Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Εννέα συλλήψεις στη Στερεά για διάφορα αδικήματα

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων, σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, ακόμη εννέα (9) άτομα, για διάφορα αδικήματα

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, με σκοπό την πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας, την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, τη σύλληψη φυγόποινων ατόμων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς.

Στο πλαίσιο αυτών των ελέγχων, συνελήφθησαν κατά το τελευταίο 24ωρο, από αστυνομικούς των Τμημάτων Ασφαλείας Χαλκίδας, Θηβών, Λαμίας και Άμφισσας, του Αστυνομικού Τμήματος Ν. Αρτάκης Ευβοίας, της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. και της Γ’ ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, καθώς και της ΔΙ.ΑΣ. Φθιώτιδας, συνολικά εννέα (9) ημεδαποί.

Συγκεκριμένα:

    Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα (ένας στην ευρύτερη περιοχή της Ν. Αρτάκης και ένας στη Χαλκίδα), για κλοπές.

Ειδικότερα, συνελήφθη ένας 38χρονος για κλοπή ανταλλακτικών αυτοκινήτων, αξίας (1.650) ευρώ, από μάνδρα εμπορίας αυτοκινήτων και ανταλλακτικών στην ευρύτερη περιοχή της Ν. Αρτάκης, ιδιοκτησίας 42χρονου ημεδαπού. Τα ανταλλακτικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς στην οικία του 38χρονου και αποδόθηκαν στο νόμιμο κάτοχο τους.

Επίσης, συνελήφθη ένας 35χρονος διότι παραβίασε κατάστημα – καφενείο στη Χαλκίδα, ιδιοκτησίας 24χρονου ημεδαπού και αφαίρεσε από το εσωτερικό του, μικρό χρηματικό ποσό.

    Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα σε περιοχές της Χαλκίδας, για παραβάσεις του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και ναρκωτικά δισκία.

    Συνελήφθησαν τέσσερα (4) άτομα (ένα στη Χαλκίδα, ένα στη Θήβα, ένα στη Λαμία και ένα στην Άμφισσα), σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης και καταδικαστικές αποφάσεις, για επικίνδυνη σωματική βλάβη, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο, για παραβάσεις του νόμου περί επιταγών και άλλα αδικήματα.

    Συνελήφθη ένα (1) άτομο (ημεδαπός ROMA ) στη Λαμία, διότι κατελήφθη από τους αστυνομικούς να οδηγεί υπό την επίδραση οινοπνεύματος (μέθη). Επιπλέον, όπως διαπιστώθηκε σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση, με ποινή φυλάκιση έξι (6) μηνών, για κλοπή.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ