Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Πιτσιρικάδες διαρρήκτες με... χασίς στην Υπάτη Φθιώτιδας

Πρόκειται για ανήλικους 13 και 14 ετών - Τους τσάκωσαν τη στιγμή που οδηγούσαν μηχανή - Είχαν διαρρήξει και φαρμακείο
Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος στην Υπάτη Φθιώτιδας, όταν συνέλαβαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου τους διαρρήκτες ενός φαρμακείου που κυκλοφορούσαν με κλεμμένη μοτοσικλέτα έχοντας πάνω τους χασίς. Κι αυτό, γιατί ήταν μόλις 13 και 14 χρόνων!

Οι δυο πιτσιρικάδες εντοπίστηκαν να κινούνται με τη μηχανή και ακινητοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς, που διαπίστωσαν γρήγορα ότι είχε κλαπεί μέρα- μεσημέρι την Πέμπτη από την πυλωτή μιας πολυκατοικίας στη Λαμία. Όταν έκαναν σωματική έρευνα στους... λιλιπούτειους κλέφτες, βρήκαν έκπληκτοι στην κατοχή του 14χρονου μία συσκευασία με 5,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης!

Στο τμήμα όπου οδηγήθηκαν οι δυο ανήλικοι, αποκαλύφθηκε ότι την περασμένη Τετάρτη είχαν διαρρήξει το φαρμακείο ενός 35χρονου στις Κομποτάδες Φθιώτιδας παραβιάζοντας το παράθυρο και είχαν αρπάξει 20 ευρώ σε κέρματα, έναν φορητό υπολογιστή και διάφορα φαρμακευτικά σκευάσματα τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον φαρμακοποιό. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δυο μικρών, υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας, ενώ αναζητούνται οι γονείς τους που θα κατηγορηθούν για πλημμελή εποπτεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ