Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Συνάντηση Νέων της Ιεράς Μητροπόλεως Θηβών & Λεβαδείας



Το Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014 πραγματοποιήθηκε στη Λιβαδειά στο κτίριο της Ο.Χ.Ε.Λ η καθιερωμένη Πρωτοχρονιάτικη Συνάντηση Νέων της Μητροπόλεως Θηβών & Λεβαδείας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με επίκαιρα χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τη χορωδία και την ορχήστρα του Μητροπολιτικού Ωδείου Λιβαδειάς της Μητροπόλεώς μας και με τη συμμετοχή της χορωδίας γυναικών του Πολιτιστικού Συλλόγου Σωληναρίου.

Στη συνέχεια μίλησε ο Πανοσιολογιώτατος καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίου Γεωργίου Μαυρομματίου π. Σιλουανός Πεπονάκης, με θέμα τη Θρησκεία επικεντρώνοντας την ομιλία του στην αναζήτηση της αλήθειας, η οποία βρίσκεται στην πνευματική εν Χριστώ ζωή.

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ.Γεώργιος, με λόγο απλό και πατρικό καλωσόρισε τα παιδιά παροτρύνοντας τα να έχουν πάντοτε οδηγό στην ζωή τους την Αλήθεια, που είναι ο Χριστός και τους ευχήθηκε καλή και ευλογημένη χρονιά.imtl.gr

Στη συνέχεια έγινε η τελετή της κοπής της Βασιλόπιτας και προσφέρθηκε μεσημεριανό εορταστικό κέρασμα, στη διάρκεια του οποίου οι νέοι είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές και να συζητήσουν με τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας αλλά και μεταξύ τους και όλοι μαζί εξέφρασαν την ευχή και την επιθυμία σύντομα να ανταμώσουν σε μια ανάλογη σύναξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ