Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Pομά έκλεβε ρεύμα για το σπίτι του στην Αλίαρτο

Ακόμη μία σύλληψη για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος, αυτή τη φορά σε οικισμό ROMA στην Αλίαρτο Βοιωτίας

Συνελήφθη 36χρονος ημεδαπός ROMA , διότι είχε προβεί σε αυτοσχέδια σύνδεση καλωδίου παροχής ηλεκτρικού ρεύματος από κολώνα χαμηλής τάσεως της ΔΕΗ, το οποίο κατέληγε στην οικία του

Στο πλαίσιο διενέργειας συστηματικών ελέγχων από αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας, με σκοπό την αποτροπή διάπραξης παραβατικών συμπεριφορών και ειδικότερα την πρόληψη και καταστολή περιπτώσεων κλοπών, συνελήφθη χθες (13-02-2014) το μεσημέρι στην Αλίαρτο Βοιωτίας, ένας 36χρονος ημεδαπός ROMA, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος.

Ειδικότερα χθες το μεσημέρι, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, του Αστυνομικού Σταθμού Αλίαρτου και της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. Βοιωτίας, μετέβησαν μαζί με συνεργείο τεχνικών υπαλλήλων της ΔΕΔΔΗΕ, σε οικισμό ROMA στην Αλίαρτο Βοιωτίας, όπου διαπιστώθηκε ότι ο 36χρονος είχε προβεί σε αυτοσχέδια σύνδεση καλωδίου παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, μήκους (150) μέτρων, με απόκρυψη επί του εδάφους, από κολώνα χαμηλής τάσεως της ΔΕΗ, το οποίο κατέληγε στην οικία του.

Το ανωτέρω καλώδιο αποσυνδέθηκε με ασφαλή τρόπο και παρελήφθη από αρμόδιο υπάλληλο της ΔΕΔΔΗΕ, ενώ η απώλεια σε κιλοβατώρες και η συνεπακόλουθη οικονομική ζημιά που υπέστη η εταιρεία, δεν έχει μέχρι στιγμής προσδιοριστεί.

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ