Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

Τέλος του χρόνου θα έχουν ολοκληρωθεί τα έργα στις οδούς του ιστορικού κέντρου της Λιβαδειάς




Προχωράνε τα έργα ανάπλασης των δρόμων στο ιστορικό κέντρο της Λιβαδειάς και σύμφωνα με τον δήμαρχο Νίκο Παπαγγελή αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του έτους.

«Πρόκειται για ένα έργο προϋπολογισμού περίπου 2 εκ, ευρώ που μελετήθηκε, δημοπρατήθηκε και εκτελείται από την παρούσα δημοτική αρχή», σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Παπαγγελής ενώ παράλληλα επεσήμανε ότι ο χρόνος παρέμβασης σε κάθε δρόμο ξεχωριστά είναι σύντομος δεν υπάρχουν προβλήματα και υπάρχει κατανόηση από τους εμπόρους της περιοχής ενώ το θέμα έχει συζητηθεί και με τον Εμπορικό Σύλλογο Λιβαδειάς και υπάρχει κατανόηση .

«Τα έργα αφορούν στις οδούς Καλλιαγκάκη, Σπυρίδωνος και Μπουφίδου. Γίνεται μια συνολική παρέμβαση στο ιστορικό κέντρο και ήδη οι παρεμβάσεις στην πρώτη οδό έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί», είπε ο Ν. Παπαγγελής και πρόσθεσε: «Ζητούμε συγγνώμη για την όποια καθυστέρηση αλλά για να μην έχουμε τα προβλήματα του παρελθόντος όπως είχαμε για παράδειγμα στην Βενιζέλου και στρατηγού Ιωάννου με τους κυβόλιθους που τελικά ήταν μια άστοχη τεχνική παρέμβαση, με πολλά προβλήματα και συντηρήσεις κάθε χρόνο, προβλέψαμε την τοποθέτηση έγχρωμης ασφάλτου ώστε να διατηρεί στο 100% τις αντοχές για την διέλευση οχημάτων κάθε τύπου. Από εκεί και πέρα όμως δίνει και ένα ιδιαίτερο αρχιτεκτονικό στοιχείο».

Καταλήγοντας ο Νίκος Παπαγγελής σημείωσε: «Θεωρώ ότι μέχρι τέλος του έτους θα έχει ολοκληρωθεί αυτή η σημαντική παρέμβαση και θα υπάρξει μια ανανέωση το κέντρο της Λιβαδειάς και από πλευράς αρχιτεκτονικής αισθητικής αλλά και λειτουργικότητας».
viotiki-ora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ