Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Συνεχίζεται η επιχείρηση "σκούπα"σε Βοιωτία Στερεά με 15 συλλήψεις

Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

Συνελήφθησαν, κατά τη διάρκεια του τελευταίου 24ώρου, συνολικά δεκαπέντε (15) άτομα για διάφορα αδικήματα

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς , στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι στη Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, με σκοπό την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, τον εντοπισμό ατόμων που διαμένουν παράνομα στην Ελληνική Επικράτεια, τη σύλληψη φυγόποινων ατόμων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς.

Στο πλαίσιο αυτών των ελέγχων, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, από αστυνομικούς των Τμημάτων Ασφαλείας Θηβών, Λιβαδειάς, Λαμίας και Χαλκίδας της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφαλείας Στερεάς Ελλάδας, των Α’, Β’ & Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, της Β’ ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, της ΔΙ.ΑΣ. Βοιωτίας και του Αστυνομικού Τμήματος Καμένων Βούρλων, συνολικά δεκαπέντε (15) άτομα.

Συγκεκριμένα:

    Συνελήφθησαν τέσσερα (4) άτομα (δύο στη Χαλκίδα και δύο στη Θήβα), για παραβάσεις του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και ναρκωτικά δισκία.
    Συνελήφθη αλλοδαπός στη Λιβαδειά, κατηγορούμενος για πλαστογραφία, πλαστογραφία πιστοποιητικών, υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης και παράβαση νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
    Συνελήφθη αλλοδαπός στη Θήβα, για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα. Κατασχέθηκε μικροποσότητα αδασμολόγητου καπνού.
    Συνελήφθη ημεδαπή ROMA στη Θήβα, διότι εξωθούσε στην επαιτεία τα δύο ανήλικα τέκνα της. Κατασχέθηκε μικρό χρηματικό ποσό που βρέθηκε στην κατοχή της.
    Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα στη Λαμία, για εκκρεμείς καταδικαστικές αποφάσεις.
    Συνελήφθησαν τέσσερις (4) αλλοδαποί σε περιοχές της Εύβοιας, διότι όπως διαπιστώθηκε στερούνταν εγγράφων που νομιμοποιούν την παραμονή τους στην Ελληνική Επικράτεια.
    Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα στα Καμένα Βούρλα, για υγειονομικές παραβάσεις.

Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ