Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Την "έπεσαν" σε 75χρονο στις Πλαταιές για να τον ληστέψουν

Συνελήφθη 19χρονη ημεδαπή ROMA , για απόπειρα κλοπής χρημάτων από ηλικιωμένο στις Πλαταιές Θηβών Βοιωτίας

Αναζητείται για να συλληφθεί ένας 35χρονος συνεργός της

Συνελήφθη, χθες (15-06-2014) το απόγευμα στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφαλείας Στερεάς Ελλάδας, μία 19χρονη ημεδαπή ROMA .

Σε βάρος της, αλλά και ενός ακόμη 35χρονου, επίσης ημεδαπού ROMA , συνεργού της που αναζητείται για να συλληφθεί, σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα οι δύο δράστες, αποπειράθηκαν χθες το πρωί να αφαιρέσουν, με την μέθοδο της απασχόλησης, χρήματα από την κατοχή 75χρονου ημεδαπού , στην περιοχή των Πλαταιών Βοιωτίας, πλην όμως έγιναν αντιληπτοί από τον ηλικιωμένο και αφού επιβιβάστηκαν σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας της 19χρονης, τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση .

Το περιστατικό καταγγέλθηκε από τον ηλικιωμένο στο Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, αστυνομικοί του οποίου ενεργώντας άμεσα επιστάμενες έρευνες και αναζητήσεις, εντόπισαν και συνέλαβαν χθες το απόγευμα την 19χρονη, πλησίον του οικισμού ROMA Πυρίου Θηβών, ενώ ταυτοποίησαν και αναζητούν για να συλλάβουν τον 35χρονο συνεργό της, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας .

Την έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ