Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Συνεδριάζει τη Τετάρτη το Δ.Σ. του Δήμου Λεβαδέων

Με την παρούσα, σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί την 5η Φεβρουαρίου 2014, ημέρα Τετάρτη και ώρα 6.00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Λεβαδέων στο Παλαιό Δημαρχείο – Πλ. Εθνικής Αντίστασης.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:

1.Λήψη απόφασης του Δ.Σ. Λεβαδέων που αφορά την πρόταση της Ν.Ε. Βοιωτίας για το σχεδιασμό της Παράκαμψης Αγίας Παρασκευής

2.Εξέταση αιτήματος εργαζομένων Δήμου Λεβαδέων που αφορά την τροποποίηση του ΟΕΥ Δήμου Λεβαδέων.

3.Εφαρμογή ολοκληρωμένου προγράμματος εναλλακτικής διαχείρισης Αποβλήτων Ηλεκτρικού και Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού (ΑΗΗΕ).

4.Εισήγηση για παράταση της σύμβασης με τίτλο: Μελέτη αποχέτευσης – προσαγωγής ακαθάρτων & εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων (ΕΕΛ) Κοινότητας Κυριακίου.

5.Αποδοχή της υπ΄αριθμ. 2/28-01-2014 τεχνικής μελέτης που αφορά τροποποίηση της υπ΄αριθμ. 83/2013 τεχνικής μελέτης του έργου: «Αποκατάσταση ζημιών που προκλήθηκαν από θεομηνία στο Δήμο Λεβαδέων».

6.Απ΄ευθείας ανάθεση της προμήθειας κατεψυγμένων ειδών για τις ανάγκες των Δημοτικών Βρεφονηπιακών και Παιδικών Σταθμών Δήμου Λεβαδέων, διότι ο διαγωνισμός για το συγκεκριμένο είδος απέβη άγονος.

7. Συγκρότηση επιτροπών (μετά από κλήρωση) για το έτος 2014.

8.Έγκριση της υπ΄αριθμ. 1/2014 απόφασης της Δ.Κ. Αγ. Γεωργίου που αφορά: Την αξιοποίηση ακινήτου του Δήμου που βρίσκεται στην περιοχή της Δ.Κ. Αγ. Γεωργίου και συγκεκριμένα στη θέση «Παλαιά Βρύση».



                                                Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
                                                                   Καλλιαντάσης Δημήτριος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ