Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

Άλλες 21 συλλήψεις στη Στερεά για ναρκωτικά και παράνομη μετανάστευση

Στοχευμένη επιχειρησιακή δράση πραγματοποιήθηκε στη Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, την δίωξη της παράνομης μετανάστευσης και άλλων μορφών παραβατικότητας

Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης επιχειρησιακής δράσης, συνελήφθησαν συνολικά είκοσι ένα (21) άτομα

Στο πλαίσιο του γενικού επιχειρησιακού σχεδιασμού της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφαλείας Στερεάς Ελλάδας, πραγματοποιήθηκε από προχθές (31-07-2014) το απόγευμα, έως και σήμερα (02-08-2014) πρώτες πρωινές ώρες, στοχευμένη επιχειρησιακή δράση.

Σκοπός της συγκεκριμένης επιχειρησιακής δράσης, ήταν η καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, η δίωξη της παράνομης μετανάστευσης, η διενέργεια συστηματικών αστυνομικών ελέγχων σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος για την εφαρμογή της ισχύουσας νομοθεσίας, καθώς και η αντιμετώπιση άλλων μορφών παραβατικότητας.

Κατά την διάρκεια αυτών των ελέγχων, συνελήφθησαν σε διάφορες περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, από αστυνομικούς των Τμημάτων Ασφαλείας Λαμίας, Θηβών, Χαλκίδας και Λιβαδειάς, καθώς και από αστυνομικούς των Β’ και Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας και Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Φθιώτιδας, συνολικά είκοσι ένα (21) άτομα, για διάφορα αδικήματα.

Συγκεκριμένα:

    Συνελήφθησαν επτά (7) ημεδαποί (τρεις στη Θήβα, ένας στη Λαμία, ένας στον Αγιόκαμπο Αιδηψού Ευβοίας, μία στη Χαλκίδα και ένας στους Ωραιούς Ιστιαίας Ευβοίας), για κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Επιπλέον ο συλληφθείς στον Αγιόκαμπο κατηγορείται και για παράβαση του νόμου περί όπλων. Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης, κάνναβης, ναρκωτικά δισκία και ένα μαχαίρι.
    Συνελήφθησαν επτά (7) αλλοδαποί (δύο στη Θήβα, δύο στη Νέα Αρτάκη Ευβοίας, ένας στη Λιβαδειά, ένας στη Τραγάνα Φθιώτιδας και ένας στην Ιστιαία Ευβοίας), διότι όπως διαπιστώθηκε στερούνταν εγγράφων που νομιμοποιούν την παραμονή τους στην Ελληνική Επικράτεια.
    Συνελήφθησαν πέντε (5) ημεδαποί στη Λαμία, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί πνευματικής ιδιοκτησίας.
    Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα (ένας ημεδαπός στη Χαλκίδα και ένας αλλοδαπός στη Λιβαδειά), για εκκρεμείς καταδικαστικές αποφάσεις.

Παρόμοιες επιχειρησιακές δράσεις, οι οποίες έχουν ως κύρια χαρακτηριστικά τη διενέργεια ουσιαστικών και συστηματικών αστυνομικών ελέγχων, με σκοπό την πρόληψη και καταστολή κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς, θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ