Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Συλλήψεις σε Λιβαδειά και Σχηματάρι για οπλοκατοχή και δικαστικές εκκρεμότητες

Συνελήφθη 31χρονος υπήκοος Πακιστάν στη Λιβαδειά, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για παράβαση Νομοθεσίας περί αλλοδαπών

Συνελήφθη, χθες (21-02-2014) το απόγευμα στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, ένας 31χρονος υπήκοος Πακιστάν, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε η από 29-06-2009 απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιώς.

Σύμφωνα με την ανωτέρω απόφαση, ο 31χρονος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης έξι (6) μηνών και χρηματική ποινή (1.500) ευρώ, για παράβαση Νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.
Συνελήφθη, χθες (21-02-2014) το βράδυ στο Σχηματάρι Βοιωτίας, από αστυνομικούς της Γ’ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας, ένας 30χρονος υπήκοος Ινδίας, κατηγορούμενος για παράνομη οπλοκατοχή.

Ειδικότερα οι αστυνομικοί, στο πλαίσιο διενεργούμενων ελέγχων και περιπολιών για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, εντόπισαν και συνέλαβαν τον 30χρονο, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι (στιλέτο), με μήκος λάμας έντεκα (11) εκατοστών.

Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Σχηματαρίου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ