Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

"Πολιορκούν" τη Θήβα τα ναρκωτικά-Τρεις νέες συλλήψεις


Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο εντατικών ελέγχων και ερευνών που πραγματοποιούνται για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, χθες (04-01-2014) το βράδυ στη Θήβα, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, δύο (2) άτομα και συγκεκριμένα ένας 23χρονος ημεδαπός και ένας 19χρονος υπήκοος Ρουμανίας.


Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία, με τις κατά περίπτωση κατηγορίες, της κατοχής - διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και παράνομης οπλοκατοχής.

Ειδικότερα χθες το βράδυ οι αστυνομικοί, στην περιοχή του Πυρίου Θηβών, εντόπισαν και συνέλαβαν τον 23χρονο, διότι μετά από την διενέργεια αιφνιδιαστικού ελέγχου, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν:

Μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μεικτού βάρους (1,4) γραμμαρίων,
πέντε (5) ναρκωτικά δισκία, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή και
ένα στιλέτο, συνολικού μήκους (16) εκατοστών.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι ο 23χρονος είχε προμηθευτεί τις ανωτέρω ναρκωτικές ουσίες από τον 19χρονο, ο οποίος μετά από ευρείες αναζητήσεις, εντοπίστηκε επίσης και συνελήφθη.

Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Συνελήφθη, χθες (04-01-2014) το απόγευμα στη Θήβα, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, ένας 42χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και περί όπλων.


Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς στον 42χρονο, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν:

Πέντε (5) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα ηρωίνης, συνολικού μεικτού βάρους (1,8) γραμμαρίων,
τρία (3) ναρκωτικά δισκία, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή και
μία πτυσσόμενη σιδερένια ράβδος (γκλοπ), συνολικού μήκους (57) εκατοστών.

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ