Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Σχηματάρι-Xειροπέδες σε 61χρονο για λαθραία τσιγάρα

Συνελήφθη 61χρονος ημεδαπός στην ευρύτερη περιοχή του Σχηματαρίου Βοιωτίας, για παράβαση Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα και Λαθρεμπορίας

Μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -250- λαθραία πακέτα τσιγάρων και ποσότητα αδασμολόγητου καπνού, βάρους -1.350- γραμμαρίων


Ακόμη μία σύλληψη πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφαλείας Στερεάς Ελλάδας, για παράβαση Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα και Λαθρεμπορίας.

Ειδικότερα, μετά από νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε χθες (04-06-2014) το πρωί, σε οικία 61χρονου ημεδαπού στην ευρύτερη περιοχή του Σχηματαρίου Βοιωτίας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

    Διακόσια πενήντα (250) πακέτα τσιγάρων, διαφόρων μαρκών, τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης.
    Είκοσι επτά (27) συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα αδασμολόγητου καπνού, συνολικού βάρους (1.350) γραμμαρίων.

Η ανωτέρω ποσότητα καπνού και τα λαθραία πακέτα τσιγάρα, θα σταλούν στο Τελωνείο Οινόης Βοιωτίας, προκειμένου να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι για το Ελληνικό Δημόσιο.

Την έρευνα και το προανακριτικό έργο ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ