Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Μπήκαν οι βάσεις, έπεται η συνέχεια για τον Λεμπέση!



Τον περασμένο Ιούλιο μπήκε στο χειρουργείο, προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού στον ώμο. Από τότε μέχρι σήμερα, ο Σπύρος Λεμπέσης χρειάστηκε να κάνει πολλή υπομονή και να δουλέψει σκληρά, για να ανακτήσει το χαμένο έδαφος και να επιστρέψει και πάλι σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

Ο αθλητής του Πέτρου Ακριβάκη ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του και πλέον περιμένει την έναρξη της σεζόν, ώστε να βρεθεί και πάλι σε υψηλά αγωνιστικά επίπεδα.  «Εχει δουλέψει πολύ καλά και πλέον απομένει να βρει τον ρυθμό του», είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, που αναμένεται να δει τον αθλητή να κάνει τον πρώτο του αγώνα αρχές του καλοκαιριού.

Ο πρωταθλητής του ακοντισμού, που ήταν έβδομος το 2012 στους Ολυμπιακούς Αγώνες ευελπιστεί πως τον Αύγουστο θα είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της ελληνικής ομάδας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ζυρίχης.

Την προετοιμασία της για τους αγώνες του ανοιχτού έχει ξεκινήσει και η πρωταθλήτρια του ακοντισμού Σάβα Λίκα, που παρά το ότι διανύει το 44 έτος της ζωής της συνεχίζει να γυμνάζεται σε υψηλό επίπεδο και να διεκδικήσει τη συμμετοχή της σε κορυφαίες διοργανώσεις.

Πρόγραμμα αποκατάστασης ακολουθεί το τρίτο μέλος του γκρουπ του Πέτρου Ακριβάκη. Ο Μιχάλης Σταματόγιαννης υπέστη θλάση στο θωρακικό κι έτσι χρειάστηκε να αναπροσαρμόσει το πρόγραμμα. Παρόλα αυτά ο πρωταθλητής της σφαιροβολίας αναμένεται να είναι έτοιμος για την έναρξη των αγωνιστικών του υποχρεώσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ