Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

«Ραντεβού» με τον δολοφόνο τους είχαν οι δύο φίλοι που βρέθηκαν νεκροί στη Μάνη -Σοκ από τις λεπτομέρειες του στυγερού εγκλήματος

Ραντεβού με το δολοφόνο τους όπως προκύπτει από νεώτερες πληροφορίες για το άγριο έγκλημα στη Μάνη, είχαν οι Κωνσταντίνος Σγούρος και Γιάννης Κομμάτης που βρέθηκαν άγρια δολοφονημένοι σε χαράδρα στην περιοχή Κάμπος στη δυτική Μάνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο νεαροί έφυγαν γύρω στη μία τα ξημερώματα της Δευτέρας από το κλαμπ που διασκέδαζαν μαζί με τις κοπέλες τους στην Καρδαμύλη λέγοντάς τους «πάμε σε μια δουλειά».

Μια ώρα αργότερα, γύρω στις 2 τη νύχτα ο Γιάννης Κομμάτης τηλεφώνησε στη φίλη του και της είπε ότι θα αργήσουν. Αυτή ήταν και η τελευταία επικοινωνία που είχαν τα δύο παιδιά. Εκτοτε τα ίχνη τους  χάθηκαν και το μεσημέρι της επόμενης ημέρας δηλώθηκε η εξαφάνισή τους.

Αμέσως κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ., της Πυροσβεστικής αλλά και της ΕΜΑΚ άρχισαν έρευνες σε συγκεκριμένη περιοχή με βάση το στίγμα που έδιναν τα κινητά τηλέφωνα των δύο νεαρών τα οποία στο μεταξύ είχαν απενεργοποιηθεί.

Λίγο πριν σουρουπώσει, το βράδυ της Τρίτης, τελικά, εντοπίστηκαν άγρια δολοφονημένοι κάτω από μια γέφυρα σε χαράδρα βάθους οκτώ μέτρων στην περιοχή Κάμπος της δυτικής Μάνης.

Οι δύο νεαροί, που όπως δείχνουν τα μέχρι τώρα στοιχεία είχαν ραντεβού με τον δολοφόνο τους, έχουν κυριολεκτικά γαζωθεί από σφαίρες στα κορμιά τους και τα κεφάλια τους. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες τα χτυπήματα ήταν πισώπλατα και από κοντινή απόσταση, ενώ ενδέχεται να δέχθηκαν σφαίρες από δύο και όχι μόνο από ένα κυνηγετικό όπλο.

Η ιατροδικαστική έρευνα αναμένεται να δείξει αν οι δύο νεαροί είχαν ξυλοκοπηθεί πριν δολοφονηθούν, ενώ όπως όλα δείχνουν το σημείο όπου βρέθηκαν δεν ήταν και το σημείο όπου δολοφονήθηκαν. Το πιθανότερο είναι ότι δολοφονήθηκαν σε άλλο σημείο, κοντινό και εν συνεχεία οι δράστες μετέφεραν τα άψυχα σώματά τους και τα πέταξαν στη χαράδρα κάτω από τη γέφυρα στον Κάμπο.

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση. Ανδρες κτενίζουν την περιοχή για να βρουν το οποιοδήποτε στοιχείο αλλά και τη μηχανή στην οποία επέβαιναν οι δυο νεαροί δολοφονηθέντες, ενώ την έρευνά τους συνδράμουν και άνδρες του τμήματος Ασφαλείας Αθηνών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κανένας από τους δύο άτυχους νεαρούς δεν είχε απασχολήσει ποτέ την Αστυνομία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ