Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Παραλίγο τραγωδία το πρωί στις γραμμές του τρένου στην Αμφίκλεια....


Νταλίκα συγκρούστηκε με τρένο - "Από τύχη δεν μετράμε πτώματα", είπε αυτόπτης μάρτυρας

Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα το πρωί στην σιδηροδρομική διάβαση που βρίσκεται στο δρόμο Λαμίας - Λιβαδειάς, έξω από την Αμφίκλεια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι μπάρες είχαν κατέβει και δυο Ι.Χ. είχαν σταματήσει για να περάσει η αμαξοστοιχία. Πίσω από τα ΙΧ. έρχεται μια νταλίκα με κατεύθυνση από Λαμία προς Λιβαδειά.

Ο οδηγός προσπαθεί να σταματήσει, αλλά δεν πιάνουν τα φρένα. Προσπαθεί να μην πέσει πάνω στα αυτοκίνητα και ενστικτωδώς ρίχνει τη νταλίκα αριστερά. Για καλή του τύχη σκάει το λάστιχο και η ζάντα μπαίνει μέσα στο χώμα και "φρενάρει" το βαρύ όχημα.



Η νταλίκα φτάνει στις γραμμές την ώρα που περνάει το τρένο και χτυπάει στη γωνία από τα πίσω βαγόνια, αλλά ευτυχώς δεν βγάζει το τρένο εκτός, αφού η ταχύτητά της είχε ανακοπεί από τη αυτοσχέδιο φρενάρισμα.

Από την ψύχραιμη αντίδραση του οδηγού να το ρίξει αριστερά και από καθαρή τύχη δεν μετράμε πτώματα, αφού το τρένο ήταν γεμάτο κόσμο. Θα μπορούσε να πάρει "σβάρνα" τα δυο Ι.Χ. που ήταν μπροστά και να τα ρίξει πάνω στο τρένο και να γίνει χαμός. Αν δεν έσκαγε το λάστιχο και συνέχιζε θα είχαμε πολύνεκρο δυστύχημα. Να πάνε όλοι τους να ανάψουν από μια μεγάλη λαμπάδα...., είπε επαγγελματίας οδηγός που περίμενε και αυτός από την απέναντι πλευρά να περάσει το τρένο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ