Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Προεκλογική δραστηριότητα Ζιώγα στον Δήμο Λεβαδέων

Στο πλαίσιο επισκέψεων και συναντήσεων  που πραγματοποιεί ο συνδυασμός  «Ενωτική Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών» στην Βοιωτική πρωτεύουσα και στο σύνολο του Καλλικρατικού Δήμου, ο επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιος  Δήμαρχος  Λεβαδέων,  Γιώργος Ζιώγας,  μαζί με τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του , επισκέφθηκαν την Τρίτη 13 Μαΐου 2014 τα χωριά Αλαλκομενές, Άγιο Αθανάσιο, Αγία Παρασκευή, Κορώνεια, Άγιο Γεώργιο καθώς και την Αγία Τριάδα, όπου παραχώρησε ομιλία στην κεντρική πλατεία του χωριού.
Σκοπός της επίσκεψης τους ήταν να έρθουν σε επαφή με το σύνολο των κατοίκων για να ενημερωθούν από πρώτο χέρι για τα προβλήματα των τοπικών κοινοτήτων τους, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες των περιοχών αυτών. Ο υποψήφιος Δήμαρχος, Γιώργος Ζιώγας, και το επιτελείο του συνομίλησαν για αρκετή ώρα με μεγάλη πλειοψηφία των κατοίκων, ενώ στην κεντρική του ομιλία πέρα από τις θέσεις και τις προτάσεις του συνδυασμού του παρουσίασε στους δημότες τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του ψηφοδελτίου του.
Επιπλέον, την Τετάρτη 14 Μαΐου 2014 ο κ. Ζιώγας και μέλη των υποψηφίων του επισκέφθηκαν το Γενικό Νοσοκομείο Λιβαδειάς και συναντήθηκαν με τον Διοικητή του Νοσοκομείου, Κωνσταντίνο Ρουσσόπουλο. Ο διοικητής του Νοσοκομείου τους ενημέρωσε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο Λιβαδειάς αυτήν την χρονική περίοδο με την  έλλειψη ιατρικού προσωπικού, αλλά και τις εφημερίες των γιατρών .
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Γ. Ζιώγας δεσμεύτηκε ότι με την εκλογή του ως  νέος Δήμαρχος Λεβαδέων θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια μαζί με όλους τους φορείς  προς την κεντρική εξουσία για την εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου  ώστε να παρέχει άριστες υπηρεσίες για την προστασία της υγείας όλων των πολιτών.
                                           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ