Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Χαλκίδα: Παραδόθηκε ο Αλβανός για το μαχαίρωμα σε στριπτιζάδικο

Ο 48χρονος παρουσιάστηκε αυτοβούλως στο Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας και συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας
Ο 48χρονος Αλβανός παρουσιάστηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας και συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας. Ο 48χρονος συνελήφθη κατηγορούμενος για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Το αιματηρό επεισόδιο, σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής μεταξύ θαμώνων, κατά τη διάρκεια του show στο νυχτερινό club Αλφα, όταν μετά από παρεξήγηση και άγριο καβγά, ο 48χρονος Αλβανός έβγαλε μαχαίρι και κάρφωσε τους δύο άνδρες στην κοιλιά, με αποτέλεσμα να μεταφερθούν αιμόφυρτοι στο νοσοκομείο Χαλκίδας, ενώ ο δράστης τράπηκε σε φυγή.

Οι δύο παθόντες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και παραμένουν νοσηλευόμενοι. Ο 48χρονος παρουσιάστηκε αυτοβούλως στο Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας και συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Την αστυνομική έρευνα και την προανάκριση, για τα αίτια του περιστατικού, κάνει το Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας ενώ ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ