Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

"Εγκαίρως ο Δήμαρχος Αλιάρτου είχε προειδοποιήσει"

Το Permissospress ψάχνοντας στο διαδίκτυο βρήκαμε υπόμνημα του Δημάρχου Αλιάρτου από 6-6-2013προς τον εισαγγελέα και τον Αστυνομικό Διευντή Βοιωτίας  σχετικά με την ελλιπή Αστυνόμευση στο Δήμο και το δημοσιοπούμε


ΥΠΟΜΝΗΜΑ
Του Δημάρχου Αλιάρτου

ΠΡΟΣ
1.    Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς
2.    Αστυνομική Διεύθυνση Βοιωτίας


Θέμα: Προβλήματα από την παραβατικότητα των Ρομά (τσιγγάνων)
           και ανάγκη αυξημένης αστυνόμευσης στο Δήμο Αλιάρτου
    
Δια του παρόντος υπομνήματος θέτω υπόψη σας την κατάσταση που επικρατεί στο Δήμο Αλιάρτου σε σχέση με την παραβατικότητα των (Ρομά) τσιγγάνων και την ανάγκη αυξημένης αστυνόμευσης.

Με το από 20/7/2011 υπόμνημά μου προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη με θέμα «Αστυνόμευση Δήμου Αλιάρτου» ενημερώνω για τα προβλήματα αστυνόμευσης στο Δήμο Αλιάρτου και προτείνω «ως τη μόνη ενδεδειγμένη και ρεαλιστική λύση τη δημιουργία ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ με την ανάλογη στελέχωσή του, με έδρα την Αλίαρτο και χώρο ευθύνης του το σύνολο του Καλλικρατικού Δήμου και ίσως και την γύρω περιοχή.»
    Στο υπόμνημά μου αυτό αναφέρω σχετικά με την παραβατικότητα των τσιγγάνων τα ακόλουθα:
«Πολύ σοβαρό θέμα δημόσιας τάξης, με ισχυρές πιθανότητες απρόβλεπτων συνεπειών, είναι τα προβλήματα που δημιουργούνται αφενός από τους τέσσερις (4) καταυλισμούς των ΡΟΜΑ που βρίσκονται εντός και περιμετρικά της πόλης της Αλιάρτου (αριθμούν περίπου 500 άτομα) και παρά τiς προσπάθειες προσέγγισης και ελέγχου που διαχρονικά γίνονται από τις δημοτικές αρχές, η παραβατικότητα είναι πολύ σοβαρή και αφετέρου από τους διερχόμενους, ιδιαίτερα κατά τους θερινούς μήνες, ασκούντες εμπορική δραστηριότητα ΡΟΜΑ, οι οποίοι κατά δεκάδες καταλαμβάνουν τους κοινόχρηστους χώρους και κατασκηνώνουν στο κέντρο της πόλης με ευνόητα αποτελέσματα.
Θεωρώ, ως προς αυτό το ζήτημα, την κατάσταση εξαιρετικά σοβαρή και παρά τις τεράστιες προσπάθειες που καταβάλλουμε προς κάθε κατεύθυνση δεν μπορώ να εγγυηθώ ότι τα πράγματα θα εξελιχθούν ομαλά. Σας μεταφέρω την έντονη ανησυχία μου για μια ανεξέλεγκτη οργή που διαμορφώνεται, σε δημότες που βλέπουν την ζωή τους να υποβαθμίζεται και την περιουσία τους να υποτιμάται ραγδαία.»
Οι καθημερινές παραστάσεις και καταγγελίες των κατοίκων της Αλιάρτου προς τη Δημοτική Αρχή, οι οποίοι διατυπώνουν παράπονα, ανησυχίες και δυσαρέσκεια, αναδεικνύουν και περιγράφουν με ακρίβεια τη δύσκολη κατάσταση που έχουν δημιουργήσει οι τσιγγάνοι που έχουν εγκατασταθεί εντός και περιμετρικά της πόλης.
Οι συντονισμένες διαμαρτυρίες, που απηχούν τη δύσκολη καθημερινότητα των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής της Αλιάρτου, αρκούν για να πείσουν και τον πλέον δύσπιστο ότι η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην περιοχή ξεπερνά τα όρια της ανοχής, αφού η ανεξέλεγκτη και προκλητική συμπεριφορά των τσιγγάνων έχει σωρεύσει πλήθος εστιών μόλυνσης που θέτουν σε κίνδυνο την υγεία και την ασφαλή διαβίωση των μονίμων κατοίκων της περιοχής.
Οι κάτοικοι της Αλιάρτου, περιγράφουν με τα μελανότερα χρώματα την κατάσταση που δημιουργείται στην πόλη εξαιτίας της αντικοινωνικής συμπεριφοράς μερίδας τσιγγάνων, η οποία θέτει σε κίνδυνο τη ζωή και την περιουσία τους, τη σωματική τους ακεραιότητα και καθιστά αφόρητη την κοινωνική συμβίωση, εξαιτίας της τέλεσης αδικημάτων, όπως το εμπόριο  ναρκωτικών, οι κλοπές και οι διαρρήξεις, οι απειλές, οι συνεχείς παραβιάσεις του κώδικα οδικής κυκλοφορίας, η αυθαίρετη δόμηση και οι υγειονομικές παραβάσεις, η περιβαλλοντική ρύπανση και υποβάθμιση της περιοχής από κάψιμο ελαστικών και αυτοκινήτων κ.α.
Καθώς εντείνονται τα κρούσματα παραβατικότητας, οι προκλητικές συμπεριφορές τσιγγάνων της περιοχής και οι συνεχείς αντιπαραθέσεις μεταξύ τσιγγάνων και κατοίκων, δημιουργείται ένα ιδιαίτερα σοβαρό κοινωνικό πρόβλημα.
Το τελευταίο χρονικό διάστημα δε, επειδή παρατηρείται αύξηση του πληθυσμού των τσιγγάνων, που διαμένουν σε παραπήγματα καταπατώντας χώρους, ανεξέλεγκτη κυκλοφορία μικρών τσιγκανόπαιδων σε δρόμους, αυλές και κοινόχρηστους χώρους, καθώς και αύξηση κρουσμάτων εγκληματικότητας που οφείλεται σ’αυτούς, σας ενημερώνω ότι ανησυχώ έντονα πως υπάρχει κίνδυνος σοβαρής εκτροπής    
Ορισμένοι από τους κατοίκους δεν αρκούνται στις καταγγελίες, αλλά ζητούν την αυτο-οργάνωση των πολιτών, προκειμένου να υπερασπισθούν μόνοι τη ζωή και την περιουσία τους.  Η αγανάκτηση και η ανασφάλεια των κατοίκων οδηγεί στην επικίνδυνη λογική της αυτοδικίας, η οποία τις περιόδους που υπάρχουν αυξημένα κρούσματα παραβατικότητας των τσιγγάνων δείχνει να κερδίζει έδαφος ακόμη και σε μερικούς από τους πιο μετριοπαθείς πολίτες.
Η ανεξέλεγκτη κατάσταση που επικρατεί δε συνάδει με ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος και έχει ως αποτέλεσμα να διακυβεύεται η δημόσια τάξη και να διαταράσσεται το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών.
Η Δημοτική Αρχή Αλιάρτου, από την πλευρά της, καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, τόσο για την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των κατοίκων, όσο και για την κοινωνική πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας των τσιγγάνων. Στα πλαίσια αυτά, προκρίνει μέσα ήπιας παρέμβασης και ευνοεί δράσεις σε πεδία, όπως η γεφύρωση των σχέσεων με τους τσιγγάνους, η ενίσχυση ευκαιριών συμμετοχής τους και η παροχή κοινωνικών αγαθών. Με πρωτοβουλίες που πήραμε καταφέραμε να φοιτά στα σχολεία της πόλης, για πρώτη φορά, ένας σημαντικός αριθμός τσιγκανόπαιδων (25 περίπου),ενώ με ανάλογη πρωτοβουλία, ομάδα γιατρών εξέτασε μεγάλο αριθμό παιδιών για μυοσκελετικές παθήσεις. Εξάλλου με στοχευμένες παρεμβάσεις στους καταυλισμούς εξασφαλίζουμε, στο μέτρο του δυνατού, την οδοποιία, την ύδρευση και την καθαριότητα. Έχω δε και προσωπικά αποκτήσει διαύλους επικοινωνίας με αρκετούς από αυτούς, μεταξύ των οποίων είναι και οι «εκπρόσωποί τους»,τους οποίους  δέχομαι στο γραφείο μου συχνά, ενώ επισκέπτομαι και τους καταυλισμούς. Η προσπάθεια αυτή απαιτεί τη συμμετοχή και συνεργασία πολλών παραγόντων της τοπικής κοινωνίας (αιρετοί, επιστήμονες, επαγγελματικές ενώσεις, εκπρόσωποι αστυνομίας και δικαιοσύνης, Κοινωνικές Υπηρεσίες κλπ.).
Όμως, κατά την άποψή μας, η οποία τεκμηριώνεται από τη γνώση των προβλημάτων της περιοχής μας, για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της παραβατικότητας των τσιγγάνων επαναλαμβάνουμε, ότι η μόνη ενδεδειγμένη και ρεαλιστική λύση, είναι η δημιουργία ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ με την ανάλογη στελέχωσή του, με έδρα την Αλίαρτο και χώρο ευθύνης του , το σύνολο του Δήμου Αλιάρτου και ίσως και την γύρω περιοχή.
 Aίτημα όλης της τοπικής κοινωνίας, όπως αυτή εκφράζεται από τους πολίτες της και τους φορείς της, από τους συλλόγους, εμπορικούς, επαγγελματικούς κ.α, και ταυτόχρονα, βεβαίως, αποτελεί θέση και άποψη του Δημοτικού μας Συμβουλίου, αποτελεί η πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας των τσιγγάνων, ώστε να εφαρμοστούν οι νόμοι και να τιμωρηθούν παραδειγματικά εκείνοι που τους παραβαίνουν.
Επειδή ωστόσο αυτό αποτελεί και πολιτική επιλογή που καθορίζεται από την κυβέρνηση, άμεσα πρέπει να ληφθούν όλες οι απαραίτητες πρωτοβουλίες για την διασφάλιση της έννομης τάξης και της κοινωνικής ειρήνης στην Αλίαρτο.
Επιθυμούμε και το ζητούμε δια του παρόντος υπομνήματος, να αναλάβετε όλες τις αναγκαίες πρωτοβουλίες, μέτρα και δράσεις για την οριστική αντιμετώπιση του προβλήματος της παραβατικότητας των τσιγγάνων και της ανάγκης αυξημένης αστυνόμευσης στο Δήμο Αλιάρτου.


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ


ΝΤΑΣΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

33 σχόλια:

  1. δημαρχε γνωριζει ολη η Αλιαρτος οτι εχεις πεσει και εσυ θυμα της βιας των ρομα περιμενουμε πολλες απαντησεις στη συνεντευξη που θα δωσεις και κατι αλλο ονοματα δημαρχε να γνωριζουμε κ εμεις τι γινεται πισω απο τη πλατη μας ειναι δικαιωμα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΕ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΕ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΣΕ ΔΗΜΟ ΑΛΙΑΡΤΟΥ-ΘΕΣΠΙΩΝ ΠΟΥ ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ ΩΣ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ ΕΝΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ΔΕΝ ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙΣ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΞΕΝΥΧΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΟΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΟΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ - ΘΕΣΠΙΩΝ.ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσυ βέβαια εχεις μεγαλη πικρα και γι αυτο δικαιολογησαι 4.18 μμ.γιατί αλλιως θα θυμοσουνα οτι αστυνομία ο αλιαρτος δεν ειχε ποτες και μονο τον τελευταιο χρονο ειχε και επρεπε να φαει ξυλο ο δημαρχος γι αυτο.μπορεις να λες ότι κοτσανες θελεις αλλά οτι δεν ασχολειται ο δημαρχος με τα προβληματα πρεπει να εισαι ή τυφλος ή να μενεις αλλου και δεν το βλεπεις.

      Διαγραφή
    2. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ! ΜΗΔΕΝ ΕΙΣ ΤΟ ΠΗΛΙΚΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ!

      Διαγραφή
  3. το υπόμνημα ήταν μία πολύ καλή ενέργεια, αλλά απο ότι φαίνεται όχι αρκετή. ο εισαγγελέας και η αστυνομική διεύθυνση βοιωτίας τι έχουν κάνει; δήμαρχε περιμένουμε και άλλα απο σένα και όχι μία όπως αποδείχθηκε τυπική ενέργεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΚΑΙΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΩΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ.ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΛΙΑΡΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΙΝΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΘΥΜΑΤΑ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΘΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ.ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΡΑΒΑΝΕ ΧΕΙΡΟΦΡΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΒΡΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ.ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΚΑΚΟΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΣΤΕ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΛΙΑΡΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυλάει και τη βάρδια 2-4 ρε.άντε σοβαρευτειτε ρε μάγκες,πήραμε φορά όλοι και λέμε μ@λ@κιες.τα βάζουμε με το Δήμαρχο τη στιγμή που ολι συμφωνούμε ότι αν είδαμε αστυνομία στον Αλιάρτου την είδαμε γιατι έτρεξε και τρέχει και τώρα που δεν έχουμε τον σταυρωνουμε λες κι αυτός δεν το καταγγέλει.και ξεχνάμε όλοι τι μπάχαλο κράτος εχουμε και δε βλέπουμε ότι οι μισοί αστυνομικοί έφυγαν για να προλάβουν τη σύνταξη και οι άλλοι ειναι νύχτα μέρα σε δοιμιριες έξω απο τα υπουργεία.οποίος παει θα τους δει.και μεις τώρα οι ειδικοί,λες και ζούμε σε άλλο κράτος,ρωτάμε το μακρύ μας και το κοντό μας: γιατι εφυγε δήμαρχε ο προηγούμενος διοικητής;λες και δεν το ξέρουμε ότι δεν μπορεί να ακυρώσει ο δήμαρχος μετάθεση. Τι έκανες δήμαρχε για το σταθμό;δηλ τι άλλο να κάνει απο αυτο ήδη κάνει.τον παραχωρεί δωρεάν κατάργησε το ενοίκιο που υπήρχε.ψαξτε να βρείτε τις αποφάσεις.στέλνει την καθαρίστρια του δημου κάθε μέρα.δινει αναλώσιμα,χαρτιά,μελανια κτλ.επισκευάζει και το αυτοκίνητο.τι έκανες δήμαρχε για την ασφάλεια της πόλης;είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι μόνο στολή δε φόρεσε.όσοι κυκλοφορούμε στην πόλη τον έχουμε δει πολλές φορές,διάφορες ώρες και μέρες,να σταματάει στους καταυλισμούς,να διωχνειτους γυφτους απ τα γκαζόν και βέβαια απο μας που κάνουμε κριτική,δε σταμάτησε κανένας να βοηθήσει,ούτε και τότε που τον έδερναν οι γυφτοι στο κέντρο της πόλης τον βοήθησε κανένας.αντί λοιπόν να κάνουμε τους τζάμπα μάγκες,ας κοιταξουμεμηπως χρειάζεται τη βοήθεια μας σε κάτι γιατι ούτε αδιάφορος ειναι ούτε και άσχετος.

      Διαγραφή
    2. 1) είναι κτίριο αυτό για τον σταθμό; όποιος έχει μπει μέσα ξέρει. 2) το κτίριο είναι του δήμου και μπράβο για την κατάργηση του ενοικίου, αλλά δεν μπαίνει και μέσα! 3) μπαίνει εκεί μέσα καθαρίστρια κάθε μέρα; δεν νομίζω. 4) είναι αυτό περιπολικό για την περιοχή μας; με χωράφια και βουνά; τι έγινε με το τζιπ; 5) ποιός συντηρεί το περιπολικό; όλους να τους ρωτήσεις θα σου πουν τα παιδια τα ζυγουράκια. 6) με την πολεοδομία τι έχει κάνει ο δήμαρχος για τις παράγκες; 7) τέρμα η κοροιδία με το ρίξιμο στις παράγκες, γιατί την επόμενη ώρα πάλι γίνονται. 8) έχει σχέδιο για το τι θα κάνει με τους ρομά;
      έχει κάνει πράγματα ο δήμαρχος αλλά μπορεί περισσότερα.

      Διαγραφή
    3. Απλά λες κουταμαρες.η αστυνομία ανήκει στο υπ.δημόσιας τάξης.ποιος σου είπε ότι οι δήμοι και μάλιστα τώρα που δεν παίρνουν και λεφτά εχουν υποχρέωση ή δικαίωμα να χρηματοδοτούν.μιλάτε σοβαρά; Πόση αυξησηβστα δημοτικά τέλη θα δεχοσασταν για να νοικιάσει ο Δήμος καινούριο κτίριο στην αστυνομία ή να αγοράσει τζιπ; Κι αν το κάνει αυτο ο Δήμος τότε το υπουργείο τι ρόλο παίζει;για να σοβαρευτούμε λίγο.αν φταίει κάποιος για τη. Διάλυση του κράτους και της αστυνομίας δεν ειναι οδημαρχος αλλα οι κυβερνήσεις.ο δήμαρχος ούτε να προσλάβει αστυνομικούς μπορεί,ούτε. Να μεταθέσει,ούτε να φτιάξει τμήμα.μόνο φωνάζει μπορει κι αυτο το κάνει και πολυ δυνατά μάλιστα.όταν λοιπόν σκάσουν μύτη οι βουλευτες στα χωριά ,αν τολμήσουν βέβαια,αυτούς να τα δώσουμε κι όχι να τους χτυπάμε στην πλάτη.και μην αδικούμε ανθρώπους που δίνουν και την ψυχή τους για το δήμο.νομίζω το παρακαναν κάποιοι.

      Διαγραφή
    4. ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΕΑΝ Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΓΙΑΤΙ Π.Χ. ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ, ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΜΕ; ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ; Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΝΟΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ Η΄ ΕΝΟΣ ΤΖΙΠ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ; ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΘΑ ΒΑΣΙΣΤΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ; ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ; ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

      Διαγραφή
    5. η αστυνομια ειναι και δική μας. αν κλεισει ο σταθμος τι εχουμε να παθουμε μετα

      Διαγραφή
    6. ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΟΗΘΑΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ.ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ.

      Διαγραφή
    7. ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΑ; ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΩΣ ΚΟΣΤΟΣ; ΑΝ ΦΥΓΕΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ! ΞΥΜΠΝΗΣΤΕ!

      Διαγραφή
    8. ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΣΕ ΤΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΠΡΑΞΕΙΣ

      Διαγραφή
    9. Δηλαδή αν κατάλαβα καλά:το κόστος της αστυνομίας να το πληρώσει ο Δήμος,δηλ.εμείς,αν αυριο το υπουργειο δεν πληρώνει τους μισθούς να το κάνουμε εμείς.Επίσης αν τα σχολεία δεν έχουν δασκάλους να πληρώνει ο Δήμος,το ίδιο και οι άλλες υπηρεσίες του κράτους.Ρε πάτε καλά.εχετε καταλάβει ποσους φόρους πληρώνουμε στην κυβέρνηση ακριβώς για αυτούς τους λόγους και επειδη δε μπορείτε να χτυπήσετε το γαϊδούρι,χτυπάτε το σαμάρι;αν είναι να τα πληρώνει ο Δήμος αυτά τότε πρεπει να πληρώνουμε και τους φόρους στο Δήμο,γιατί από όσο ξέρω στο δήμο πληρώνουμε για υπηρεσίες που μας παρέχει,Δηλαδή το νερό και τον δημοσιο ηλεκτροφωτισμό.Τα υπόλοιπα από που θα τα βρει για να πληρώσει.Γιναμε όλοι ειδικοί και λεμε οτι μας κατέβει στο κεφάλι.

      Διαγραφή
    10. ΤΟΤΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΜΟΝΟ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΑΜΕ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.

      Διαγραφή
    11. εκλεισε το ικα. εκλεισε το δικαστηριο. να κλεισει και η αστυνομια; μπράβο δημαρχε

      Διαγραφή
    12. ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΗΣΙΔΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΑΣ ΟΧΙ;

      Διαγραφή
    13. ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΗΣΥΧΟΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΗΣΤΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ

      Διαγραφή
    14. ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ; ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ! ΔΗΜΑΡΧΕ ΔΡΑΣΤΙΡΙΟΠΟΙΗΣΟΥ!

      Διαγραφή
    15. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ; Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΕΤΑ ΘΑ ΛΕΜΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ; ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ;

      Διαγραφή
    16. ο δημαρχος πρεπει να νοιαζεται για την ασφαλεια των δημοτων του και αυτο ειναι αυτονοητο

      Διαγραφή
  6. Ο δήμαρχος είναι ο καλύτερος που είχαμε ποτέ αλλά στο θέμα της ασφάλειας έμεινε πολύ πίσω κα αυτό μπορεί να τον στιγματίσει άν δεν κινηθεί γρήγορα γιατί καθυστέρησε πάρα πολύ από το καλοκαίρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν πουλάει ο δήμαρχος οικόπεδα στους γυφτους,φαντάζομαι δεν θα τον κατηγορησουμε και για αυτο.

      Διαγραφή
    2. ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΚΕΣ

      Διαγραφή
  8. ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΥΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ; ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ φίλε γιατι δεν τους διωχνεις όταν έρχονται στο μαγαζί σου;αλλα τα Ευρωπουλα ειναι ωραία ε; Δεν ειναι γυφτικα

      Διαγραφή
  9. ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΔΗΜΑΡΧΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΙ ΣΚΟΠΕΥΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΑΡΑΖΩΣΕ ΠΑΛΙ. ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΟΠΕΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΥΝΝΕΦΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΤΙΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ... ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΜΑΣ.ΜΗΠΩΣ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕ??? ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΔΑΚΙ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΟΙ ΠΟΝΗΡΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝΕ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ