Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

«Σκούπα»της Αστυνομίας με 16 συλλήψεις σε Βοιωτία,Στερεά

Συνέχεια των στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων, σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

Συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, ακόμη δεκαέξι (16) άτομα για διάφορα αδικήματα

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς , στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι στη Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, τον εντοπισμό ατόμων που διαμένουν παράνομα στην Ελληνική Επικράτεια, τη σύλληψη φυγόποινων ατόμων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς.

Στο πλαίσιο αυτών των ελέγχων, συνελήφθησαν συνολικά το τελευταίο 24ωρο, από αστυνομικούς των Τμημάτων Ασφαλείας Θηβών, Λαμίας και Λιβαδειάς, της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφαλείας Στερεάς Ελλάδας, των Β’ &, Δ’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, της Ο.Π.Κ.Ε. Φθιώτιδας, της Α’ ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, της ΔΙ.ΑΣ. Φθιώτιδας και των Αστυνομικών Τμημάτων Λίμνης & Ιστιαίας Ευβοίας, δεκαέξι (16) άτομα.

Συγκεκριμένα:

    Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή και πλαστογραφία.

Ειδικότερα, πρόκειται για έναν 65χρονο ημεδαπό, ο οποίος προσπάθησε να εισπράξει από υποκατάστημα τράπεζας στη Θήβα, μια επιταγή αξίας (9.250) ευρώ, για την οποία όπως διαπιστώθηκε είχε δηλωθεί κλοπή ως κενό φύλλο επιταγής από τον εκδότη της, την 13-08-2013 στην περιοχή Αιγάλεω Αττικής.

    Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα στα Καμένα Βούρλα Φθιώτιδας, για παράβαση του νόμου για τα όπλα. Κατασχέθηκε ένα πτυσσόμενο μαχαίρι (σουγιάς), με μήκος λάμας (11) εκατοστών.
    Συνελήφθησαν πέντε (5) αλλοδαποί (δύο στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας, δύο στην Ιστιαία και ένας στη Λαμία), διότι όπως διαπιστώθηκε στερούνταν εγγράφων που νομιμοποιούν την παραμονή τους στην Ελληνική Επικράτεια.

    Συνελήφθησαν τέσσερα (4) άτομα (δύο στη Λαμία, ένα στη Χαλκίδα και ένα στη Λιβαδειά), σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις, για απάτη, για μη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών και για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.).

    Συνελήφθησαν τρία (3) άτομα (δύο στην Κύμη Ευβοίας και ένα στη Χαλκίδα), για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης.

    Συνελήφθη ένα (1) άτομο στην ευρύτερη περιοχή της Λίμνης, διότι κατελήφθη από τους αστυνομικούς να οδηγεί υπό την επίδραση οινοπνεύματος (μέθη).

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ