Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Επιστολή Παπαγγελή για τον Οργανισμό Κωπαίδας

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων απέστειλε σήμερα την ακόλουθη επιστολή προς τους βουλευτές του νομού, τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Μουλκιώτη, τους Δημάρχους Ορχομενού, Θηβαίων και Αλιάρτου καθώς και στους Προέδρους των Ε.Α.Σ. Λιβαδειάς και Θήβας σχετικά με θέματα που αφορούν στο προσωπικό και την οικονομική και περιουσιακή διαχείριση του Οργανισμού Κωπαΐδας:
«Σε συνέχεια της συνάντησης στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης στις 24/01/2014 για τα θέματα που αφορούν τον Οργανισμό Κωπαΐδας και της από 27/1/2014 επιστολής του Δημάρχου Ορχομενού, αφού εκφράσω ικανοποίηση για την παράταση της λειτουργίας του Οργανισμού για τη φετινή αρδευτική περίοδο, σας επισημαίνω ότι :
- Θεωρώ επιβεβλημένη την μεταφορά του προσωπικού στο αρμόδιο τμήμα που θα λειτουργήσει στην Περιφέρεια και θα αναλάβει τις αρμοδιότητες του Οργανισμού Κωπαΐδας, καθώς και την πρόβλεψη ενός ευέλικτου πλαισίου για την πρόσληψη του αναγκαίου εποχικού προσωπικού κυρίως υδρονομείς και χειριστές μηχανημάτων.
- Άμεση πρέπει να είναι η εκκαθάριση και εξυγίανση του Οργανισμού προκειμένου να μεταφερθεί στην Περιφέρεια.
- Η σημαντική και υπό καθεστώς προστασίας ακίνητη περιουσία του Οργανισμού παραμένει αναξιοποίητη και υποβαθμίζεται. Θεωρώ ότι πρέπει να περιέλθει στην Αυτοδιοίκηση, που θα επωμιστεί και τις δαπάνες λειτουργίας του Οργανισμού, γιατί έτσι θα εξασφαλίζεται καλύτερος έλεγχος και καλύτερες προοπτικές για την αξιοποίηση της περιουσίας του Οργανισμού».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ