σημερινό ατύχημα.
Η νταλίκα όπως βλέπετε στις φωτογραφίες επεσε στο χαντάκι μόλις η ρόδα της πάτησε στην άκρη του δρόμου. Η express service, έφτασε αμέσως στο σημείο όπου μετά από μεγάλη προσπάθεια τράβηξε την νταλίκα από το χαντάκι πριν προλάβει να αναποδογυρίσει.
Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο που θα ακολουθήσει.

Φωτορεπορτάζ εδώ

Διαβάστε Περισσότερα »

Συνελήφθησαν ΡΟΜΑ στον Ορχομενό για κλοπή σε συνεργείο αυτοκινήτων



Συνελήφθησαν, χθες (16-07-2013) το βράδυ στον Ορχομενό Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, με την συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Ορχομενού και της ομάδας ΔΙ. ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας, δύο (2) ημεδαποί ROMA, ηλικίας 39 και 37 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.

Ειδικότερα, χθες περίπου στις 23:30΄το βράδυ οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, εντόπισαν τους δύο δράστες έξω από την οικία τους σε περιοχή του Ορχομενού, να ξεφορτώνουν από ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο διάφορα μεταλλικά και πλαστικά εξαρτήματα αυτοκινήτων και τους προσήγαγαν στο Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς.

Από την αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε, προέκυψε ότι οι δράστες είχαν αφαιρέσει τα ανωτέρω αντικείμενα, νωρίτερα το ίδιο βράδυ, από συνεργείο αυτοκινήτων, ιδιοκτησίας 38χρονου ημεδαπού, που βρίσκεται στην περιοχή «Αι Γιάννη» στη Λιβαδειά.

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν τόσο τα εξαρτήματα των αυτοκινήτων, τα οποία θα αποδοθούν στον ιδιοκτήτη της, όσο και το όχημα των δραστών ως μέσο μεταφοράς προϊόντων κλοπής.

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λιβαδειάς.

Διαβάστε Περισσότερα »

Ανακοίνωσε Γιάντση o Λεβαδειακός





Παίκτης του Λεβαδειακού για τα επόμενα δύο χρόνια, είναι και επίσημα ο Δημήτρης Γιάντσης, ο οποίος ανακοινώθηκε το βράδυ της Τρίτης. Ο νεαρός άσος, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Κέρκυρα, θα συνεχίσει στους «πράσινους» του Τάκη Λεμονή, ενώ θα μεταβεί άμεσα στο Καρπενήσι, για να ξεκινήσει προετοιμασία με τη νέα του ομάδα.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Γιάντση.

Ο 25χρονος επιθετικός βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου μετά από συνάντηση που είχε με τον μεγαλομέτοχο κ. Κομπότη, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ για δύο χρόνια.

Η τελευταία ομάδα στην οποία αγωνίστηκε ήταν η Κέρκυρα, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Ηρακλή.

Ο παίκτης θα μεταβεί στο Καρπενήσι, όπου θα ενσωματωθεί στην ομάδα και θα ξεκινήσει την προετοιμασία»
Διαβάστε Περισσότερα »

ΕΛΜΕ Βοιωτίας:Ο ανεκδιήγητος Καράμπελας προκαλεί ξανά ...


 Ο ανεκδιήγητος Καράμπελας προκαλεί ξανά ...
Σε πρωινάδικο της τηλεόρασης, σήμερα στις 15/7/2013, ο βουλευτής Βοιωτίας Γιάννης Καράμπελας, υπερασπιζόμενος τον "ξαφνικό θάνατο" 2.500 εκπαιδευτικών δήλωσε:
"... οι απόφοιτοι των Τεχνικών Λυκείων, στις περισσότερες ειδικότητες, είναι σαν να μην έχουν πάει σε κανένα σχολειό. Δεν προσθέτουν τίποτα στις γνώσεις τους ....".

τον παραδίδουμε στην κρίση σας.
 elmeviot.blogspot.gr/
Όλοι κατά… Καράμπελα στο MEGA


Έντονες αντιδράσεις και σχόλια προκάλεσαν οι απόψεις που διατύπωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Καράμπελας με την εμφάνισή του το πρωί στην εκπομπή “Κοινωνία Ώρα MEGA”, με τον Γιώργο Οικονομέα και τον Δημήτρη Καμπουράκη.

Ο βουλευτής Βοιωτίας της Νέας Δημοκρατίας επιχείρησε να αρθρώσει επιχειρηματολογία υπέρ των κινήσεων της κυβέρνησης στον χώρο του δημοσίου, οι θέσεις του ωστόσο προκάλεσαν την έντονη αντίδραση όχι μόνο του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Γαβριήλ Σακελλαρίδη, αλλά και του Κώστα Πανταζή του ΠΑΣΟΚ, του κόμματος δηλαδή με το οποίο συγκυβερνά η Νέα Δημοκρατία, αλλά και της Κατερίνας Μάρκου της ΔΗΜΑΡ, του κόμματος που μέχρι πρότινος βρισκόταν στην ευθύνη της διακυβέρνησης του τόπου, μαζί με τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ.

Ακόμη και ο παρουσιαστής Δημήτρης Καμπουράκης άλλωστε έσπευσε να “διοθρώσει” τον Γιάννη Καράμπελα, ο οποίος διευκρίνισε ότι.. δεν εννοούσε αυτό που ακούστηκε, όταν μίλησε για “σπατάλες” στο δημόσιο, αναφερόμενος στη μισθοδοσία των δημοσίων υπαλλήλων, για να ζητήσει τελικά να υπάρξει ανταπόκριση μισθού και εργασίας.
Διαβάστε Περισσότερα »

ΒΟΥΛΗ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΩΝ..Ραχήλ: "Θα σας κρεμάσουμε" -Τζαμτζής:" Θα μας κλ@σεις τα αρχ...." (Βίντεο)




Σάλος από τους διαλόγους στη Βουλή ..
Σάλο έχει προκαλέσει ο διάλογος που αναρτήθηκε στα parapolitika.gr με τον τσακωμό της Ραχήλ Μακρή με τον Δάνη Τζαμτζή...

Επιπλέον πληροφορίες αναφέρουν πως το σκηνικό ξεκίνησε όταν μιλούσε ο εισηγητής της ΝΔ για την αντισυνταγματικότητα και εκεί πετάχτηκε η Ραχήλ Μακρή και είπε: "Θα σας κρεμάσουμε" . Με αυτή την έκφραση τα πήρε στο... κρανίο ο Τζαμτζής και απάντησε "Θα μας κλ@σεις τα αρχ.... Κάτσε κάτω διορισμένη από το ΠΑΣΟΚ" . Στην συνέχεια ακολούθησε ο "διάλογος" περί ηλιθίων και ...προδοτών...eglimatikotita.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Καλάσνικοφ έξω από την ΓΑΔΑ- Κακοποιοί πυροβόλησαν αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ

Σκηνές Αγριας Δύσης εκτυλίχθηκαν νωρίς το πρωί έξω από την ΓΑΔΑ, όπου άγνωστοι οι οποίοι επέβαιναν σε αμάξι, άνοιξαν πυρ κατά των αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ

Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες του iefimerida.gr, το επεισόδιο έγινε όταν το αυτοκίνητο το οποίο ήταν εν κινήσει πέρασε έξω από την ΓΑΔΑ στην οδό Κεδρηνού 63 και οι δράστες άνοιξαν πυρ με Καλάσνικοφ κατά αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ οι οποίοι προσπάθησαν να τους σταματήσουν για έλεγχο.

Από τους 20 περίπου πυροβολισμούς των δραστών, δεν τραυματίστηκε κανείς, ενώ αυτή τη στιγμή λαμβάνει χώρα ευρεία επιχείρηση για τον εντοπισμό των κακοποιών.

Σύμφωνα με δηλώσεις ανώτατων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ, η Αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο οι πυροβολισμοί να είναι αντίποινα για την πρόσφατη σύλληψη δύο φερόμενων μελών των «Πυρήνων», ή αντίποινα της συμμορίας του Μάριο Κόλα για τον θάνατο του Εντσον Λίκα και του θείου του Φλαμούρ Σινανι.

Παράλληλα εξετάζεται και το ενδεχόμενο οι δράστες να ήθελαν να πραγματοποιήσουν κάποια εγκληματική ενέργεια και να φοβήθηκαν από την παρουσία των αστυνομικών.

Διαβάστε Περισσότερα »

Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα






Καλοκαιρινές μπόρες και πτώση της θερμοκρασίας προβλέπεται για σήμερα Τετάρτη, αφού θα σημειωθούν βροχές και ισχυρές καταιγίδες σε όλη τη χώρα, ενώ η θερμοκρασία θα πέσει έως και 5 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι θα φτάσουν κατά τόπους τα 8 μποφόρ.

Στην Αττική προβλέπεται συννεφιά με βροχές και καταιγίδες κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ισχυροί έως 8 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν νεφώσεις με καταιγίδες, κατά τόπους έντονες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 22 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις με σποραδικές καταιγίδες τοπικά ισχυρές, το απόγευμα όμως θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί μέχρι 8 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν νεφώσεις που βαθμιαία στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες καταιγίδες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 17 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοιθα αναπτυχθούν νεφώσεις, με καταιγίδες τοπικά ισχυρές και εξασθένηση από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέχρι 8 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 20 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.
Διαβάστε Περισσότερα »

Μεγάλη η πτώση των βάσεων –Θα φτάσει ακόμα και τα 700 μόρια



Μεγάλη πτώση των βάσεων αναμένεται μετά τις βαθμολογίες των πανελλαδικών εξετάσεων με σχολές όπως οι ιατρικές ή οι νομικές να εμφανίζουν πτώση κατά 300 περίπου μόρια, ενώ πολλές είναι οι πολυτεχνικές σχολές όπου θα σημειωθεί μείωση ως και 500 μόρια.

Από την άλλη ωστόσο σχολές όπως οι παιδαγωγικές συνεχίζουν να εμφανίζουν μεγάλη ζήτηση, όπως και όλες όσες εξασφαλίζουν θέση εργασίας που παραμένουν σε υψηλά επίπεδα.

Σύμφωνα με το Εθνος η πτώση αναμένεται να είναι:

    ως 300 μόρια στις νομικές σχολές
    ως 500 μόρια στα τμήματα φυσικής, χημείας, μαθηματικών
    ως 300 μόρια στις ιατρικές σχολές
    ως 600 μόρια στις πολυτεχνικές σχολές
    ως 700 μόρια στα οικονομικά τμήματα
    στις στρατιωτικές σχολές θα παραμείνουν στα ίδια επίπεδα με πέρυσι χωρίς σημαντικές διαφορές.

Διαβάστε Περισσότερα »

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ: Πως θα καταλάβεις αν το παιδί σου κάνει χρήση ναρκωτικών;


Πολλές φορές κάποια παιδιά κάνουν χρήση ουσιών και οι γονείς μπορεί να μην το καταλάβουν.
Η ψυχολόγος Αλεξάνδρα Καππάτου σε ενημερώνει ποια είναι τα συμπτώματα ενός παιδιού που κάνει ναρκωτικά...
Οι γονείς έχουν μείνει με την αίσθηση ότι αν το παιδί τους έκανε κατάχρηση ουσιών θα τους ζητούσε πολλά χρήματα. Αυτό όμως αληθεύει για πολύ λίγες ουσίες και κυκλοφορούν αρκετές σε προσιτές τιμές, όπως π.χ. με 10 ευρώ ανά δόση.

Άλλοι γονείς είναι ήσυχοι επειδή νομίζουν ότι αν το παιδί τους έπαιρνε ναρκωτικά θα «πονηρεύονταν» σίγουρα θα σύχναζε σε κακόφημα κέντρα ή «θα έβλεπαν το θολωμένο βλέμμα του».

Ωστόσο, πολλές ουσίες και χαπάκια κυκλοφορούν στην πλατεία της γειτονιάς, ακόμα και έξω από το σχολείο του παιδιού. Παράλληλα, κυκλοφορούν ουσίες που δεν «θολώνουν» καθόλου το βλέμμα, αλλά απεναντίας προκαλούν στα παιδιά υπερδιέγερση και ευφορία. Όταν περάσει η επίδρασή τους, το παιδί δεν παρουσιάζει τίποτα ξεχωριστό στην εμφάνιση ή τη συμπεριφορά του.

Οι πιο πολλοί γονείς έχει διαπιστωθεί ότι αντιλαμβάνονται το πρόβλημα περίπου 1-2 χρόνια αφότου έχει ξεκινήσει η περιστασιακή χρήση ναρκωτικών από το παιδί τους. Πολλές φορές μάλιστα δεν αναζητούν αμέσως βοήθεια και έτσι χάνουν άλλα 1-2 χρόνια, συχνά με μάταιες προσπάθειες.

Στην αρχή των πειραμάτων είναι δύσκολο να παρατηρηθούν σημαντικές αλλαγές, αλλά στην πορεία τα συμπτώματα μπορεί να είναι κάποιο από τα εξής...

- Πιθανόν το παιδί να δείχνει προτίμηση προς συγκεκριμένες παρέες και να αποφεύγει χωρίς λόγο κάποιες άλλες πιο συμβατικές.

- Μπορεί να αρχίσει να αποφεύγει τη συντροφιά των γονιών.

- Μπορεί να καπνίζει. Τα περισσότερα παιδιά που καπνίζουν ΔΕΝ παίρνουν ναρκωτικά. Ωστόσο τα περισσότερα παιδιά που παίρνουν ναρκωτικά, συνήθως παράλληλα αρχίζουν και να καπνίζουν.

- Το παιδί έχει γενικά αλλάξει συμπεριφορά, δείχνει απόμακρο, κουρασμένο, παραμελεί την ατομική του καθαριότητα, δεν είναι συνεργάσιμο.

- Παρουσιάζει έντονες διακυμάνσεις στη διάθεσή του.

- Ίσως εμφανίζει έντονη υπνηλία ή αϋπνία.

- «Ξεκόβει» από τους παλιούς του φίλους.

- Κάνει συχνά περίεργα τηλεφωνήματα με αξιοσημείωτη μυστικότητα.

- Τον τελευταίο καιρό λέει αρκετά ψέματα.

- Δείχνει γενικά πιο ευερέθιστο και αμυντικό. Ρίχνει πιο εύκολα τις ευθύνες στους άλλους.

- Συμπεριφέρεται με τρόπο που δείχνει ότι ίσως δεν απορρίπτει πια τη χρήση ναρκωτικών ουσιών.

- Ξαφνικά καπνίζει ανοιχτά στο σαλόνι χωρίς να έχει προηγηθεί καμία συζήτηση επ’ αυτού.

- Έχει τύχει να μπλέξει σε παραβατική συμπεριφορά που οι γονείς απέδωσαν τότε σε κακή σύμπτωση.

- Αν έχει αλλάξει η στάση του απέναντι στο σχολείο, κάνει κοπάνες και πέφτουν οι βαθμοί.

- Κάνει παρέα με μεγαλύτερα ή συνομήλικα παιδιά που οι γονείς έχουν υπόνοιες ότι δεν αποκλείεται να κάνουν χρήση ναρκωτικών.

- Προμηθεύεται φάρμακα που οι γονείς δεν ξέρουν σε τι τα χρειάζεται.

- Έχει τύχει να το δουν να παραπατά ή να μιλάει σαν μεθυσμένο χωρίς να έχει πιει.

- Γελάει και χαχανίζει χωρίς λόγο.

- Έχει κατά καιρούς αποχαυνωμένο βλέμμα.

- Ζητάει πολλά γλυκίσματα.

- Αρχίζει ξαφνικά να χρησιμοποιεί διάφορα αρωματικά στόματος.

- Τα μάτια του είναι κατά καιρούς θολά ή πολύ κόκκινα και οι κόρες είναι άλλοτε πολύ διασταλμένες και άλλοτε πολύ μικρές.

- Ίσως τελειώνουν πολύ γρήγορα τα ποτά στο σπίτι.

- Ζητάει παραπάνω χρήματα ή αντίθετα βρίσκεται με πολλά χρήματα που δεν του τα έχετε δώσει εσείς.

- Χρησιμοποιεί «αργκό» που δεν συνήθιζε παλιά.

- Μήπως κάποιος φίλος, γνώριμος ή καθηγητής του είπε ποτέ στο παρελθόν «για πρόβλημα ναρκωτικών» γενικά στην παρέα του παιδιού του;

Αν ο γονιός έχει ήδη υπόνοιες, θα πρέπει ψύχραιμα και ουδέτερα να κοιτάξει το παιδί του σαν αντικειμενικός παρατηρητής και να αναλογιστεί τα εξής:

Πόσο βέβαιος είναι ο ίδιος πως το παιδί του ΔΕΝ έκανε ποτέ χρήση ναρκωτικών. Με απλά λόγια «βάζει το χέρι του στη φωτιά» ή αφήνει ένα μικρό περιθώριο να πέφτει έξω;
.tragiko.net
Διαβάστε Περισσότερα »

Πλάκωσαν στο ξύλο την παιδοκτόνο στις φυλακές της Θήβας

 Πλάκωσαν στο ξύλο την παιδοκτόνο στη φυλακή: Φύγε να μην σε βλέπουμε



Ο εφιάλτης της παιδοκτόνου στη φυλακή συνεχίζεται....



Τα λόγια της, εξόργισαν συγκρατούμενές της που της επιτέθηκαν και δεν δίστασαν να την λιντσάρουν...

Αντιμέτωπη με τον άγραφο νόμο της φυλακής που δεν ''σηκώνει'' κακοποιήσεις παιδιών, πόσο μάλλον όταν έχουν δολοφονηθεί από τους ίδιους τους γονείς τους, βρέθηκε η 31χρονη ''Μήδεια'' από το Αλεποχώρι Αχαϊας. Οι συγκρατούμενές της, στις γυναικείες φυλακές του Ελαιώνα Θηβών, όπου μεταφέρθηκε την περασμένη Πέμπτη, της επιτέθηκαν και προσπάθησαν να την λιντσάρουν για την αποτρόπαια πράξη της, που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Οι δικαιολογίες της παιδοκτόνου εξόργισαν τις υπόλοιπες κρατούμενες
Όταν η 31χρονη παιδοκτόνος έφτασε στις φυλακές, η παρουσία της έγινε αντιληπτή από τις υπόλοιπες κρατούμενες που πλημμυρισμένες από συναισθήματα θυμού και οργής, ξέσπασαν σε εκρηκτικές αντιδράσεις. Της επιτέθηκαν αρχικά φραστικά φωνάζοντάς της: ''φύγε να μην σε βλέπουμε''.



Όταν άκουσαν την 31χρονο να ψελλίζει ''δεν ήθελα να το σκοτώσω, ήταν η κακιά στιγμή'' τότε αρκετές από τις κρατούμενες έχασαν την ψυχραιμία τους και δεν δίστασαν να την λιντσάρουν. Την άρπαξαν από τα μαλλιά και άρχισαν να την χτυπούν βρίζοντάς την. Η παιδοκτόνος κατάφερε να γλιτώσει την τελευταία στιγμή χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των δεσμοφυλάκων.



Για τις δύσκολες ώρες που περνά στη φυλακή η 31χρονη, μίλησε στην εφημερίδα Espresso, η δικηγόρος της παιδοκτόνου, Αγγελική Παναγιωτοπούλου: ''Αυτή η γυναίκα μπορεί να έκανε αυτό που έκανε, αλλά κανείς δεν έχει το δικαίωμα να την τιμωρεί με αυτόν τον τρόπο. Μόνο η δικαιοσύνη μπορεί να αποφασίσει την τιμωρία της. Θα πληρώσει για το έγκλημά της. Όλα τα υπόλοιπα είναι ανεπίτρεπτα''


fwnazw.gr

Διαβάστε Περισσότερα »

Οι Ελληνες τρέχουν, προσπερνούν αντικανονικά, δεν φοράνε ζώνες, κράνος, και πίνουν πολύ...



Μόλις μέσα σε τέσσερις ημέρες, από τις 11 έως τις 14 Ιουλίου, σε 50.000 τροχονομικούς ελέγχους που διενήργησε η Ελληνική Αστυνομία σε σε όλη την Ελλάδα βεβαιώθηκαν 14.316 παραβάσεις κάθε είδους.

Περίπου ο ...
ένας στους τρεις οδηγούς βρέθηκε να έχει καταναλώσει αλκοόλ, να έχει υπερβεί το όριο ταχύτητας, να μη φορά κράνος και ζώνη, να προσπερνά αντικανονικά. Παράλληλα, την ίδια περίπου εικόνα έδειξαν ο έλεγχοι σε τουριστικά λεωφορεία σε ότι αφορά την παραβίαση του ωραρίου, τους ταχογράφους κ.λπ.

Αναλυτικά, από τους ελέγχους κατεγράφησαν οι εξής παραβάσεις:

Υπερβολική ταχύτητα: 2.787
Μη χρήση κράνους: 1.103
Αντικανονικό προσπέρασμα: 190
Λοιπές παραβάσεις: 9.671
Για τα τουριστικά λεωφορεία κατεγράφησαν οι εξής παραβάσεις:

Παραβίαση ωραρίου οδηγού: 13
παραβάσεις ταχογράφου: 11
Λοιπές παραβάσεις: 38

Διαβάστε Περισσότερα »

Πανηγύρι Λεοντάρι 2013-Εκδηλώσεις απο τον Σύλλογο Γυναικών


Διαβάστε Περισσότερα »

"Οι Τούρκοι "σπρώχνουν" το made in Turkey στην Άμυνα - Εμείς;"



 Άρθρο του ΛΟΥΚΑ ΔΗΜΑΚΑ

Σε «Εθνική Επιστράτευση» - όπως είναι και ο πρωτοσέλιδος τίτλος σχετικού ρεπορτάζ της εφημερίδας Turkiye-  βρίσκεται η γειτονική μας Τουρκία ως προς την προώθηση στο εσωτερικό της και σε όλους τους τομείς εγχωρίως κατασκευαζόμενων προϊόντων, ιδίως δε στον τομέα της Άμυνας!
 Συγκεκριμένα η εφημερίδα αποκαλύπτει στο σημερινό της φύλλο με στοιχεία ότι η Τουρκία τερμάτισε την εξάρτιση από το εξωτερικό σε πολλούς τομείς χάρη στα σχέδια που προώθησε για τα ''εθνικά προϊόντα''  - μάλιστα οι ονομασίες των  σχετικών προϊόντων  ξεκινούν με τη λέξη MIL (που σημαίνει ''εθνική κατασκευή'') για να είναι εμφανή!.

Στο κείμενο επισημαίνεται  ότι η Τουρκία, η οποία κάποτε εισήγαγε τα πάντα από το εξωτερικό, τώρα με την «Εθνική Επιστράτευση» ξεκίνησε να παράγει μόνη της. Μεταξύ αυτών είναι το εθνικό τανκς ''Αλτάι'', τα ελικόπτερα ''Ατάκ'', τα εθνικά πλοία, το μη επανδρωμένο αεροπορικό όχημα  ''Άνκα'', ο εθνικός δορυφόρος ''Γκιόκτουρκ'', το εθνικό αεροσκάφος'' Χιούρκους'' και το εθνικό τυφέκιο πεζικού. Αυτά είναι μόνο μερικά από τις ''εθνικές κατασκευές'',αναφέρει.

Κατά την εφημερίδα στόχος της Άγκυρας είναι, τώρα,  να τερματίσει την εξάρτηση από το εξωτερικό και στον τομέα της Ενέργειας. Σε αυτόν τον τομέα  θα ξεκινήσει την εφαρμογή των σχεδίων του εγχώριου θερμικού κέντρου ''Μίλτες'', του κέντρου ''Μίλρες'' για την αιολική ενέργεια και του ''Μίλχες'' για υδροηλεκτρική τεχνολογία.

Τι ΔΕΝ κάνουμε εμείς!

Όπως θα προσέξατε όλα αρχίζουν από MIL...Και όπως έχετε καταλάβει από καιρό, εδώ στην Ελλάδα κάνουμε τα εντελώς αντίθετα : Να ορισμένα ενδεικτικά παράδειγμα:

-Εμείς ενώ έχουμε, έστω κουτσά -στραβά, μια καλή, σε ορισμένους τομείς, αμυντική βιομηχανία, οι γραφειοκράτες του Υπ.Οικονομικών και του ΤΑΙΠΕΔ προσπαθούν να την αδρανοποιήσουν και να ακυρώσουν τα σχέδια ( Πρωθυπουργού κ Α.Σαμαρά  και ΑΝΥΕΘΑ κ Φώφης Γεννηματά) για εξυγίανση και αναδιάρθρωση, χωρίς να κλείσουν οι γραμμές παραγωγής και μπουν λουκέτα!

-Εμείς ενώ έχουν εκδηλωθεί από το εξωτερικό κάποιες προτάσεις για παραγγελίες ( π.χ πυρομαχικών κ.α.),κάνουμε ότι ...χρειάζεται για να μην προχωρήσουν και να εξαφανιστεί το MADE IN GREECE....

- Εμείς, ενώ έχουμε έστω μικρές βιομηχανίες και βιοτεχνίες για να αναλάβουν μέρη/εξαρτήματα οπλικών συστημάτων, δίνουμε τις δουλειές σε ξένες εταιρίες ...μέσω ...εταιρίας/φορέα του ΝΑΤΟ που παίρνει ...ποσοστό, τρόπον τινά ...μεσιτεία ( το λένε διοικητικά έξοδα)...

- Εμείς, ενώ έχουμε την ΕΑΒ, την ΕΛΒΟ,τα ΕΑΣ και πολλές άλλες ιδιωτικές αλλά ελληνικές βιομηχανίες και επισκευαστικά κέντρα, δίνουμε την επισκευή / συντήρηση οπλικών συστημάτων σε ....ξένους,πάλι μέσω του ΝΑΤΟικού φορέα. Πρόσφατα η επισκευή ενός ελικοπτέρου ΄της Πολεμικής Αεροπορίας που μέσω ΝΑΤΟ πήγε για συντήρηση στην Ισπανία, ανήλθε σε 3,5 εκ ευρώ, ενώ η αρχική πρόβλεψη ήταν περίπου 1 άντε 1,5 εκ. ευρώ! (Ευτυχώς που έβαλε τις φωνές ο πρώην υφυπουργός Π. Καράμπελας και οι Ισπανοί μαθαίνουμε ότι ...αναδιπλώνονται...)

-Εμείς , ενώ έχουμε καλές βιοτεχνίες - ακόμα και κρατική, στην Κύμη- για να φτιάχνει όλες τις στολές Στρατού, Αεροπορίας,Ναυτικού, ΕΛΑΣ, Πυροσβεστικής, Λιμενικού,ΔΕΗ,ΕΥΔΑΠ κλπ,κλπ, πολλές παραγγελίες πάνε, χωρίς έλεγχο - και χωρίς αιδώ- στην Κίνα, στην Τουρκία και όπου βάλει ο νου σας!

- Εμείς εδώ αντί να κάνουμε , τουλάχιστον στις Ένοπλες Δυνάμεις, ΑΠΌΛΥΤΟ ΚΑΝΟΝΑ την αγορά,.με ανταγωνιστικούς όρους, ΜΟΝΟ ελληνικών προϊόντων για φαγητό και σνακ σε στρατιωτικά Μαγειρεία, Λέσχες, ΚΨΜ κλπ, αφήνουμε ''ελεύθερες'' τις Επιτροπές Ωνίων να αγοράζουν περίπου ό,τι θέλουν...

Να πάρει πρωτοβουλία η πολιτική ηγεσία

Η  πολιτική ηγεσία να πάει στην ΕΕ και να εξηγήσει ότι τουλάχιστον στην Άμυνα  υπάρχει λόγος Εθνικής Ασφαλείας  να ΠΡΟΤΙΜΟΥΝΤΑΙ, όπου θέλουμε, τα ελληνικά Προϊόντα! Να τους πουν,με επιχειρήματα,ότι δεν μπορούν οι εταίροι μας κάθε στιγμή και για τα πάντα να μας λένε δεν επιτρέπεται η προτιμησιακή πολιτική.
Ε, λοιπόν ειδικοί μας λένε ότι στα θέματα άμυνας μπορούμε να επικαλεστούμε την ιδιαίτερη προτίμηση!!! Δεν είναι εύκολο ,ούτε πανάκια για την αντιμετώπιση της κρίσης. Ούτε θα ''γυρίσουν τα πάνω-κάτω '' σε μια στιγμή! Αποτελέσματα όμως θα φανούν σε μια σαιζόν! Ας δώσουν στο κάτω- κάτω της γραφής την μάχη και ας την χάσουν! Αξίζει-κυριολεκτικώς και μεταφορικώς: Στην ιστοσελίδα του ''Κινήματος Πολιτών Καταναλώνουμε ό,τι Παράγουμε'' (http://protimoellinika.gr ) ο Καθηγητής Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Πειραιά κ.Μιχ. Γκλεζάκος γράφει: << Αν υποκαταστήσουμε το 20% των εισαγόμενων αγαθών με ντόπια, θα «πέφτουν» στην Ελληνική οικονομία κάπου 10 δις ευρώ τον χρόνο.Με το ποσό αυτό θα μπορούσαν π.χ. να καλυφθούν οι συνολικές δαπάνες (αμοιβές, ασφαλιστικές εισφορές κλπ) 600.000 νέων θέσεων εργασίας>>.Απλά πράγματα...

Όχι στην ...ευθυνοφοβία!
Πρέπει οι αρμόδιοι να αποβάλουν την ...ευθυνοφοβία και τον ...αρχοντοχωριατισμό. Η πρώτη (ευθυνοφοβία) οδήγησε  στο να κάνουν το ...ΝΑΤΟ διεκπεραιωτη των αγορών μας  για να μην τους ...κατηγορήσει κάποιος ότι ...πήραν μίζες...Και ο δεύτερος (αρχοντοχωριατισμός) οδήγησε να θεωρούμε ως λόγο ύπαρξης το να δείχνουμε Ευρωπαίοι και επισπεύδοντες της ευρωπαϊκής ιδέας όταν άλλες χώρες,  μεγαλύτερες, έφτιαχναν τους κανόνες όπως ήθελαν για να ...προστατεύουν την εθνική τους παραγωγή! Και μας την ...φορούσαν καπέλο!
Ας πάρουν μια τέτοια εθνική πρωτοβουλία - ''Εθνική Επιστράτευση'',κατά τους Τούρκους - οι δύο Υπουργοί Άμυνας (κ. Δ. Αβραμόπουλος και κ. Φώφη Γεννηματά) και ο υφυπουργός (κ. Γ.Δαβάκης):ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ  του <<MADE IN GREECE>>,του Ελληνικού Προϊόντος, της υπηρεσίας από ελληνικά χέρια και μυαλά μέσα στις Ένοπλες Δυνάμεις.
Από  σφαίρες μέχρι  ...όσπρια !!!
Ας τολμήσουν και θα βγάλουν διαμάντια!!! Γιατί τα ελληνικά χέρια και μυαλά μπορούν!

Διαβάστε Περισσότερα »

«Μαστούρωσε» το Δίστομο - Τόνους ναρκωτικών έκαψε η ΕΛ.ΑΣ. σε κλίβανο

Tο πρωί της Τρίτης πραγματοποιήθηκε, καταστράφηκαν 1.497 δέματα διαφόρων ναρκωτικών ουσιών, σε κλιβάνους εργοστασίου στο Δίστομο Βοιωτίας.

Οι ναρκωτικές ουσίες είχαν κατασχεθεί από την υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και για την καταστροφή τους τηρήθηκαν οι διαδικασίες που προβλέπονται από την ισχύουσα Νομοθεσία.

Συνολικά καταστράφηκαν οι παρακάτω ποσότητες ναρκωτικών ουσιών:

    Ακατέργαστη κάνναβη: 1.826 κιλά και 390 γραμμ.
    Ηρωίνη: 12 κιλά και 959 γραμμ.
    Κοκαΐνη: 5 κιλά και 696 γραμμ.
    KHAT: 80 κιλά και 608 γραμμ.
    Κατεργασμένη κάνναβη: 59,1 γραμμ.
    Δενδρύλλια κάνναβης: 5.577 τεμάχια
    Τσιγαριλίκια: 16 τεμάχια
    Μεθαδόνη: 1.814,5 ml και 930 δισκία
    Διάφορα ηρεμιστικά: 14.065 δισκία
    M.D.M.A.: 275,5 γραμμ.
    Μεθαμφεταμίνη: 309,4 γραμμ.

Η προηγούμενη καταστροφή ναρκωτικών είχε πραγματοποιηθεί την 20-2-2013.

Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ