Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Σπύρος Μεϊδάνης: Το "Δικό μας" παιδί με ταλέντο στο μπουζούκι


Tον Σπύρο Μεϊδάνη συνάντησε το permissos press σε μια καλοκαιρινή του εμφάνιση στα Βίλλια Αττικής. Είχαμε την ευχέρεια να βρεθούμε με τον Σπύρο,  να τον δούμε και να τον ακούσουμε από κοντά και πραγματικά η ευγένειά του,ο επαγγελματισμός του μας έκαναν μεγάλη εντύπωση!
Ο Σπύρος κατάγεται από τις Θεσπιές Βοιωτίας. Από μικρή ηλικία ανέδειξε τις καλλιτεχνικές του ανησυχίες σπουδάζοντας τόσο Ευρωπαϊκή όσο και Βυζαντινή μουσική σε δημόσια ωδεία. Επί σειρά ετών μαθήτευσε σε ωδεία της Βοιωτίας και σε διακεκριμένους μουσικούς στην Αθήνα όπως ο Μανώλης Καραντίνης και ο Μίλτος Ηλίου, εξασκώντας την αγάπη του για το μπουζούκι. Με το πέρασμα των χρόνων η αδιάκοπη μελέτη και η αγάπη για την μουσική τον ωθούν να ασχοληθεί επαγγελματικά με αυτήν παράλληλα με τις Πανεπιστημιακές σπουδές του στα Χρηματοοικονομικά. Συνεργάζεται με μεγάλους καλλιτέχνες τόσο σε ζωντανές εμφανίσεις όσο και στην Ελληνική δισκογραφία όπως η Αρετή Κετιμέ. Αυτή την περίοδο βρίσκεται στο πλευρό του μεγάλου ερμηνευτή του νησιώτικου και λαϊκού τραγουδιού του Βαγγέλη Κονιτόπουλου, συμμετέχοντας παράλληλα και σε άλλες εμφανίσεις σε Αθήνα και επαρχία.
 Πέρα από ένας αξιόλογος  καλλιτέχνης είναι και ένας εξαιρετικός και σεμνός άνθρωπος, κάτι που τον  κάνει ακόμα πιο μοναδικό.



H σελίδα του Σπύρου Μειδάνη στο Facebook





   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ