Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Χαλκίδα: Δήλωσε κλοπή της μηχανής με την οποία άρπαζε τσάντες!


Όταν αντιλήφθηκε ότι η γυναίκα από την οποία την άρπαξε κράτησε τον αριθμό κυκλοφορίας!
Πήγε να ξεγελάσει τους αστυνομικούς δηλώνοντας κλοπή της μοτοσικλέτας του, ένας 46χρονος τσαντάκιας που αντιλήφθηκε ότι η γυναίκα από την οποία την άρπαξε κράτησε τον αριθμό κυκλοφορίας! Δεν ήξερε, όμως, ότι η μηχανή είχε ήδη βρεθεί εγκαταλελειμμένη.

Ο δράστης είχε αφήσει το τιμόνι σε έναν συνεργό του, για την ταυτοποίηση του οποίου η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη. Ο ίδιος ανέλαβε να αρπάξει την τσάντα της 36χρονης γυναίκας μέσα από το Ι.Χ. αυτοκίνητό της που είχε αφήσει σταθμευμένο για λίγο σε περιοχή της Χαλκίδας, έχοντας μέσα 550 ευρώ, δύο βιβλιάρια καταθέσεων, τα κλειδιά του σπιτιού και του γραφείου της και διάφορα προσωπικά της έγγραφα και αντικείμενα.

Το θύμα κατήγγειλε την αρπαγή στους αστυνομικούς στις 9 το βράδυ του Σαββάτου δίνοντας τα στοιχεία και την περιγραφή της μοτοσικλέτας των δραστών, που εντοπίστηκε λίγες ώρες αργότερα.

Έτσι, όταν το επόμενο μεσημέρι ο 46χρονος ιδιοκτήτης πήγε στην Ασφάλεια και δήλωσε την κλοπή, εξακριβώθηκε ότι έλεγε ψέματα και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας με κατηγορίες για κλοπή κατά συναυτουργία και ψευδορκία.
μηχανής με την οποία άρπαζε τσάντες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ