Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα- Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας

Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες μεμονωμένες μπόρες στα ορεινά της Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες της ημέρας, περιμένουμε για σήμερα Δευτέρα, 7 Ιουλίου. Παράλληλα, αναμένεται μικρή άνοδος της θερμοκρασίας, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι στο Αιγαίο 6 και πρόσκαιρα τοπικά στο ανατολικό Αιγαίο 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 33 βαθμούς στη Μακεδονία και τη Θράκη, από 17 έως 35 βαθμούς στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, από 17 έως 35 βαθμούς στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, από 21 έως 29 βαθμούς στις Κυκλάδες, ενώ στην Κρήτη η θερμοκρασία αναμένεται να είναι 2 με 4 βαθμούς υψηλότερη και από Δυτική Ελλάδα και από 20 έως 32 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στο Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικές ασθενείς έως μέτριοι.

Ηλιοφάνεια και ζέστη, περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία αναμένεται να κυμανθεί από 20 έως 34 βαθμούς Κελδίου, ενώ στο κέντρο θα φτάσει τους 35 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και τα βόρεια του νομού η μέγιστη θερμοκρασία αναμένεται να είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό θα πνέουν ασθενείς και στο Νότιο Ευβοϊκό βόρειοι σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα, περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μ19 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι νοτιοανατολικοί μέτριοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ