Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

"Σήμερα Γάμος Γίνεται" στη Θίσβη-βίντεο,φωτο


Ένα χωριό με την ιστορία και την παράδοση της Θίσβης, δεν θα μπορούσε παρά να διοργανώσει μια ακόμα επιτυχημένη εκδήλωση.Η αυλή του Δημοτικού Σχολείου γέμισε κόσμο ο οποίος παρακολούθησε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την εκδήλωση.Ο Σύλλογος Γυναικών Θίσβης δραστηριοποιείται από το 1990 στην τοπική κοινότητα Θίσβης  του Καλλικρατικού δήμου  Θηβαίων.
   Κάθε χρόνο κατά τον μήνα Αύγουστο ο Σύλλογος εκπλήσει τους Θίσβιους  μα και τους φίλους του Συλλόγου και του χωριού με τις εκδηλώσεις του.
    Φέτος σε συνεργασία με το Χορευτικό Λαογραφικό Ομιλο Λιβαδειάς  παρουσίασαν γαμήλια     δρώμενα τραγούδια και χορούς από όλη  την Ελλάδα.
        Τα κειμενα  δοσμένα με όμορφο και γλαφυρό τρόπο από τον φιλόλογο καθηγητή κ. Παναγιώτη Πλαστήρα  αναμείχθηκαν με τους μουσικούς ήχους της καταπληκτικής ορχήστρα του Ηλία Πλάστήρα  και οδήγησαν τους πρευρισκομένους στα μονοπάτια της δημοτικής μας παράδοσης
                    Παρεύρεθηκαν οι σεβαστοί  πατέρες π.Αθανάσιος Χολιασμένος
π.Απόστολος Κτσαβριάς και οπ.Στυλιανός Καλογεράκης
ο αντιδήμαρχος κ. Πέτρος Μίχας ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου  Δομβραίνας κ. Κιούσης  Γιώργος ο τοπικοός σύμβουλος Χρ.Σάλτας
οι εκπολιτιστικοι σύλλογοι Ξηρονομαίων και Ελλόπίας
οι σύλλογοι Γυναικών Δομβραίνας,Ξηρονομής Ελλοπίας και Λεονταρίου. Η πρόεδρος και τα μέλη του Δ. Σ του συλλόγου ευχαριστούν όλους όσους βοήθησαν για την υλοποίηση και επιτυχία αυτής της εκδήλωσης.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ