Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Με βροχές μας αποχαιρετά η εβδομάδα

Ισχυρές βροχοπτώσεις θα σημειωθούν στη χώρα μας και την Παρασκευή, αλλά από το Σαββατοκύριακο, ο καιρός θα είναι βελτιωμένος.

Πιο αναλυτικά:

Στη Θράκη προβλέπονται δυνατές βροχές και καταιγίδες, βελτίωση από αργά το απόγευμα. Στη Μακεδονία θα έχουμε, το πρωί λίγες σποραδικές βροχές και τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες βροχές, καταιγίδες και πιθανόν κατά τόπους χαλάζι. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει στη βόρεια Ελλάδα τους 26 βαθμούς.

Στην Ήπειρο και στη δυτική Στερεά ο καιρός προβλέπεται άστατος καιρός με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι. Στα νησιά του Ιονίου και στη βορειοδυτική Πελοπόννησο αναμένονται βροχές και καταιγίδες που θα σταματήσουν, στο βόρειο Ιόνιο πριν το μεσημέρι και στα νοτιότερα από νωρίς το απόγευμα. Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στη δυτική Ελλάδα θα κυμανθεί από 13 έως 27 βαθμούς.

Στην υπόλοιπη Πελοπόννησο θα έχουμε, το πρωί ήλιο και το απόγευμα σποραδικές βροχές μικρής διάρκειας. Στον Κορινθιακό και στα Κύθηρα θα πνέουν ισχυροί δυτικοί άνεμοι. Στην Κρήτη θα επικρατεί ηλιοφάνεια και θα πνέουν δυτικοί άνεμοι 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει έως τους 28 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα τις πρωινές ώρες θα σημειώνονται πρόσκαιρες βροχές, ενώ από το μεσημέρι θα επικρατούν βορειοδυτικοί άνεμοι 6 μποφόρ. Στις Κυκλάδες προβλέπονται λίγες νεφώσεις και άνεμοι δυτικών διευθύνσεων 5 με 6 μποφόρ. Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου προβλέπονται βροχές και καταιγίδες και βελτίωση αργά το απόγευμα. Στις Σποράδες μέχρι το μεσημέρι οι βορειοδυτικοί άνεμοι θα είναι ενισχυμένοι στα 6 μποφόρ.

Στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά και στην Εύβοια το μεσημέρι και το απόγευμα αναμένονται βροχές και καταιγίδες, πιθανόν και χαλάζι. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 29 βαθμούς.

Στην Αττική θα έχουμε το πρωί ηλιοφάνεια, το μεσημέρι και το απόγευμα έντονες βροχές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως τους 28 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται παροδικές νεφώσεις και ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 26 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ