Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Βροχές στα δυτικά σήμερα με πτώση της θερμοκρασίας

Ηλιοφάνεια στην Αττική, λίγες νεφώσεις και περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στη Θεσσαλονίκη

Βροχές και κατά τόπους καταιγίδες στα δυτικά αναμένονται για σήμερα ενώ λίγες βροχές θα πέσουν στα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο. Αντίθετα στην υπόλοιπη επικράτεια αναμένονται λίγες νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές, με ένταση στα πελάγη 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει, στα βόρεια στους 11 με 13 και στα νότια στους 16 με 17 βαθμούς Κελσίου.

Πιο αναλυτικά :

Στη Θράκη και στη Μακεδονία προβλέπονται λίγες σποραδικές βροχές αλλά και μεγάλα διαστήματα με ήλιο. Η θερμοκρασία το μεσημέρι στους 11 με 13 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στο Ιόνιο και στη δυτική Στερεά, προβλέπονται βροχές και τοπικές καταιγίδες . Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί άνεμοι με ένταση 6 και από το απόγευμα 4 με 5 μποφόρ.

Στη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται βροχές, που το μεσημέρι θα σταματήσουν. Στην ανατολική Πελοπόννησο θα υπάρχουν λίγες μόνον νεφώσεις.

Στην Κρήτη, προβλέπονται αρκετές νεφώσεις και ισχυροί δυτικοί άνεμοι. Η θερμοκρασία θα φτάσει έως τους 18 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στις Κυκλάδες θα υπάρχουν κατά διαστήματα νεφώσεις και θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί άνεμοι 5 με 6 και τοπικά, μέχρι το μεσημέρι, 7 μποφόρ.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου θα σημειωθούν λίγες ασθενείς βροχές.

Στις Σποράδες, στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά και στην Εύβοια, προβλέπονται λίγες νεφώσεις και πολλές ώρες με ήλιο. Κατά τόπους θα πνέουν ισχυροί δυτικοί άνεμοι.

Στην Αττική, θα επικρατεί ηλιοφάνεια, οι άνεμοι θα είναι δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 17 βαθμούς.

Στο νομό Θεσσαλονίκης θα επικρατεί ηλιοφάνεια και οι άνεμοι θα είναι ασθενείς. Η θερμοκρασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 8 έως 13 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ