Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Έκανε... Μάγκα τον Κομπότη!

Mια παρουσία... έκπληξη έκλεψε την παράσταση στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Λεβαδειακού!
Ο λόγος για τον γνωστό κλαρινίστα Γιώργο Μάγκα που τον βλέπουμε στη φωτο μαζί με τον Γιάννη Κομπότη...
Σε τρελά κέφια είναι ο Γιάννης Κομπότης, παρότι ο Λεβαδειακός ζορίζεται στη φετινή Super League! O πρόεδρος των «πράσινων» της Βοιωτίας έδωσε ρεσιτάλ στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΠΑΕ που πραγματοποιήθηκε προχθές το βράδυ σε ξενοδοχείο της πόλης.

Ο Κομπότης τα... έδωσε όλα όταν στην αίθουσα έκανε την εμφάνισή του ο γνήσιος εκπρόσωπος της παραδοσιακής δημοτικής μουσικής και βιρτουόζος του κλαρίνου Γιώργος Μάγκας με τη σύντροφό του τραγουδίστρια Τζούλη Τζινιέρη, οι οποίοι «έντυσαν» μουσικά την εκδήλωση. Ο πολύπειρος παράγοντας μερακλώθηκε, έβαλε και το χέρι του βαθιά στην τσέπη προκειμένου να δώσει λεφτά στον Μάγκα που με το παίξιμό του εντυπωσίασε και τους ξένους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Η βραδιά είχε και άλλες εκπλήξεις, καθώς η ΠΑΕ μοίρασε δώρα σε όλα τα παιδιά των ποδοσφαιριστών και των στελεχών της. Η κοπή της πίτας πραγματοποιήθηκε από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Αρη Ρούσσαρη, και το φλουρί έπεσε στον Δημήτρη Μαχαίρα. O 24χρονος μέσος είναι τραυματίας και δέχθηκε τις ευχές των συμπαικτών του για γρήγορη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους, ενώ παρέλαβε και το χρηματικό έπαθλο για το φλουρί.
sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ