Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΗΣ Γ.Σ. ΤΗΣ Ε.Α.Σ. ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ



Στις 30-7-2014, καταθέσαμε ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Λιβαδειάς αίτηση περί ακύρωσης της από 21-7-2014 απόφασης της Γ.Σ. της Ε.Α.Σ. Λιβαδειάς, με την οποία η Ένωση ετίθετο σε εκκαθάριση, καθώς και αίτηση αναστολής εκτέλεσης της απόφασης αυτής.
Ο λόγος που προσφύγαμε στην δικαιοσύνη είναι ότι η απόφαση της Γ.Σ. είναι παράνομη, καθώς ελήφθη όχι με την απαιτούμενη από το νόμο και το καταστατικό της Ένωσης πλειοψηφία,  καθώς και για τον λόγο ότι η σύνθεση της εφορευτικής επιτροπής ήταν, επίσης, παράνομη, αφού αυτή αποτελείτο από δύο αντί τριών ατόμων, κατά το νόμο και το καταστατικό.
Την Παρασκευή, 1-8-2014, συζητήθηκε ενώπιον του Προέδρου Πρωτοδικών του Πρωτοδικείου Λιβαδειάς το αίτημά μας περί χορήγησης προσωρινής αναστολής της πιο πάνω παράνομης απόφασης.
Το Δικαστήριο χορήγησε την από 1-8-2014 προσωρινή διαταγή, με την οποία ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΙ την εκτέλεση της πιο πάνω απόφασης μέχρι την συζήτηση στις 4-9-2014 της αίτησης αναστολής εκτέλεσης της απόφασης αυτής.
Ο αγώνας μας ενάντια στα συμφέροντα που θέλουν την Ε.Α.Σ. Λιβαδειάς κλειστή, στα συμφέροντα αυτά που «αποφάσισαν» να μεταφερθεί η παροχή υπηρεσιών προς τους αγρότες της περιοχής από την Ε.Α.Σ. Λιβαδειάς στον Α.Σ. Λιβαδειάς «Ο ΑΙΧΜΕΑΣ» και που ορέγονται την ακίνητη περιουσία της Ε.Α.Σ., δικαιώθηκε προσωρινά.

Λιβαδειά, 4-8-2014
Ακτίνα Βελιτζέλου
Γιώργος Δημητριάδης
Στάθης Καστρίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ