Σάββατο 16 Αυγούστου 2014

Αγριο έγκλημα στο Αστρος Κυνουρίας -Διαμέλησαν 39χρονο και του έβαλαν φωτιά

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Αστρους Κυνουρίας το αποτρόπαιο έγκλημα που αποκαλύφθηκε το Δεκαπενταύγουστο, όταν εντοπίστηκε απανθρακωμένη σορός σε πίσω κάθισμα αυτοκίνητου.

Συγκεκριμένα, το άγριο έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν ξέσπασε πυρκαγιά σε αυτοκίνητο κοντά στο βιολογικό καθαρισμό Αστρους και μέσα στην κοίτη του ξεροπόταμου Τάνου. Οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο κι έσβησαν τη φωτιά, διαπίστωσαν ότι στο πίσω κάθισμα είχε απανθρακωθεί ένα άτομο και από τη φωτιά είχαν αλλοιωθεί τα χαρακτηριστικά του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ. οι δράστες, προφανώς πριν βάλουν φωτιά στη σορό, είχαν προσπαθήσει να διαμελήσουν το πτώμα.

Αμέσως, έφτασε η αστυνομία και ξεκίνησαν οι έρευνες για την εξιχνίαση της υπόθεσης, ενώ κλήθηκε ιατροδικαστής και το γραφείο εγκληματολογικών ερευνών, οπότε διαπιστώθηκε ότι το πτώμα ανήκει σε 39χρονο άνδρα κάτοικο Αττικής, ο οποίος κατάγεται από την περιοχή του Αστρους και είχε επιστρέψει πρόσφατα.

Έρευνες διενεργεί η ασφάλεια Τρίπολης, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως η αστυνομία βρίσκεται κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ