Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Περμησσός-Εικόνες Αδιαφορίας και Εγκατάλειψης!!!



Φίδια,κουνούπια, οργιώδης βλάστηση, ατελείωτες εστίες μόλυνσης, εγκατάλειψη και αδιαφορία συνθέτουν την εικόνα που παρουσιάζει σήμερα κατά γενική ομολογία ο παραμελημένος από τον Δήμο Αλιάρτου Θεσπιέων  ποταμός Περμησσός.
Ένα από τα όμορφα σημεία του χωριού μας  το ποτάμι  για το οποίο η δημοτική αρχή θα μπορούσε να είναι υπερήφανη,εάν το καθάριζε και διαμόρφωνε το χώρο,
με λίγα χρήματα όπως έγινε και στον Λόφιο ποταμό στην Αλίαρτο,δίνοντας την ευκαιρία στους δημότες του Νεοχωρίου να απολαμβάνουν την βόλτα τους εκεί, όπως γινόταν παραδοσιακά πριν δεκάδες χρόνια.Τα τελευταία χρόνια   εμφανίζει εικόνες εγκατάλειψης,η κατάσταση από τα κουνούπια είναι τραγική, αφόρητη παντού, οι εικόνες μιλάνε απο μόνες τους.Nα θυμήσουμε ότι το ποτάμι έχει να καθαριστεί απο το 2007 απο τον τ.Δήμο Θεσπιών και βρίσκεται λίγα μέτρα πριν την είσοδο του χωριού.Προτείνουμε στην Δημοτική Αρχή του Δήμου Αλιάρτου Θεσπιέων  να προσφέρει επιτέλους ένα θετικό έργο στους πολίτες του Νεοχωρίου και την καλούμε να προχωρήσει άμεσα στον καθαρισμό του Περμησσού .
 
 


Η ταμπέλα με την σήμανση για τη γέφυρα στον Περμησσό  είναι κυριολεκτικά κρυμμένη







Πριν μερικά χρόνια

   

4 σχόλια:

  1. περμησσε κανε μια βολτα στα χωρια μας εκει θα βρεις πολλους περμησσους.......εγκαταλειψη παντου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ελάτε και 500μ από το κέντρο της Λιβαδειάς στο πάρκο της Έρκυνας να δείτε το ποτάμι μέσα στην πόλη ακριβώς η ίδια εικόνα και παίζουν τα παιδιά μας εκεί!!!! Παντού τα ίδια!! ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ -ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ -ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΜΠΡΑΒΟ ΑΞΙΖΕΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΡΑΖΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητε δημητρη εδω στον Αλίαρτο γινεται χαμοσ απο το ντουμάνι του εργοστασίου που είναι 500μ από το Δημαρχείο.θα ασχοληθουν με τα ποτάμια; παντου μαυρίλα και λαδίλα(!!!). ενταξει δε λεω για την μυρωδια,δεν μπορεί να εγκλωβιστει αλλα ειμαι περιεργοσ αν το εργοστασιο τοματασ εχει καθόλου φίλτρα και αν έχει πατήσει κάποια αρμοδια Αρχη να ελεγχσει σχετικά την ορθη λειτουργια του;καλη δυναμη και κουραγιο σε όλουσ μασ.
    με το κτιριο του ΟΤΕ τί γίνεται;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ