Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Επιστολή διαμαρτυρίας Δημάρχου Λεβαδέων για την αύξηση της τιμής των διοδίων


Ο Δήμαρχος Λεβαδέων απέστειλε σήμερα στον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη την ακόλουθη επιστολή διαμαρτυρίας σχετικά με την αύξηση της τιμής των διοδίων: 
«Κύριε Υπουργέ,
Με την παρούσα επιστολή επιθυμούμε να εκφράσουμε την έντονη δυσαρέσκεια μας και να σας μεταφέρουμε την έντονη αγανάκτηση των συμπολιτών μας για την αύξηση της τιμής των διοδίων που σε συνδυασμό με την αύξηση της τιμής της βενζίνης έχουν ως αποτέλεσμα η μετακίνηση των πολιτών να είναι ιδιαίτερα κοστοβόρα.

Η αύξηση της τιμής των διοδίων δημιουργεί μια σειρά προβλημάτων όπως: δυσχέρεια στην οδική μετακίνηση των πολιτών, αυξημένο κόστος διακίνησης των προϊόντων από τους παραγωγούς, μείωση της τουριστικής κίνησης προς την περιοχή μας, αλλά κυρίως αύξηση του κινδύνου πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων στους παράπλευρους δρόμους που χρησιμοποιούνται από τους οδηγούς. Επίσης, το ιδιαίτερα αυξημένο κόστος διέλευσης των μεγάλων – βαρέων οχημάτων από τους σταθμούς των διοδίων και της επιλογής από τους οδηγούς χρήσης του επαρχιακού οδικού δικτύου έχει ως αποτέλεσμα την πρόκληση μεγάλων ζημιών και της περαιτέρω επιδείνωσης του οδοστρώματος στο δίκτυο. 
Καταλήγοντας σας καλούμε να λάβετε όλες οι απαραίτητες αποφάσεις, ώστε να επιτευχθεί μείωση του κόστους των μετακινήσεων των πολιτών, αλλά κυρίως και πρωτίστως να αποτραπεί ο κίνδυνος πρόκλησης ατυχημάτων κατά τις μετακινήσεις των πολιτών».     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ