Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Συλλήψεις σε Θήβα και Ορχομενό για λαθραίο καπνό και τσιγάρα

Συνελήφθη 27χρονος ημεδαπός στη Θήβα για παράβαση Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα και Λαθρεμπορίας

Κατασχέθηκε ποσότητα λαθραίου καπνού


Συνελήφθη, χθες (28-04-2014) το απόγευμα στη Θήβα, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, ένας 27χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για παράβαση Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα και Λαθρεμπορίας.

Ειδικότερα, μετά από νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 27χρονου στη Θήβα, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία, που περιείχε ποσότητα καπνού, μεικτού βάρους (135) γραμμαρίων, η οποία δεν έφερε την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης.

Η ανωτέρω ποσότητα λαθραίου καπνού θα σταλεί στο Τελωνείο Οινόης Βοιωτίας, προκειμένου να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι για το Ελληνικό Δημόσιο.

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.
υνελήφθη 44χρονος υπήκοος Πακιστάν στον Ορχομενό Βοιωτίας, για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα

Κατασχέθηκαν ποσότητα λαθραίου καπνού και λαθραία

πακέτα τσιγάρων

Συνελήφθη, χθες (28-04-2014) το πρωί στον Ορχομενό Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, ένας 44χρονος υπήκοος Πακιστάν, κατηγορούμενος για παράβαση Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα.

Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι ο 44χρονος είχε εισέλθει και παρέμενε παράνομα στη χώρα μας, στερούμενος παντελώς νομιμοποιητικών εγγράφων διαμονής και σε βάρος του θα εφαρμοστεί το μέτρο της διοικητικής επιστροφής στην χώρα καταγωγής του.

Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς στον 44χρονο, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν:

    μία νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα καπνού, μεικτού βάρους (1) περίπου κιλού, καθώς και

    είκοσι δύο (22) πακέτα τσιγάρων, διαφόρων μαρκών,

τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης και θα σταλούν στο Τελωνείο Οινόης Βοιωτίας, προκειμένου να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι για το Ελληνικό Δημόσιο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ