Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Φωκίδα- Έστειλε στο νοσοκομείο δύο αστυνομικούς γιατί δεν είχε ασφάλεια


Σωματικές βλάβες σε δύο αστυνομικούς προκάλεσε ένας 30χρονος στην Φωκίδα, όταν οι πρώτοι διαπίστωσαν ότι δεν διέθετε ασφαλιστήριο συμβόλαιο για το φορτηγάκι του.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Δευτέρας (26/05) στο 3ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Ιτέας-Αντιρρίου. Ο 30χρονος σταμάτησε με το όχημα του σε σήμα για έλεγχο, κατά τον οποίο διαπιστώθηκε ότι δεν είχε ασφάλεια. Την ώρα που οι αστυνομικοί βεβαίωναν την παράβαση και αφαιρούσαν την μπροστινή πινακίδα κυκλοφορίας, ο 30χρονος μπήκε στο φορτηγάκι και το έβαλε μπροστά, παρασέρνοντας και τραυματίζοντας τους αστυνομικούς.

Δεν πρόλαβε, ωστόσο, να πάει μακριά, αφού άλλοι αστυνομικοί της ομάδας τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν, παρά την σθεναρή αντίσταση που προέβαλε.

Οι δύο αστυνομικοί, 47 και 32 ετών, τραυματίστηκαν ελαφρά στα πόδια και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο της Άμφισσας. Στον δεύτερο παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε ενώ ο 47χρονος πήρε εξιτήριο το μεσημέρι της Τρίτης (27/05).

Σε βάρος του 30χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και αντίσταση και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ